Şimdi Ara

Asus Flip TP500LA-UB31T

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İstanbul bilişimden Asus Flip TP500LA-UB31T Convertible Touch Ultrabook satın aldım.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-flip-tp500la-ub31t-convertible-touch-ultrabook-fiyati,144591.html

Cihaz yurt dışından paralel ithalat ile gelmiş cihaz olduğunu düşüyorum eğer böyle ise tüketice yeni diye satıp kandırma yapılmaktadır.

Fakat cihazın yurt dışı outlet, teşhir, satılmış geri verilmiş bir cihaz olduğunu düşünüyorum.
    Cihazın üzerinde bir kişiye sevk edildiğine dair kargo barkod kodları var.
    Kutu hafif deforma olmuş, yırtılma ve yıpranmış durumdadır.

Cihaza Türkçe klavye takılmış olup, ekran üzerine yapıştırılmış ekran etiketleri eğri ve yakın zamanda satın almış olduğun asus lardakilerden farklıdır.
    Adaptörü uluslar arası adaptörlerde olduğu gibi 2 yassı cubuk bağlantısı olup ucuna son derece adi ve beyaz bir parça ile bizim fişlere göre kalitesiz ve tam oturmayan bir uydurma parça ile satıldı. Fişten çıkartılırken bu kalitesiz parça fişde kalıyr ve sonra elektrik çarpılma risk olarak fişten çıkartılıyor.

Cihaz aynı kasanın başka bir modelini kullandığımda cihazın diğer modele göre daha yavaş bir cihaz olduğunu hissettim. Daha önceki cihazım 15 sn gibi sürede acılıp kapanırken bu cihaz 1 dk yakın sürede acılıp kapanıyor.

İlk günkü deneyimimde şarj süresi fena değil gibi geldi ama detaylı test etme fırsatım olmadı.
     Asus Flip TP500LA-UB31T Asus Flip TP500LA-UB31T

• Evet kutunun üzerindeki barcod kodlarını ups kargonun internet sitesinden kontrol ettiğimde satın aldığım ürünün 19 aralık 2014 de Miami'de birine satıldığını görülmektedir.

İstanbul Bilişim outlet ürünleri yurt dışından getirip yeni diye satıyor.

Bakalım bu duruma 2 bakanlık ve tüketici hakları kurumları ne diyecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus eeepc seashell series
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.