Şimdi Ara

Asus F3SA mı yoksa Acer AS5920G Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Özellikler

- Intel core2 duo T7700 İşlemci (2.4ghz)
    - 2048MB DDR2 667mhz bellek
    - 250gb 5400 RPM sata harddisk
    - 8x super multı-dual yazıcı(lıght scrıbe)
    - ATİ hd 2600 512Mb (paylasımsız) Grafik kartı
    - 15.4'' WXGA Color shine ultra parlak ekran (1280*800)
    - 56k v92 modem bluetooth,kamera
    - 10/100/1000gigabit ethernet ,802.11 a/b/g kablosuz baglantı
    - 4-1 kart okuyucu
    - 2.9kg
    - vista premium

=1799$+KDV

ACER AS 5920G-702G25Mn

Özellikler

- Intel core2 duo T7700 (2.4Ghz 4MB L2 Cache 800Mhz FSB)
    - 15.4''WXGAAcer CrystalBrite, 1280*800, 8ms
    - 2048MB (1024*2) DDR2-667 MAX:4GB
    - 258GB Sata HDD
    - NVIDIA GeForce 8600M GT 512mb-1280mb video bellek GDDR2 VRAM
    - DVD Double Layer dvd+rw
    - Gigabit ethernet 802.11a/b/g/draft- N
    - Bluetooth 2.0+EDR
    - Acer Crystal eye 0.3 mp
    - 5-İN-1 kart okuyucu
    - Vista Home Premium

=1799$ +kdv

Arkadaslar laptop alıcam bu ikisinin arasinda kaldım hangisini almalıyımsizce şimdiden teşekkurler.

• Acer kullanıcısıyım (şikayetim de yok ama) ben olsam Asus alırdım. Özelliklere bakınca aralarında bir fark gözükmüyor.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_18840828/mpage_1/key_f3sa%252C5920//tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_17744171/mpage_1/key_f3sa%252C5920//tm.htm

bunlar faydalı olur sana. Birde fiyatları pahalı senin yazdığından daha düşük fiyatlara var araştırma yapmanı öneririm o fiyattan alma alacaksanda.
  • Topiclere göz attım. Asus ön plana çıkıyor. İstersen ben sana benim kullandığım acer hakkında birkaç bilgi vereyim. Şarzı iyi 2-2,5 saat kadar rahat dayanıyor hem de şarzı çabuk doluyor. Bu 6 hücreli bir batarya için iyi bir performans. Şunu da göz önünde bulundur; onboard ekran kartlı laptoplar daha az enerji harcarlar, dolayısıyla batarya daha uzun gider. Kasası sağlam gibi, en azından benim çocuklara şimdiye kadar dayandı. Sormak istediğin özel bir soru olursa PM atarsın.

quote:

Orjinalden alıntı: DoKuZuNCuKaPI

http://forum.donanimhaber.com/m_18840828/mpage_1/key_f3sa%252C5920//tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_17744171/mpage_1/key_f3sa%252C5920//tm.htm

bunlar faydalı olur sana. Birde fiyatları pahalı senin yazdığından daha düşük fiyatlara var araştırma yapmanı öneririm o fiyattan alma alacaksanda.

• Senın bu sordugun sorunun aynısı benımde kafama takılmıstı tum formları okudum ve suna karar verdım
    1-) Forumlarda acer kullanıcıları ısınmadan bahsedıyor ama Asus kullanıcıları halınden memnun
    2-) Forumlarda acer kullanıcıları servısın yetersız oldugundan bahsedıyor ama Asus kullanıcıları halınden memnun
    3-) Acerin tipi cok guzel ama asırı ısınmadan dolayı tus takımının ıcerıye goctugunu soyluyorlar ama asusda bole bı problem yok
    4-) ıkısının ekran kartları farklı eger asus dada gforce 8600 GT olsa hıc dusunmezdım ama asus un su an kı ekran kartı hakkında pek bı bılgım yok keske bılen bırısı bızı bu konuda aydınlatsaydı..
    5-) Hem Asus Hemde Acer forumlarını okudum ve tum acer kullananlar bagzı problemlerden bahsederken Asus kullanıcılarının sıkayetı yok..
    6-) Daha duna kadar Acer almayı planlıyodum cunku cok hosuma gıtmıstı ama olaya gercekcı bakacak olursam ya Asus un bu modelını alıcam ya da bu ozellıklerde Gforce 8600GT li bı makına beklıycem

ama bu kadar sıkayetten sonra acer almıycam, onu bılıyorum su an acılen almam gerekırse asus dıyorum..

• ati hd 2600 ekran kartı 8600 gs ile 8600 gt arası bi ekran kartı ama soyle bi durum var hd 2600 ların ceşitleri var bunlardan biri baya ii bi ekran kartı 8600 gt nın performansı belli iyi bi ekrankartı buna karşın atıdeki gelişmeyi goz onune alırsak ve toshıbanın son modellerın hepsınde nerdeyse bunu kullandıgın dusunursek sanırım iyi bi secım olabılır!soyledgn iki laptop da cok iyi ben asus kullanıyorum memnunum su ana kadar asusu onerırım tercih senin tabi kolay gelsin
  • Benim kullandığım bilgisayarda Ati HD2600 var ve bencn17 arkadaşın da dediği gibi performans olarak 8600gs ile 8600gt arasında yer alıyor. Çok güçlü bir ekran kartı. Şu an piyasadaki oyunlardan en ağırı olan Crysis'i medium ayarlarda oynatabiliyor. Asus bence de çok iyi bir bilgisayar. Sadece tasarım yönünden biraz zayıf. İyi bir seçim
  • O meşhur benchmark listesini tekrardan gözden geçirmenizi öneririm öyle aşırı fark yok Hd2600 ve 8600GT arasında çünkü 8600GT nin GDDR3 lü modelleri de o benchmark listesine yazılmış. O sıralamada 8600GT nin benchmark değerleri yazılırken bir kaç bilgisayarda yapılan testlerin ortalaması alınmış bu arada dikkatimi çeken GDDR3 lü modellerin ortalamayı yükselmiş olması çünkü DDR2 ile GDDR3 lü modellerin arasında 5000-6000 puan fark var mesela 3DMARK01 de bu yüzden HD2600 de iyi bir kart bundan şüpheniz olmasın netice Crysis i ikiside medium da oynatıyor GDDR3 lüler hariç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: punishare

Senın bu sordugun sorunun aynısı benımde kafama takılmıstı tum formları okudum ve suna karar verdım
    1-) Forumlarda acer kullanıcıları ısınmadan bahsedıyor ama Asus kullanıcıları halınden memnun
    2-) Forumlarda acer kullanıcıları servısın yetersız oldugundan bahsedıyor ama Asus kullanıcıları halınden memnun
    3-) Acerin tipi cok guzel ama asırı ısınmadan dolayı tus takımının ıcerıye goctugunu soyluyorlar ama asusda bole bı problem yok
    4-) ıkısının ekran kartları farklı eger asus dada gforce 8600 GT olsa hıc dusunmezdım ama asus un su an kı ekran kartı hakkında pek bı bılgım yok keske bılen bırısı bızı bu konuda aydınlatsaydı..
    5-) Hem Asus Hemde Acer forumlarını okudum ve tum acer kullananlar bagzı problemlerden bahsederken Asus kullanıcılarının sıkayetı yok..
    6-) Daha duna kadar Acer almayı planlıyodum cunku cok hosuma gıtmıstı ama olaya gercekcı bakacak olursam ya Asus un bu modelını alıcam ya da bu ozellıklerde Gforce 8600GT li bı makına beklıycem

ama bu kadar sıkayetten sonra acer almıycam, onu bılıyorum su an acılen almam gerekırse asus dıyorum..

asus ta ısınıyor

acerda tuşların içine çökmesinin ısımmayla ilgisi yok kalitesiz malzeme ve işçilik

• Acerın malzemesının asusdan daha kalıtesız olduguna emınmısın, su an bılgısayar almıyorum cunku acer e guvenmıyorum asus unda f3sa modelıne 8600gt ekran kartı olan ve de HDMI eklenmiş olan f3sa fıyatlarında bı modelını beklıyorum.. insallah fazla uzun surmez bu bekleme surecım...

quote:

Orjinalden alıntı: arsene

quote:

Orjinalden alıntı: punishare

Senın bu sordugun sorunun aynısı benımde kafama takılmıstı tum formları okudum ve suna karar verdım

asus ta ısınıyor

acerda tuşların içine çökmesinin ısımmayla ilgisi yok kalitesiz malzeme ve işçilik

• O meşhur benchmark listesini tekrardan gözden geçirmenizi öneririm öyle aşırı fark yok Hd2600 ve 8600GT arasında çünkü 8600GT nin GDDR3 lü modelleri de o benchmark listesine yazılmış. O sıralamada 8600GT nin benchmark değerleri yazılırken bir kaç bilgisayarda yapılan testlerin ortalaması alınmış bu arada dikkatimi çeken GDDR3 lü modellerin ortalamayı yükselmiş olması çünkü DDR2 ile GDDR3 lü modellerin arasında 5000-6000 puan fark var mesela 3DMARK01 de bu yüzden HD2600 de iyi bir kart bundan şüpheniz olmasın netice Crysis i ikiside medium da oynatıyor GDDR3 lüler hariç.

SANA KATILMAMAK ELDE DEĞİL ZATEN BEN BUNU FORUMDA YAZDIYDIM!
    AMA BEKLEYİN G1 UCUZLAYACAK G1 İN YENİ VERSİYONU ÇIKTI
    HDD=250GB OLDU BİDE İŞLEMCİ=T7700 2.4GHZ +1GB TURBO MEMORY FALAN VAR
    BU YÜZDEN G1 İN PİYASADAKİ FİYATI BİRAZ DAHA DÜŞECEK
  • Bu bahsettıgın g1 ın lınkını verebılırmısın bakalım hem f3sa daki ozelliklerin yanısıra 8600gt 512 ve HDMI varmı bı de fıyatını merak ettım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.