Şimdi Ara

Asus F3JC İzlenimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun bir bekleme surecinden sonra Asus F3JC sahibi olabildim.
    Hemen ilk izlenimlerimi aktarayım size standart bir notebook kullanıcısı olarak;

- Fan devamlı calısıyor ama sesi hemen hic duyulmuyor. Yazılan cizilenlerden etkilenmeyin bu konuda.
    - Bahsedilen klavye problemine rastlamadım
    - Bahsedilen mavi ekran problemiyle karsılasmadım
    - Harddisk sesi var. Ancak takılacak duzeyde degil. Sonucta bu alet de hesap makinası değil.
    - Pil cıkıntısı pek estetik olmamakla birlikte cok dert de degil.
    - Oyunlar 800X600 de medium ayarlarla oynanabiliyor.

Fiyat/performans olarak kesinlikle piyasanın en iyilerinde su sıralar. Baska bir marka arayanlar Benq R55 serisine de yonelebilirler. Ozellikle yutdısında buyuk ovguler alan ve kasa isciligi gercekten kusursuz bir model..

• Öncelikle Hayırlı olsun;
    hangi firmadan aldın bana pmden atarmısın ...Ona Göre ithalatcısına bakıcam...Sanırım Tek bir firmanın ithal ettiği mallarda Problem çıkıyor..Sen Bana Aldığın yeri sölede yada link ben bi araştırayım...
  • Izmir Egesis Bilgisayar...www.egesis.com
  • Güle güle sorunsuz kullan. Kaça aldın arakadaşımU
  • quote:

Orjinalden alıntı: asphalte

Izmir Egesis Bilgisayar...www.egesis.com

1344$ diyor o fiyata almadın umarım
  • arkadaşlar bende bugun aldım asus s3jc yi. Aleti fazla ıncelemedım ama ıyı gıbı. pazartesı hp pavılıon 6141 aldıydım ama makına bıraz problemlı neyse aldığım yere gıttım değiştirdim. Adı çok duyulmuş bılgısayar magazalarına gıtsem ımkansız değiştirmezlerdi ama bu fırma hakkaten bu ısı bılıyo yanı müşteri memnunıyetı ılgılenen arkadaşlar için söyleyim firmayıda; kadıköyde exe bilgisayarwww.exe.com.tr
  • 1344 fazla sallama bir rakam olmuswww.egesis.com daki...:)

Ben 1189 USD + KDV ye aldım.
    Bu arada 3 gundur non-stop kullanıyorum. Hem performansı hem de sessizligi harika F3JC nin..
    Pil hakkında soylenenler de dogruymus gercekten. 4-5 saat arası gidiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaşlar bu aletin ekran kalitesi nasılsır.kısa ve öz bi yorum bekliyorum kullananlardan
  • ekran parlak . toshiba satellite serisinden daha iyi olduğu kesin parlaklık ve görüş açısı bakımından. nerden mi biliyorum ? arkadaşta toshiba A100-237 modeli vardı. İnceleme fırsatım oldu . zaten performans olarakta üstün ondan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asphalte

Arkadaslar;

Uzun bir bekleme surecinden sonra Asus F3JC sahibi olabildim.
    Hemen ilk izlenimlerimi aktarayım size standart bir notebook kullanıcısı olarak;

- Fan devamlı calısıyor ama sesi hemen hic duyulmuyor. Yazılan cizilenlerden etkilenmeyin bu konuda.
    - Bahsedilen klavye problemine rastlamadım
    - Bahsedilen mavi ekran problemiyle karsılasmadım
    - Harddisk sesi var. Ancak takılacak duzeyde degil. Sonucta bu alet de hesap makinası değil.
    - Pil cıkıntısı pek estetik olmamakla birlikte cok dert de degil.
    - Oyunlar 800X600 de medium ayarlarla oynanabiliyor.

Fiyat/performans olarak kesinlikle piyasanın en iyilerinde su sıralar. Baska bir marka arayanlar Benq R55 serisine de yonelebilirler. Ozellikle yutdısında buyuk ovguler alan ve kasa isciligi gercekten kusursuz bir model..

Oyun 800/600 medium ayarlarda oynanabiliyo demişsin super performance da ben pes 6 yı 1200/800 full ayarda oynayabiliyorum.Yani öyle bahsedildiği gibi kötü değil ekran kartı oyun manyağı olmayanalrı fazlasıyla tatmin eder bence.

• Arkadaşım, 1189 USD + KDV peşin fiyatımı? taksiti fiyatımı? taksitliyse kaç taksit?
    Senin F3J için olumsuz bir gözlemin var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolunay35 -- 18 Aralık 2006; 10:31:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.