Şimdi Ara

Asus ENGTX460 Top Edition 1GB ## Oyun İncelemeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Elinize sağlık. Forumun inceleme yapan üyeleri arasında ki yeriniz gerçekten apayrı. İncelemeleriniz çok güzel. Kaynak niteliğindeki incelemeleriniz için teşekkürler. Bu tür incelemeleri daha sık yapmanızı temenni ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 31 Temmuz 2010; 12:12:56 >
  • Eyvallah Diablo, almayı düşünüyordum bende bu kartı
  • Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar, sağolun. Faydalı oluyorsak ne mutlu.

@QuadroFX, almayı düşünmediğin kart var mı?
  • acaba biz ne zaman kullanabileceğiz bunlardan
  • zamanınızı daha güzel şeylere harcasanız? 3-5 puan az alınca ekran kartı ne oluyor ne kaybediyorsunuz. bu işin incelemelerini yapan siteler var ztn
  • quote:

Orijinalden alıntı: semion17

zamanınızı daha güzel şeylere harcasanız? 3-5 puan az alınca ekran kartı ne oluyor ne kaybediyorsunuz. bu işin incelemelerini yapan siteler var ztn

Bu işin incelemelerini yapan sitelerin başında biz geliyoruz zaten hocam.

Kartın kutusunun fotoğraflarını da ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semion17

zamanınızı daha güzel şeylere harcasanız? 3-5 puan az alınca ekran kartı ne oluyor ne kaybediyorsunuz. bu işin incelemelerini yapan siteler var ztn

sen ne geziyosun bu sitede o zaman
  • Güzel inceleme olmuş. Kutu içeriğinde HDMI kablosu yok sanırım. Sadece çeviricileri var. 1-2 marka dışında HDMI kablo koyan yok maalesef. Zotac GTX 470 AMP!'dan vazgeçip bundan almayı düşünüyorum. Tabi 2 GB lığı gelirse onu beklemek lazım. Birde ne zaman buraya gelir o belli değil. X58A-UD3R ile bu kartla SLI performansı nasıl olur acaba? Başka sitelerde hiç inceleme göremedim.
  • çok çok teşekkürler. Q6600 e sahibim ve biraz çekiniyordum @3.0 @3.2 de fpsler çok düşebilir diye. Testlerin sayesinde @2.4 ün de yeterli olduğunu gördüm. Saol inceleme için.

Diablo, eğer mümkünse , sadece 1 oyun testi benchmarklı olanlardan, @6600 @2.4 ve @3.0 yada @3.2 (ve mümkünse 3.6) farkını görebilirsek gerçekten çok iyi olurdu, tekrardan saol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 6 Ağustos 2010; 9:25:27 >
  • yeeenim güzel inceleme olmuş tebrik ederim. ne kadar ödedin bu karta??

bu arada speed step açık sanırım q6600 un max mhz sini göremedim
  • 2.4ghz işlemci çok düşük kalmış, ona da biraz el atılsa iyi olurdu
  • kullandıgım en kalıtelı gtx 460 arkadaslar.gigabyte,msı cyclone,zotac ref tasarım kullandım.bu urunun standart geldıgı halının aldıgı heaven bench skorunu msı cyclone voltajsız o.c ıle zor yakalıyor:)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.