Şimdi Ara

Asus eeepad Transformer'ın 3G li modeli Türkiyeye Geldi!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende önceki forumu okurken farkettim birçoğumuzun sabırsızlıkla beklediği ürün türkiyedeki 2 dağıtıcıya ulaşmış ve satışını yapıyorlar.

Asus eeepad Transformer'ın 3G li modeli Türkiyeye Geldi!!

Sanal Marketim

Pc Depo

Ürünün 3g siz modeli hakkındaki konuyada buradan ulaşabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_50867521/mpage_1/key_/tm.htm

• bunun samsung 10.1 e göre artısı eksisi nedir?
  • Neredeyse bütün teknik özellikleri aynı benim görüşüm 3g nin gelmesiyle eksi yönü kalmadı

-Asus IPS ekran ve gorilla glass cam kullanır sansunga göre daha parlak ve net görüntü sağlar
    -Asusla dahili veya sonradan alınabilen klavyesi vardır yani dock,Samsungunda docku var ama asusun farkı dockunda 2 usb bulunması ve cihazın klavye kısmındada bir batarya bulundurması klavyesiyle birlikte 16 saate yakın bir netbookunuz oluyor
    -Elinize aldığınızda farkı hissediyorsunuz samsungun plastik kasasıyla asusun özel tasarım karşılaştırılamaz bile
  • neredeyse 1.500 lira fiyatı var .. herkesin kendi görüşüdür ama çok yakın bi arkadaşımda var uzun süre kullandım (aynı zamanda anroid telde kullanıyorum ) bu cihazlar bu parayı haketmiyor
  • neden haketmiyor sizce?

bu arada darty de asus (3gsiz) ve samsungu yan yana kıyasladım samsungun renkleri daha canlı gibi geldi bana, birde ince olması avantaj tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi landmoon -- 5 Aralık 2011; 20:24:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.