TV KAPALI IKEN AVR DEN SES ALMA
MERHABA BI SORUM OLACAKTI TV E ARC ILE DENON AVRX2600H CIHAZIMA BAGLI TV KAPALI IKEN PC DEN URETTIGIM SES AVR YE GELIRMI
HDMİ SORUNSALI
merhabalar denon avrx 2600h cihazımı yenı televızyona bagladım bır yıgın sorunum vardı sagolsun ılk sorduklarımı arkadaşlar cevapladı suan yenı dertlerım var cevaplarsanız çok memnun olurum birde dua ederım :=)
şöyleki: onceden tv de yada hdmi den bilgisayara bağlandıgımda , sourround içerık actıgımda otomatık dts yada sourround yazısı cıkıyordu ve gereklı sesı verıyordu şimdi olmuyor
birde ornegın spotıfty kapatıpo ardından tvye geçtigimde çok fazla ses seviyesı farkı var yanı spotıfyda atıyorum 30 normal sevıye ıken tv de bu 60 oluyor soruce level diye bisey var onu +12 yaptım ama sanırım bunu tum ayarlara uyguladı oyle bı fark goremedım
şimdiden çok teşeşkkur ederım saygılarımla...
2 sorunum var lütfen yardim edin
Merhabalar arkadaşlar soyle bir sorunum var son model bir samsung tv ye denon avr x2600h bağladım arc ayarlarini actim tvde ses verirken arc görünüyor ama cihazda ses yok arc on yaptım hdmi control acmadim
2. Sorumda 2 kule 1 center 1 subwoofer 2 de arka hoparlör aldim fakat audyssey denen calibrasyon ayari yan hoparlor olmadan arka hoparlorleri aktif etmiyor ve her kalibrasyonda haliyle hoparlör yok diye hata veriyor yan hoparlorler olmadan arka hoparlor kullanamaz iyim
Yardımlarınız icin simdiden teşekkürler allah razi olsun
Bass tavsiyesi
Merhabalar denon 2600h avrx cihzima bagli heco victa prime hoparlorlerim var bunlara uygun bas arayisina girdim heconun ayni seri basi bulunamiyor bana 10.000 tl ye kadar tavsiyelerde bulunursaniz minnettar olurum simdiden teşekkürler
hdmi karmaşası lütfen yardım
merhaba laptopumdan hem monıtorume hemde denon avrx 2600 h amfime bağantı yapmak ıstıyorum dark hdmi splitter aldım fakat soyle bır sorun oluştu
ses hem monitorden hemde avr den geldi fakat monıtor goruntusu asırı derece tıtrıyordu ayarlara baktıgımda bilgisayarın monıtoru gormedıgını farkettım sadece baglı cihaz denon olarak gorunuyordu
bunu yapabılemın bır yolu varmıdır yardımlarınız ıcın sımdıden teşekkur ederım
AVR DEĞİŞİMİ ?
|
avr mi guncellemelimiyim ?
|
center yeri yardım
|
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 267
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 4.828 (Bu ay: 51)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware