Şimdi Ara

ASUS F3JC........ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.kocpa.com/asp/listgroup.asp?group=UN1

asus f3jc fiyat : 1.227,50 USD + KDV
    2.121,98 YTL
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasin88

koçpada zaten satışta. 999 dolara herhalde işlemci olmadan alırız.

otobüs resmi var orda... daha ellerinde yok yani...
  • arkadaşlar ASUS F3JC modeli, novabilgisayar 'a gelmiş ellerinde var... harikaaaaaaaaa

Ankarada oturan arkadaşlar gidip görebilirler internet üzerinden sipariş verebilirsiniz.
  • ya bunu izmirde alabileceğimiz bir yer var mı arkadaşlar ben bunu istiyorum yaaaaa
  • arkadaşım hiçbir bilgim yok keşke yardımcı olabilsem, ama sana önereceğim bazı websayfaları var oradan rahatlıkla alışveriş yapabilirsin, şimdi biraz daha bekleyelim bakalım fiyat düşecekmi yoksa mavibilgisayar dan alabiliriz.
  • ya bırakın novayı geçenlerde gittim hiç gozum tutmadı orayı zaten küçücük biyerde açmışlar dükkanı kızılayda 3. katta biyerde. adamlar bide uyanıklıklık yapıyo peşin fiyatını yazıyo siteye 1199 dolar diye halbuki çoğu yer 1299 dolara peşinde indirim yapıyo aynı fiyata geliyo ürün sadece yapılan aldatmacadan ibaret ......
  • arkadaş kafam karıştı lanet olsun, bu fiyat kdv 'sizmiş , alışverişi kazık yemeden biryerden yapabilirsek süper olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadowboss

ya bırakın novayı geçenlerde gittim hiç gozum tutmadı orayı zaten küçücük biyerde açmışlar dükkanı kızılayda 3. katta biyerde. adamlar bide uyanıklıklık yapıyo peşin fiyatını yazıyo siteye 1199 dolar diye halbuki çoğu yer 1299 dolara peşinde indirim yapıyo aynı fiyata geliyo ürün sadece yapılan aldatmacadan ibaret ......

Peşin fiyatını siteye yazmanın nesi uyanıklık ben anlamadım,
    Nova yı herkese tavsiye ederim çok iyi bi firmadır 6-7 yıllık bi firmadır.
    ayrıca 3. katta bi yerde olmasının nesi kötü onu da anlamış değilim, ne diye böle durduk yere bu firmayı size zararı olmadığı halde kötüleme olayına girdiniz onu da anlamadım..

• bikere ben firmayı direk kötülemek için soylemedim bazı konularda arkadaşlar en ucuz yerin nova bilgisayar olduğunu filan yazmışlar ama bunu soylerken yanıldıklarını soyluyorum sadece çünkü çoğu firma taksitli fiyatlarını yazıyor sitesine ve odeme seçeneklerinden peşine yapılan indirimleri yazıyolar ben sadece buna uyuz oluyorum biraz çakallık gibi geldi yoksa ucuz filan olduğu yok..... 3. katta olmasının kotu yanıda baya bi aramıştım ilk gittiğimde ondan oyle dedim....
  • arkadaşlar ben asus f3jc modelini cumartesi aldımizmirden almak isteyenlere duyurulur.ereyon.com un yerine gittim yeri çiğilide.ordan direk aldım.kutusunda her şeyi vardı.kimsenin bi şüphesi olmasın.dediğiniz gibi bataryanın 9 hücreli olmasından kaynaklanan bi çıkıntı var ama çok da kötü durmuyo.
  • dostum manyakmısın resim göndeerrrrrrr

Hayırlı uğurlu olsun, allah sonuna kadar güvendirsin, ve hepimizi Asus F3JC dizüstü nasip etsin ( AMİN )
  • selam arkadaşlar, yardım rica edeceğim. asus f3jc ile acer 5634 wlmi arasında sıkıştım kaldım. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.
  • az önce nova bilgisayardan siparişi verdim.Yarın elimde olucak
    bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: zovet

az önce nova bilgisayardan siparişi verdim.Yarın elimde olucak
    bekliyorum

TABİKİ ASUS DÜŞÜNME BİLE.
  • dostum bir aydır bu bilgisayarı inceliyorum her yönüyle çok ii bir makina.Canlı olarak görme fırsatım olmadı ancak bir arkadaşın forumda vermiş olduğu resimler beni yeterince tatmin etti.Resimde bile ekranın netliği belli oluyor.Arkasındaki batarya çıkıntısı pek ii olmamış ama yinede estetiği pek bozmuyo gibi.
    yarın hayırlısıyla elimde olucak.
    FİKİR PAYLAŞTIĞIM TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM...

gelmeden daha imzamada koydum...

• quote:

Orjinalden alıntı: zovet

gelmeden daha imzamada koydum...

harikasın
  • valla gidip alacağım yardımlarınız için teşekkürler. allah utandırmasın
  • eyw kardeş.öncelikle şunu söylemeliyim ki ekranı umduğumdan daha net çıktı.ses kalitesi de güzel sony vaiola bile kapışır arkadaşım daha yeni sony vaio aldı ordan biliyorum.ayrıca bilgisayara çoğu program yüklü geliyor.resim gönder diyosunuz da neyle göndercem resmi fotograf makinam yokneyse darısı sizin başınıza ha bu arada hepiniz ürünü aldıktan sonra asus f3jc klubü kuralım fikirlerimizi paylaşalım olur mu?
  • bnde sipariş ettim bugün bu hafta içinde elimde olur heralde :D

hadi hayırlısı !!! :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b.s.o.d -- 30 Ekim 2006; 17:16:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: malbranque88

eyw kardeş.öncelikle şunu söylemeliyim ki ekranı umduğumdan daha net çıktı.ses kalitesi de güzel sony vaiola bile kapışır arkadaşım daha yeni sony vaio aldı ordan biliyorum.ayrıca bilgisayara çoğu program yüklü geliyor.resim gönder diyosunuz da neyle göndercem resmi fotograf makinam yokneyse darısı sizin başınıza ha bu arada hepiniz ürünü aldıktan sonra asus f3jc klubü kuralım fikirlerimizi paylaşalım olur mu?

f3jc klübü şart oldu, aslında Asus Klübü kuralım ordan hertürlü model gelsin derdine derman arasın?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.