Şimdi Ara

Asus fx503 serisi hakkında bilgisi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/asus-fx550-core-i5-7300hq-2-5ghz-8gb-1tb-hdd-15-6-gtx1050-4gb-w10-notebook.html

Şu modelden bahsediyorum.Yeni gelmiş sanırım.Bugün gittim inceledim.Çok hoşuma gitti cihaz.Eksi olarak ekran tn panel ve ssd seçeneği yoktu.Çift fanlıydı.Bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up bende almayı düşünüyorum

• _GhostWarrior_ kullanıcısına yanıt
    Aldım kardeşim kullanıyorum şuan.Biraz zaman geçsin incelerim senin için.

• Ronades R kullanıcısına yanıt
    eyvallah çok iyi olur
    hocam şuan 3700 e düştü ne diyorsunuz alınır mı beğendiniz mi pc yi
    Hocam pc oldukça güzel.Tasarımı olsun kalitesi olsun ben çok beğendim.Sana eksi yönlerinden bahsediyim ona göre değerlendir kendin.Ssd şart çünkü 5400rpm disk var.Oldukça yavaş kalıyor.Bilgisayarı çok frenliyor.Ekran ips değil,tn panel.Çok kötü değil ama süper de sayılmaz.Ben hep ips istemiştim fakat laptobu görünce çok beğenip almıştım.Dert etmiyceksen ben çok beğendim laptobu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronades

Hocam pc oldukça güzel.Tasarımı olsun kalitesi olsun ben çok beğendim.Sana eksi yönlerinden bahsediyim ona göre değerlendir kendin.Ssd şart çünkü 5400rpm disk var.Oldukça yavaş kalıyor.Bilgisayarı çok frenliyor.Ekran ips değil,tn panel.Çok kötü değil ama süper de sayılmaz.Ben hep ips istemiştim fakat laptobu görünce çok beğenip almıştım.Dert etmiyceksen ben çok beğendim laptobu.

hocam harddiskin önbelleği kaç mb ve oyun oynuyorsanız oyun içinde kaç fps alıyorsunuz oyun oyun yazarsanız sevinirim
    Daha oyun yüklemedim hocam.Ssd alıp öyle şekil vericem bilgisayara.Harddiski belki çıkarırım direk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronades

Daha oyun yüklemedim hocam.Ssd alıp öyle şekil vericem bilgisayara.Harddiski belki çıkarırım direk.

peki harddiskin önbelleği hakkında bilgin var mı ?
    Yok hocam sadece 5400 olduğunu biliyorum.

tek bir sorum daha var ssd slotu var demiştiniz ekstradan.Vatanın internet sitesinde ekstra bir slot olmadığı yazılmış bu konuda önemli
    Asusla görüştüm olduğu söylendi hocam.Zaten arka kapağı görürseniz resimde.Olduğunu anlarsınız.

• Bende bu laptopu vatandan aldım.Asus a sordum m2 ssd girişi varmış.Şu linki verdiler birde.https://www.asus.com/Laptops/FX503/specifications/
    Burda da yazıyor zaten.
  • Hocam nvme ssd'leri desteklemiyor o zaman doğru mudur?

• Hocam acikcasi SSD iler hakkinda pek bilgim yok.Sitede SATA 3 m2 SSD demiş sadece .

• ben 1 haftadır kullanıyorum gayet memnunum. pubg de oyuna başlarken 50 60 fps alıyorum oyun içi 70lerde. m2sata destekliyor. nvme destekli. asusun kendi sitesinde kullanım klavuzunu bulabilirsiniz orda da yazıyor. ben yeni aldım ssd normal olanından. ssd şart. hdd çok yavaş kalıyor. ben indirimde 3650tl ye aldım geçen hafta.
    klavyesi kırmızı aydınlatmalı 3 kademesi var. sorularınızı cevaplayabilirim.
  • kobejames K kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ekranından pek memnun kalmadım.Çok görüntü kayması oluyor video izlerken.Birde gözlerimi çok ağrıttı.Sen ne düşünüyorsun?
    görüntü kayması derken videolar arada donuyor bende ama ses devam ediyor. o da hdd nin yavaşlığındandır diye düşünüyorum. firefox kullanıyorum. hdd çok yavaş kaldığı için videoyu alta indirince takılmalar çok oluyor. ben %40dan fazla parlaklık açmıyorum bende bir sıkıntı yok. akşam olunca gece ışığını falan ayarlıyorum.
  • Geçen hafta aynı ürünü vatandan ben de aldım.Anladığım kadarıyla hdd kaynaklı hissedilir derecede yavaşlık var.Oyunlarda hiç sorun yaşamadım şu ana kadar ama windowsun yavaşlığı delirtebiliyor Asıl sorunum şu,ne zaman bilgisayar uzun süre açık kalsa (6-7 saat) bilgisayarın klavye aydınlatmasını ayarlayamıyorum,açıksa açık kapalıysa kapalı kalıyor.Önerileriniz var mıdır ?
  • Sogutmasi basarili. Tip olarak da guzel.hdd zayif.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.