Şimdi Ara

ASUS Ekran Kartları 3 yıl mı garantilidir, yoksa bu bir uydurmaca ve düzmece midir???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birinci problemi hallettiğime göre şimdi sıra 2 sorunumda.

Çizgi bilgisayardan alınmış oldugunu kesin olarak saptadığım ekran kartımın garantisi aslında kaç yıldır???
    Kutusunun üzerinde 3YIL GARANTİ diye yazmasına rağmen. Çizgi'nin teknik servisi ürünün garantisinin 2 yıl oldugunu ve garanti süresinin dolduğunu söylüyor...

Şimdi sorularım şunlar:
    A. Ben katil olmadan bu sorundan nasıl kurtulurum???
    B. 2+1 YIL GARANTİ ne demek? 2 Yıl garaniyi Çizgi veriyor da 3. yıldaki garantiyi beni doğuran doktor mu veriyor???
    C. Şu anda 3. yılı içinde olan kartımı garantiye nasıl sokturacam???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgatokuc -- 23 Mayıs 2006; 23:34:25 >

• bence çizgi elektronik e götür herifler bence tükiyedeki asusun eniyi distribütörü ama önce bi sitesine gir incele çizgi söğüt gölgesi adında bi müşteri memnuniyet kampanyaları wardı....
  • www.cizgi.com.tr
  • Yardımcı olan tüm arkadaşlara çok teşekkürler...
    Evet kart gerçekten Çizgi'nin malıymış...

Şimdi yeni bir problem var yanlız. Ürün garantisi kutusunun üzerinde 3 yıl olarak yazmasına rağmen adamlar bana ürünün 2 yıl garantili oldugunu ve garantisinin bittiğini söylüyorlar...

Şimdi sorum şu: Madem 3 yıl garanti vermeyecen kutunun üzerine eşşşşeeekkkk kadar neden 3 YIL GARANTİ diye yazıyorsun???

Ben şimdi ne yapmalıyım arkadaşlar bir yol gösterin, bu adamlarla mahkemelik mi olucam???
  • adama kutunun üzerindeki 3 yıl ibaresini gösterdinmi?eğer gösterdiysen adam ne dedi?faturanda var heralde.yani akıl mantık almıyor.adamın gerekçesi neymiş?bana göre sen %100 haklısın.birde direk teknik servisteki elemana gitme.oranın baş sorumlusu vardır.onu bul ve onla konuş.hakkını ara bence.
  • Çizgi'nin teknik servisi İstanbul'da olduğu için ne yazık ki gösterme şansım yoktu...
    Ancak ürünü kutusu ile birlikte yolladım. Onlar kontrol edeceklermiş. Ama sanırım benim başka bir yetkili bulup durumu izah etmem gerekiyor.
    Sonuçta kutunun üzerine 3 yıl garanti diye ben yazmadım...
    Faturası durmuyor ama zaten adamların kayıtlarında ekran kartının ne zaman alındığı belli. Ürün bizden alınmamış demiyorlar. Ürün 2 yıllık garanti süresini doldurmuş diyorlar...
    Vakti zamanında 200 doların üzerinde para verdiğim kartın bu şekilde olması çok acı...
    Eğer garantiye girmezse bir daha Asus almam kimseye de aldırmam... Sahtekar herifler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.