Şimdi Ara

ASUS FONEPAD 2. (Telefon Özellikli tablet). [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.132
Cevap
9
Favori
62.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bazi arkadaslar 4.3 guncelemesi yaptik bir sıkıntı olmadi demişler fakat benim gibi bir iki arkadas da sorun hep ayni. Benim tavsiyem yapmaman yönünde İlla gunceleme yapacaksan da önce 4.3 güncellemesini yükle asus güncellemelrini 4.3 üzerine yüklersen muhtemel sorun olmaya bilir. Yinede sen bilirsin en temizi 4.2.2 kalmasi :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap için teşekkür ederim evet bir önceki tablette ilk 4.3 yükselttim sonra diğer güncellemeri kurdum şebeke sorunu yaşamadım fakat karşı taraf sürekli yankı var diye şikayet ediliyordu bununla henüz bir şikayet gelmedi
  • Selâmlar arkadaşlar bu asus için hangi kulaklığı önerirsiniz, asus kulaklık mı(ses kalitesi nasıl asusun) yada diğer marka philips falan mikrofonlu kulaklık mi önerirsiniz! Birde bu asusun dış sesi bana göre az! Sonicmaster güncellemesi var mi! Veya nasıl bir programla asusun sesi yükseltilir.

• bu cihazın en zayıf olduğu nokta hoparlör sistemi bence yapılcak bişi olduğunu sanmıyorum
  • kulaklık için yazmadım pardon iyi bir kulaklıkla netice alınabilir ben kendi hoparlörü zayıf oldugunu belirtmek istedim yanlış anlaşılmasın
  • Güncelleme yapmak istemiyorsanız güncelleme bölümündeki sağ üste bulunan ayar kısmından wi-fi üzerinden otomatik indir işaretini kaldirin

• evetarkadaslar avea hat kullaniyorum normal simkarti kesip taktim deneyimlerimi paylasiyim istedim, 1-navigasyon programi yukledim mobil veri ve wifi baglantisi olmadan uydu baglantisi cok hizli 5sn suruyor. 2-wifi cekim kalitesi cin mali tabletlerden cok iyi kopma yok 3- 1TB Harici 2.5 lik hdd bagladim otg kablosu ile icerigi gordum otg de sikinti yok 4- pil omru cok iyi full batarya surekli internet baglantisi da 6-7 saat oyunlarda 4 saat civari KOTU YANLARi 1 dis hoparlor sesi zayif yani az bir de kulaklik seciyor bazi kulakliklarda ses cok kotu sanal klavyesi zaman zaman takilma yapiyor ram az normal kullanimda dahi 100/70 altina inmiyor telefonda sinyal ve yankilanma sorunu yasamadim neticede bu fiyata bu kalite ve ozelligi tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: TUFANER

evetarkadaslar avea hat kullaniyorum normal simkarti kesip taktim deneyimlerimi paylasiyim istedim, 1-navigasyon programi yukledim mobil veri ve wifi baglantisi olmadan uydu baglantisi cok hizli 5sn suruyor. 2-wifi cekim kalitesi cin mali tabletlerden cok iyi kopma yok 3- 1TB Harici 2.5 lik hdd bagladim otg kablosu ile icerigi gordum otg de sikinti yok 4- pil omru cok iyi full batarya surekli internet baglantisi da 6-7 saat oyunlarda 4 saat civari KOTU YANLARi 1 dis hoparlor sesi zayif yani az bir de kulaklik seciyor bazi kulakliklarda ses cok kotu sanal klavyesi zaman zaman takilma yapiyor ram az normal kullanimda dahi 100/70 altina inmiyor telefonda sinyal ve yankilanma sorunu yasamadim neticede bu fiyata bu kalite ve ozelligi tavsiye ederim

Selâmlar bende avea kullanıyorum telden memnunum yankılanma vs. Sorunu yok bende ve android 4.3 yüklü, fakat bende avea interneti ağır calisiyor, sizde de aynı mi? Flashplayer desteği yok bunun alternatifi nedir dedim kimse cevap vermedi! Ama cihazın malzeme ve ekran kalitesi, pil ömrü memnunum, kulaklık arayan arkadaşlara tavsiyem mikrofonlu kulak ici piranha prn-305 modeli mutlaka alın ben teknosadan 15tl ye aldim, diğer markalar 40-50 tl den başlıyordu sinirlendim bunu aldım, ama inanın ses ve bass kalitesi philips ve diğerleriyle eşdeğer gür bir sesi var,bu ses yükseltme işini nasıl yapacağız bilmiyorum bende sonicmaster diğe birşey sandım! Bu kadarda az ses olmamalıydı bence, ama kulaklıkla müzikler gür geliyor, tel görüşmesinde gayet net.

• kullandığınız navigasyonun ismi ne pm den link atabilir misiniz?
  • arkadaşlar real racing 3 yükledim oyunu sd karta taşıdım sadece 33 mb olan kısmı taşıdı diğer veri ve uygulama dosyaları dahilide görünüyor bunları nasıl sd ye taşırım?
  • Telefon ile konuşurken yankılanma sorununda bir şey yeni dikkatimi çekti onu sizlerle paylaşmak istiyorum.

Giden çağrı yani ben arıyorsam yankılanma (karşı tarafın kendi sesini duyması) olmuyor, eğer gelen çağrı ise beni arıyorlar ise o zaman yankılanma (karşı tarafın kendi sesini duyması) maalesef oluyor, kulaklıkla konuşurken herhangi bir sorun yaşamıyorum ama.

Tablet çok güzel fakat bir iki sıkıntısı var onlarda hallolursa bence çok iyi.
  • evet arkadaslar evde lg tv var ledtv ona kumanda programi yukledim samsung tv ler icin de var googleplay de gayef guzel calisiyor miracast ozelligi ile tabletin ekranini mp3 film resim ofis dosyalarini wifi uzerinden tvye aktarabiliyoruz bir de su hoparlor sesini halletme imkani olsa iyi olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburadadan 699 tl ye aldim.guncellestirmeleri sirasiyla yaptim yanki sorunum olmadi. Hattim avea.

• arkadaslarbir sey soracagim guncelleme yapmadan once ayarlar bolumunde dijital ortam sunucusu vardi simdi bulamiyorum sizde var mi varsa tam olarak yerini yazarmisiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tableti satmayı düşünüyorum almak isteyenler pm(mesaj) atabilirler.
  • arkadaşlar bu tableti almayı düşünüyorum ama 4 sorum var
    1- uygulamaları rootsuz sd karta taşıyabilirmiyim(real racing 3 modern combat fifa 14 gibi)
    2-cihazın genel oyun performansı nasıl note 2 ve xperiz z ile kapışır mı
    3-tablet turkcell hatta sorun çıkarır mı
    4- 4.3 le beraber performans artışı oldu mu
  • Valla arkadaşlar şu yorumlara bakınca insan gerçekten bu teknoloji ürünlerinin ne kadar şansa bağlı olduğunu düşünüyo tamamen aynı üründe bile birileri ciddi sorunlar yaşarken diğerlerinde hiç bir sıkıntı yok bu gerçekten çok tuhaf bir durum sanırım şu piyasada apple harici kalite standartını aklamış bi firma bulunmuyor. Çünkü aynı ürünü biri çok güzel kulllanıyo diğeri aldığına bin pişman ve piyasadki markaların hepsinde takip edip bunu gördüm yalnızca apple standart oluşturmuş görünüşe göre çünkü ordan ürün alan herkesin şikayetide aynı memnuniyetide aynı hiç bi fark yok gerçekten. Diğer ürünler ise rezillik içinde
  • daha önce belirtmiştim haporlör arızası ile birebir değişim yapmıştım cihazı bir hafta 4.2.2 ile kullandım bosta ram miktarı 90 mb altına indiğini gözlemledim sonra 4.3 güncellemesini kurdum sonra diğer 43 mb lık güncelleme yi kurdum herhangi şebeke sorunu yaşamadım perfonmasta bariz bir artış boşta kalan ram miktarı 300 mb altına düşmüyor gibi cihaz gayet stabil çogunlukla bluetooth kulaklıkla kullanıyorum şimdi mont cebime sığıyor yazın ne olur bilemem benim açımdan en önemli sorun taşıma zorluğu bu fiyata güzel bir ürün olduğunu söyleyebilirim
  • başka kullanıcılarda yorumlarını belirtebilirlermi lütfen özellikle güncellemeden sonra bir çok sorun yaşandığı yazılmış bu durumun aslı nedir bugün asus müşteri hizmetlerini aradım müşteri temsilcisi böyle bişey olmadığını söyledi kendilerine forum sitelerini takip edip etmediklerini pazarda nihai tüketicilerin görüşlerini takip edip etmediklerini sordum müşteri temsilcisi sustu kaldı sanki asus eski kalitesinden ödün vermeye başlamış gibi pazara ucuz çin malları girdiğinden beri fiyat rekabeti arttıkça malzeme ve mühendislik kalitesi düşüyo gerçekten :(
  • En iyisi keko pad

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.