Şimdi Ara

asus fx504ge ve monster

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus fx504ge 80 üstüne çok nadir çıkıyor favorim bu

monster abra a5 15.1
    www.monsternotebook.com.tr
    Abra A5 V15.1 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
    https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V15-1.html

bu iki bilgisayardan birini almak istiyordum ama ikiside sorunlu deniyor bunların alınmicak kadar olan sorunu ne önceden asus x550vx kullandım 2 sene sonunda laptop öldü alırken dikkatli almak istiyorum 5700 bütçe ile lütfen bilenler cevap verebilirmi

• Ne gibi sorunları var? Isınma diyorsan o her üründe var. Isınmayan model yok. Bunu baştan kabul et. İki model arasından da tabiki Monster'ı tercih ederim. Hem işlemcisi hem de ekran kartının daha iyi olması tercih edilmesi için yeterli sebepler.
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    bi yazıda 2-3 seneye monster çöp olabilir diye gördüydüm menteşe sorunu felan önceki laptopu ikisenede hurdaya çıkartınca korkuyor insan bide 98 dereceydi hep laptop ısınmayı önem semeye başladım bundan dolayı

asus içinde herkes sorunlu diyor sebebini çözemedim asus 75 derece olduğu için ona yatkındım ısınmadan dolayı bozulabilir algısı var bende
  • ogzhntngl O kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de henüz yeni aldım. Asus marka. Bir sürü model araştırdım. Monster, Dell, HP yorumlarda herkes ısınmadan dem vuruyır. Yahu bunlar dizüstü model yapacak bir şey yok. Ama şunu söyleyeyim eğer bu modeller tek fanlı ise önermem. Araştırın iyice özelliklerini öyle karar verin. Çift fanlı alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 22 Ağustos 2019; 15:9:35 >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    haklısın yapacak birşey yok oyun oynamak istiyorsan kasa alacan benim el mahkum laptopa güvenmiyorum ama alacaz zorla bütçeye göre ya asus ya monster olacak bakalım
  • bu monsterda yüksek akıma karşı kuruma varmı yada asusda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.