Şimdi Ara

Asus fx503 serisi hakkında bilgisi olan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tn panelden dolayı farklı bakış açısında,özellikle siyahlarda ekran kötü bir hal alıyor.Böyle bir makineye böyle bir ekran olmamış bence.Onun dışında gayet güzel.Tabi ssd şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende anlık takılmalar donmalar çok oluyor sizdede oluyor mu? yazı yazarken bile yazılar geç geliyor. video izlerken görüntü duruyor ses geliyor. internette net bir çözüm bulamadım. sizde de oluyor mu? ssd taktım hala devam ediyor.
  • kobejames K kullanıcısına yanıt
    Bende ssd yok hocam ama dediğin takılmalar az çok oluyor.Harddisk %100 kullanımda galiba.Win 10 genel sıkıntısı.Ondan kaynaklı olabilir.Ben ekrandan memnun kalmadım hocam.İps ekran alıp takmak istedim ama nasıl yapılacağı ve hangi paneli alıcağım konusunda en ufak bir fikrim yok.Bir çzöüm bulamazsam laptobu kardeşime vericem.
  • kobejames K kullanıcısına yanıt
    windowsu ssd ye kurdunuz mu ?
  • Rım kullanıcısına yanıt
    aynen windows ssd de. 500 küsür hız alıyorum.
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Sizde de laptopta alakalı sıkıntılar oldu mu bende disk 100de 100 gösteriyor takılmalar donmalar vardı vatana gönderdim upgrade yapıpsıfırlayıp gönderdiler donmalar çözüldü ama disk sorunu hala devam ediyor cpu da aynı şekilde bu canımı çok sıkıyor açıkçası bilgin varsa yardımcı olabilir misin ??

• ali4635 kullanıcısına yanıt
    Ssd veya 7200rpm disk sart.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.