Arkadaslar bılgısayar guncellemerı ındırdıkten sonra 3. guncellemede kaldı kapanıyor aclıyor yukluyor dıyor %0 da kalıyor 1 dk sonra tekrar kapanıyor aclıyor yıne aynı sonra tekrar acılıyor kapanıyor..yanı anlıyacagınız guncellemede takıldı...
her seklı denenedım ama masa ustune gelmedı bılgısayar guncelleme penceresınde takıldık kaldık
bılgısı olan arkadaslar bılgı verırlerse sevınırım format dısında tesekkurler
selam
benzer bir problemi bende yasiyorum. anladigim kadariyla sorun Atheros L1 Ethernet karti ile ilgili bir driver sorunu. Pili cikarip tak ve tekrar acmayi dene bazen masaustune kadar aciliyor bilgisayar. Ama bende daha sonra daha ciddi problemler olmaya basladi. Bilgisayar simdi hic acilmiyor. Formatta atamiyorum. Hatali yukleme diyip tekrar ykle diyor. Umarim sende isler bendeki gibi ters gitmez.
evet sorun ethernet'in yazılımı ile windows update'in çakışması ile alakalı...... benimkide ethernet kablosunu takınca açılmıyor... cıkarınca acılıyor bazen hiç açılmıyor.....
bence teknik servisle bir görüs.... hoş pek yardımcı olmuyorlar ama sen yinede şansını dene....
ben iki gündür adamlarla telefon trafiği yapıyorum.. update sorunu vaar felan dediler en son.. dedim nolcak, gönderin biz bakalım.. ya diyorum driver felan varsa gönderin ben yüklerim.. yok diolar.. delirecem ya 10 kere imajdan format attım.. elimde kalacak makina en sonunda.. imaj cdsinin konsepti berbat..
arkadaşlar benim laptop vista başlıyor derken takılıp kalıyordu.. atheros gigabit ethernet driverı kaldırdım sistemden ve bilgisayar sorunusz olarak açıldı.. şimdi bunun başka versiyon driverını felan bulmakmı lazım ne yapmak lazım?
ewet arkadaşlar sorun şu an çözülmüş görünüyor.. önce biosu flashla yeniden yazdım ve ardından asus forumlarında bulduğum bir sürücüyü yükledim.. bilgisayar açılırken kitleniyordu artık bu sorun ortadan kalkmış görünüyor.. kolay gelsin...
arkadaşlar benim laptop vista başlıyor derken takılıp kalıyordu.. atheros gigabit ethernet driverı kaldırdım sistemden ve bilgisayar sorunusz olarak açıldı.. şimdi bunun başka versiyon driverını felan bulmakmı lazım ne yapmak lazım?
Iyi yapmissin arkadasim. Windows otomatik guncelleme yapinca ethernet kartinin 2.7.4 versiyonunu yukluyor. Ama Asus un web sayfasinda diyor ki o windowsun yukledigi 2.7.4 yukleyince kilitleme yapiyor, ama eger bizim sayfamizdaki driverin v 2.7.4 (asus un sayfasindaki driver) unu yuklerseniz sorun olmaz diyor. Ne kadar dogru bilmiyorum, deneme firsatim olmadi ama buyuk ihtimalle senin yaptigin sekilde eski surumunun kalmasinda da bir sorun olmaz gibi geliyor bana. Bir forumda Asus un teknik destek ekibinden 2.7.7 versiyonunu alan birisi varmis. Normalde o surum webde bulunmuyor, ama cocugun dedigine gore o versiyon da sorunu cozuyormus.
Ama bence sen simdilik beklemede kal. Bir sorun cikmadigi surece surucu guncelleme. Ayrica Windows update ederkende dikkat et o versiyonu yuklemeye calismasin tekrar.