Şimdi Ara

ASUS F3SC200DR Nasıl bir notebook? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR PEŞİN ÖDEMEDE NE KADAR İNDİRİM OLUYO ??B BİLGİNİZ VARMİ??
  • Hayırlı olsun
  • arkadaşlar asus f3 sc200dr ı olanlar makinenin şarzı nasıl gidiyor bana bi cevap yazarmısınız. ben alalı bir kaç gün oldu ve sanki şarzı az gidiyormuş gibi me geliyor................
  • quote:

Orjinalden alıntı: KRALJET38

arkadaşlar asus f3 sc200dr ı olanlar makinenin şarzı nasıl gidiyor bana bi cevap yazarmısınız. ben alalı bir kaç gün oldu ve sanki şarzı az gidiyormuş gibi me geliyor................

Sağolun daha iyisi sizin olsun inşallah
    Benim de sorularım olacak ama önce yukarıdaki soruya cevap yazayım; Benimkinin şarjı 2 saat civarı gidiyo ama sürekli program yüklüyorum cd sürücüsünü felan çalıştırıyorum, belki fazla bişey yapmazsam 2 saati gecer ama söylendiği gibi 2,5-3 arası olacagını sanmıyorum...(Ben de 1914'e netsipariş.com'dan aldım hemen kargoya vermişler kargo ücreti de almadılar o site gözüme girdi)

Almayı düşünen arkadaslar için; Alet güzel(ASUS F3SE200DR) ama herşeyin oldugu gibi onun da eksikleri var Benim dikkatimi çeken noktalar öncelikle cd sürücü okuma özürlü yani problemi olmadıgını bildiğim cdleri bile zor okuyo ve cd taktıgım zaman donma yapıyo...Şarjı az gidiyo...Bi de ilginç programlar yüklemişler cok fazla incelemedim ama ne işe yaradıgını bilmediğim bisürü program var...Aletin bi donanımını yüklememişler yeni donanım bulundu diyo ama neyi buldu niye yüklemiyo onu da anlamadım wistayı daha çözemediğimdendir herhalde...son olarak touchpad denen zımpırtının sağ tuşu ve sol tuşu biraz dandik, saklamaya çalışmışlar ama bu sefer de kullanışsız olmuş sanki...

"oha lan ne kaldı eşeltirmedik yeri kalmadı laptopun" diyenler vardır belki ama o kadar para verdim kusursuz bişey bekliyodum eleştirmem normaldir...

Üstünlükleri : Öncelikle mausu beklediğimden cok iyi cıktı; adamlar parayı basmış logitech'e ürettirmişler mausu, ekranı güzel, sesi güzel, performansı fena deil(henüz oyun yüklemiş deilim), ölü pikseli yok ....Yav nası unuttum bak camerası var bi de..Bence kamerası gayet iyi...

sonuç bu fiyata bu laptop sorun cıkarmazsa memnun kalırım sanki
    Bana soru soracak arkadaşlara şimdiden söyliim pek fazla nete giremiyorum geç cevap verirsem darılmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silmaz40 -- 14 Eylül 2007; 22:14:51 >

• 200dr alanlara bir sorum olacak. Kutu içinden kaç cd çıktı ? bende 3 cd çıktı. Vista cdsini yollamıyorlar mı bunlar?
  • F3se aldıysan ekran kartının x1700 mü görüyorsun acaba?
    Eğer öyle ise x2500 driverı yüklemen gerekecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_C@BB@R

Kardeş ****da tanıdığım abilerim var onlar veriyor bana güzel fiyatlara.
    2034YTL fatura fiyatı kesildi.Sitede 2160 gözüküyor Yüzde 10 bonus puan kazandım bana 1850 YTL ye geldi.

Arkadaşım sen ne zaman almıştın. Bonus kart ile mi aldın ? Ben Bonus ile aldım ama o kampanya Haziran için geçerliydi dediler bana. Anlayacağın bonus puan filan kazanamadık. Az bonus da değil hani 200ytl lik bonus.
  • ısınma sorunu var mı?
  • 1.8 olan var hiç ısınmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: vese

ısınma sorunu var mı?

Bende de 200dr olanı var.1 haftalık kullanıcısıyım, ısınma sorunu ile karşılaşmadım.
  • Ben F3SE200DR aldım ekran kartını X1700 görüyo, ısınma sorunu yok, 3 CD cıktı o cdlerden 1 tanesi üstünde yazmasa da wista cd'si...Biraz önce carbon yükledim oynatmadı..performansı cok ta iyi deil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silmaz40 -- 22 Eylül 2007; 20:55:29 >
  • ekran kartı aslında x2500. driver hatalı yüklenmiş sadece. detaylar aşağıdaki linkte.
    http://www.notebook.gen.tr/viewtopic.php?f=4&t=54
  • quote:

Orjinalden alıntı: notebookgentr

ekran kartı aslında x2500. driver hatalı yüklenmiş sadece. detaylar aşağıdaki linkte.
    http://www.notebook.gen.tr/viewtopic.php?f=4&t=54

Bilen arkadaslardan cevap almak maksadıyla bi kaç sorum olacak;

Doğru driver'i yükleyince mi alet oyun oynatmaya başlıyo yoksa bu zımpırtının ekran kartının paylaştığı belleği mi artırmak lazım? eğer belleğini artırabiliyosak bunu nerden yapıyos? 2'nci sorum da nortonla ilgili; ben bu nortonu kaldırdım sonra geri yükledim ama şifresini bulamadım, aceba bu program trial mi geliyo yoksa ben mi beceremedim?

Bi de bu aletin kamera programıyla ilgili sorun yaşayan var mı yoksa sadece bende mi sorun cıkarıyo? life frame diye bi program yapmışlar genellikle açılmıyo ve yanıt vermiyo sonra pc'yi kitliyo açmaya tırsıyorum artık XP mi yüklesek diye düşünmeye başladım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silmaz40 -- 22 Eylül 2007; 20:57:04 >

• carbonu oynatmadımı çok kötü
  • Peki carbon oynamadı şu x2600 müydü neydi onu yükleyince driverini açılıyormu arkadaşlar?Oyun benim için önemli oyun performansı için beni bilgilendirirseniz sevinirim. F3SE için.
    quote:

Orjinalden alıntı: silmaz40

Ben F3SE200DR aldım ekran kartını X1700 görüyo, ısınma sorunu yok, 3 CD cıktı o cdlerden 1 tanesi üstünde yazmasa da wista cd'si...Biraz önce carbon yükledim oynatmadı..performansı cok ta iyi deil..
  • valla hiç kimse Carbonu kaldırmıyor falan demesin bi haftadır sabah akşam full detay Carbon oynuyom. ASUS F3SE 200dr ile. bence F3SC200dr den daha iyi.ev arkadaşıma F3SC180dr aldık ama carbonu ancak düşük detaylarda oynayabiliyor..ben SE aldım çok memnunum. arkadaş ise çok pişman. denemek isteyenler buyrun evime gelin.
  • 1200 ytl nakit var ama kartla almak istiyorum(12 ay taksitle) card finansla ama limiti yetmiyor sanırsam nasıl olcak vatan dan kredi kartıyla alan var mı yardımcı olun öğrenciyim alan nasıl taksitlendiriyor bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsclub53 -- 25 Eylül 2007; 23:53:27 >
  • Bankayı arayıp limit arttırmasını isteyebilirsin. Benimkini arttırmışlardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: notebookgentr

Bankayı arayıp limit arttırmasını isteyebilirsin. Benimkini arttırmışlardı.

öğrenciyim nasıl artırcaklarki limiti 300 tl den 200 tl ye limit artar mı
  • 300 den 200 e olunca tabi artmaz, düşer :)

Şaka bir yana derdini anlatırsan 5 gün içinde cevap veriyorlar. Gelir olarakta aileden birinin gelirini söylersin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.