Bildirim
asus FS3C mi yoksa ACER 5920C mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kardeş ikisinden de uzak dur özellikle de Asus tan ..... Tamam Asus mükemmel bir marka ve donanıları da muhteşem ama ne yazıkki bu versiyonda sıkıntı var ben 14.01.2008 de aldım aynı gün güncellem sonrası elimde kaldı yeniden başlatmada çakılıyor... 21. de değiştirdiler arızalı olabilir diye aynısından aldım neyazıkki oda aynı cıktı vistayla bir uyumsuzluk var ama nedir çözemedim.. Vatandan almıştım onlarda çözemedi muhtemelen teknik servise gidecek...
Ben sana Packard Bell öneririm iki yıl önce R9755 modelini almıştım makinaya yapmadıgım kalmadı banamısın demedi... Şu an vista yüklü ram'i 2048 yaptım NFS Pro Streeti nominal ayarlarda sorunsuz oynuyorum... bu nedenle güncel donanımlı bir PackardBell hepsinden iyi.... Packard Bell MB 85 P-006 - N72 bu modeli incele istersen.....
Eğer fiyat Önemli değilse ve Oyuncuysan Alsana Öneri :
Bunlar Vatan Computer'da
1: MB86 CORE2 DUO T7500 2.2GHZ-2048MB-200GB-DVDRW-15,4''-512MB GF8600M -1.3 MP-WVPR
2: SB86 CORE2 DUO T7500 2.2GHZ-2048MB-200GB-DVDRW-17''-512 MB GF8600M-1.3 MP-WVPR
-
Bende Asus makine var bir sorununu görmedim, ama korsan Vista kullanmak isteyen bir kaç kişide @gulengoz'un bahsettiği sorunları duydum asusla bir alakası oldupunu sanmıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X