Şimdi Ara

ASUS F3E İNTELCORE2DUO T5250 işlemci,2mb onbellek,1gb ram,120 gb harddisk..FİYAT COOOK UYGUNNNN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Model: ASUS F3-E ·İşlemci Cinsi: Intel Core 2 Duo ·İşlemci Hızı ( MHZ): T5250 1.5GHz 2MB ·Bellek (MB): 1 GB DDR2 ·Maksimum Bellek ( MB): 4 GB DDR2 ·Bellek Slot Sayısı: 2 ·Sabit Disk ( GB): 120 GB 5400 RPM SATA ·Ekran Boyu ( Inch): 15.4 ·Ekran Tipi: TFT WXGA (PARLAK) ·Ekran Çözünürlüğü: 1280 dpi x 800 dpi ·Optik Sürücü: 8x Super Multi Dual Yazıcı ·Ekran Kartı: Intel 965GM 128 MB (Paylaşımlı) ·Faks Modem: 56K ·Network Kartı: 10/100/1000 Base-TX ·Klavye: Q Türkçe ·Mouse: Touch Pad ·Pil Tipi - Ömrü: Li-ion - 2.5 saate kadar ·Ağırlık (kg): 2.95 kg ·Wireless: 802.11a/b/g ·Bluetooth: Var ·İşletim Sistemi:Windows xp sp3 (istediğiniz işletim sistemini yüklerim) ·Kamera: Entegre 1,3 Mpx ·Ek Ozellikler: 4-1 Kart Okuyucu YANINDA VERİLECEKLER : NOTEBOOK + ŞARJ CİHAZI+ORJİNAL+ÇANTASI

FİYAT OLARAK 700 TL OLARAK DUSUNDUM TAKAS KESINLIKLE KABUL EDILMEYECEKTIR...NOT=KASANIN SAG KLAVYE TARAFINDA UFAK BIR CATLAK VARDIR AMA PROBLEMLI KESINLIKLE DEGILDIR OYNAMA BILE YAPMAMAKTADIR.GARANTISI DEVAM EDİYOR VE KESINLIKLE HICBIR PROBLEM DAHİ YOKTUR MAKİNADA.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1- catlak garantıden ıptal etmesın ?
    2- fıat yuksek
    3 ıı forumlar
  • zannetmıyorum ,garantıden kullanılır dıye dusunuyorum.fiyatta ufak oynama yapabılırım

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• catlak serviste ücretsiz değişiyor....

sıfırını 710TL'ye bimeksten almıştım kampanyadan 6ay önce...

fiyat yüksek
  • abooo o ne biçim fiyat <F3 serisinin parçaları artık bilgisayarcılar tarafından toplanması bırakalı baya oldu>

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.