Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ASUS F541U Garantili İ7 8GB RAM 2GB Ekran Kartı 1TB Favorilerime Ekle Yazdır Satın Al 19 Haziran 2018 15:41 1 1 ASUS F541U Garantili İ7 8GB RAM 2GB Ekran Kartı 1TB Favorilerime Ekle Yazdır 10.11.2017 Tarihinde alınmıştır Faturası mevcuttur, 3-4 ay kullanıldı sonra bilgisayarda ki işlerim için yetersiz geldiği için yeni bi bilgisayar aldım bu yüzden elimde fazlalık olduğu için satma kararı aldım kesinlikle en ufak bir çiziği kırığı bulunmamaktadır sıfır gibidir alan kişiye hayırlı olsun uygulamadan ya da telefondan mesaj atarak bana ulaşabilirsiniz bilgisayarın güncel sıfır piyasa değeri 3400-3500TL civarında o yüzden lütfen indirim istemeyin sadece havale ile ufak bir indirim yapabilirim.NOT:Mouse ve Mousepad ile birlikte verilecektir.ÖzelliklerI7 7500UNvidia GT920M8GB RAM1TB HDD15.6INCHSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 11 Kasım 2019 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS F541U Garantili İ7 8GB RAM 2GB Ekran Kartı 1TB Favorilerime Ekle Yazdır Fifa 18 Secondary Hesap 20TL (SATILDI) GHOST RECON DELUXE PRİ HAK Titanfall 2 - Knack 2 - Insıde PS4 Dijital