Şimdi Ara

ASUS F3SC200DR Nasıl bir notebook? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla arkadaslar bendede asussun f3sc200dr modeli var.belki çok kusur bulacağımı düşüneceksinizz ama ben hiç beğenmedim yani.bi kere cd sürücüsü tam anlamıyla salak en düşük hızda yazmış olmama rağmen kendi yazdığı cd'yi bile okumuyo.bunun gibi bi çok cdyi okumuyo hatta cdyi açmaya çalıştığımda donma yapıo. ikincisi bilgisayarın fanı hayvan gibi çalışıp ses yapmasına ragmen aşırı ısınıyo özellikle sağ bileğimin alt tarafı yani şu yazıyı yazarken bile yazmakta zorlanıyorum sıcaklık yuzunden. üçüncüsüde bu bilgisayar neden herseyde hata verio bunu bi türlü aanlamadım explorerı açıyorum hata verio,media playeri açıyorum hata verio.durup dururken hata verio anlicanız halbuki zoelicak fazla programda çalıştırmıyorumm.almadan önce ii düşünün bence.bence paraya kıyıp toshibalara bi bakın.asusu bana çok kişi tavsiye etti almadan önce bende daha önce ama böyle olcanı hiç ummamıştım.

• bende de bu makineden var çok da memnunum ama ram ve ekran kartını yükseltmek istiyorum ki yeni oyunları oynayabileyim bunu nasıl yapabileceğim konusunda yardım eder misiniz,kadıköyde bildiğiniz bir yer var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidolgoo
    bende de bu makineden var çok da memnunum ama ram ve ekran kartını yükseltmek istiyorum ki yeni oyunları oynayabileyim bunu nasıl yapabileceğim konusunda yardım eder misiniz,kadıköyde bildiğiniz bir yer var mı?

ekran karti degistirmeyi ben de arastiriorm m51se210dv icin ama artik miadi dolmus bilgisayara sahipsin bence yeni opsiyonlar aramalisin bence
  • teşekkürler satmak gerek artık bunu öyleyse ha :)
  • quote:

teşekkürler satmak gerek artık bunu öyleyse ha :)

ya elbet çok severek kullandıığımız bilgisayarlar ama ekran kartı olsun işlemci olsun uyumlu bulmak hesaplı bulmak imkansız.bilgisayarlarımız son sistem oyunları çalıştırmıyor ama orta seviyede hala çok sağlam cihazlar.ben satmaktansa sevdiğimiz birilerine verme taraftarıyım.kuzenimiz olsun anne babamız olsun.en azından gözümüz gibi baktığımız cihazlar ele ayağa düşmesin istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: evomania

quote:

teşekkürler satmak gerek artık bunu öyleyse ha :)

ya elbet çok severek kullandıığımız bilgisayarlar ama ekran kartı olsun işlemci olsun uyumlu bulmak hesaplı bulmak imkansız.bilgisayarlarımız son sistem oyunları çalıştırmıyor ama orta seviyede hala çok sağlam cihazlar.ben satmaktansa sevdiğimiz birilerine verme taraftarıyım.kuzenimiz olsun anne babamız olsun.en azından gözümüz gibi baktığımız cihazlar ele ayağa düşmesin istiyorum

Bu makinanın 220dv si var bende . Üstüne su dökülmüştü 1 sene önce , ekran inventörü bozuldu değişik uygulamalarla ekrana elektrik getirmeyi başardık ama gücünden güç kaybetti( güç tasarrufu modunda çalışıyormuş gibi sadece ekran parlak).

Makinanın başına böyle olay gelmeseydi ram ve harddisk uptade ile 1-1.5 sene daha idare ederdi ama

• ne yaptınız peki yeni makine aldınız mı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.