Şimdi Ara

ASUS EN8800 ULTRAMI YOKSA ASUS EAH 2900XT Mİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

su anda sikayet etsem o konu acilir ve o yazi silinir
    ama ugrasmaya degmez zaten testleri yapmisim ve gercekleri herkese gostermisim
    siz ne kadar inkar etseniz de bu boyledir

ve yeni kart alacak herkeside bilgilendiriyorum

gerçekler? evet size göre gerçekler.. keşke konu açılsada bizde kaldığımız yerden devam edebilsek. 8800 vs. 2900 savaşları maalesef ki bitti artık. yeni savaşlar artık 8800gt ile olacak gibi görünüyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Josh

quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

su anda sikayet etsem o konu acilir ve o yazi silinir
    ama ugrasmaya degmez zaten testleri yapmisim ve gercekleri herkese gostermisim
    siz ne kadar inkar etseniz de bu boyledir

ve yeni kart alacak herkeside bilgilendiriyorum

gerçekler? evet size göre gerçekler.. keşke konu açılsada bizde kaldığımız yerden devam edebilsek. 8800 vs. 2900 savaşları maalesef ki bitti artık. yeni savaşlar artık 8800gt ile olacak gibi görünüyor.

8800gt e rakip göremiyorum ben ultra dışında

• işin özü ve kısası sanırım ultra kalacak
  • dostum hangisini satarsan haber ver,şöyle ucuz yollu bişey olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Barzo1905

8800ultra tabii ki sorusu bile günah...

xt si olanlar zaten satıp 2900pro alıyorlar, bence çıkart elden tez zamanda xt yi...

dostum bu nasıl bır saptamadır ya kartlar hakkında bılgın varsa bunu yazmazdın zaten..Pro XT'nın saat hızları kırpılmıs verısyonudur..Bır ınsan neden XT'yı satıp PRO alsın
    Keseınlıkle 8800 ULTRA derım. .

• @Barzo1905
    yorumların ıcın tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: signomis

@Barzo1905
    yorumların ıcın tesekkurler

kusura bakma ama ordan ekrandan bakarak birinin bilgisini sınayamazsın...

adam gibi yorum yaz eyvallah diyeyim...

üstüne birde aynı fikirde olmamıza rağmen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barzo1905 -- 31 Ekim 2007; 13:50:22 >
  • Gerekli Düzenlemeler Yapılmıştır.
  • 8800 ultra al derim. yada 8800 GT*2 SLI ama ben hala şu SLI olayına ısınmış değilim.
  • Arkadaş, "ultra hediye gelecek" diyor.. Siz hâla "o karta para verilmez - 8800gt al - hayır kurumuna bağışla o parayı" diyorsunuz.. Önce soruyu doğru düzgün okuyun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 31 Ekim 2007; 15:58:40 >
  • ULTRAM GELDİ. VALLAHA CRSİS DEMOSUNDA 1440-900 DE HERSEY FULL ACIK AA16X OLARAK ACIK VE BUTUN GRAFIKLERI EN YUKSEGE GETIRDIM BANAMISIN DEMEDI. KUCUCUK TAKILMA BILE YOK. HARIKAYMIŞ
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1906nedir

ULTRAM GELDİ. VALLAHA CRSİS DEMOSUNDA 1440-900 DE HERSEY FULL ACIK AA16X OLARAK ACIK VE BUTUN GRAFIKLERI EN YUKSEGE GETIRDIM BANAMISIN DEMEDI. KUCUCUK TAKILMA BILE YOK. HARIKAYMIŞ

crysis te aa16 ya kadar cıkıyormuydu
  • VALLAHA MENUDE IKI TANE 16X DIYE BIRSEY YAZIYORDU. BENDE 16 YI SECTIM
  • Hocam sen o değerler birde frapsla kotrol et dediğin ayaralarda ultra bile sürünüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1906nedir

valla test sonuclarındada fark atmıs ultra ama benım aklımı 512 bıt ıle 384 bıt karıstırdı acıkcası

2900pro nun crysiste tokatladığı 8800 ultradan bahsedıorsun sanırım lol
  • ultrayı sat bi tane daha 2900xt al , artan paranın da üzerine bişeyler ekleyip 800 watt üstü bi power al, 8800 ultra crossfire xtler ile yarışamaz kanımca ...

edit :
    hatta ikisini de sat 3870 alıp cf kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falco911 -- 2 Kasım 2007; 15:50:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.