Şimdi Ara

ASUS FX505DD-BQ114 KULLANICILARI KULÜBÜ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
14
Favori
22.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Microsoft Update Catalog
    https://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=Amdryzenmaster

Buradan, 1.3.0.0 bilgisayarına indir. Sonra bu inen dosyayı masaüstüne yapıştır ve winrarla sıkıştırılmasını aç. Sonra fotosunu attığın ekrana git ve orada sürücü güncelleye tıkla, sonraki ekranda bilgisayarımdan sürücü seçmek istiyorum de, sonraki adımda ise belirttiğim klasörden sürücü seçmek istiyorum de ve masa üstündeki klasörü seç. Tamamı tıkla ve bilgisayarın yeniden başlatılacak. Sürücün 1.3.0.0 olacak. Sorunun çözülecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omen1710 -- 19 Mart 2020; 20:49:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• omen1710 kullanıcısına yanıt
    ASUS FX505DD-BQ114 KULLANICILARI KULÜBÜ Hocam çok tesekkur ederim sayenizde hallettim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Merhaba

Yardımcı olur musunuz.

ASUS FX505DD-BQ114 KULLANICILARI KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61last -- 22 Mart 2020; 13:18:33 >

• 61last kullanıcısına yanıt
    Önceki mesajlarda bu sorunun çözümü var hocam bir göz gezdirin .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazılanları denedim , yanlış yapmadıysam olmadı

Technopat Sosyal
    Realtek High Definition Audio Driver - Güncellemeler
    https://www.technopat.net/sosyal/indir/realtek-high-definition-audio-driver.7/updates

Asus'un son Realtek driveri yukarıdaki linkte. Asus'a ait iki link var. Sanırım ilk link bizimkiyle alakalıydı onu kur, o olmazsa diğerini kur. Eğer sorunun devam ederse Asus'un dts softwaresini sil ve Microsoft Store'den yeniden kur. Sorunun düzelir. Bu arada dikkat edilecek konu ise; Microsoft Store'de iki tane dts software var. Sakın diğerini kurma. Asus'a ait olanı kur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omen1710 -- 22 Mart 2020; 17:18:8 >

Bu linkler uçmuş mu? Yoksa bende mi bir sorun var?
  • tunc@y kullanıcısına yanıt
    Sayfayı biraz aşağıya kaydırırsan, linklerin yerinde olduğunu görürsün. Verdiğim linki biraz kontrol etmeniz yeterli.

Forum sayfasında ilgili linklere tıklayınca bende durum bu.

• tunc@y kullanıcısına yanıt
    Dediğin doğru, şu an şaşkınım. İlk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum. O konuda linkler sürekli yeni sürümler geldiğinde güncellenir ve hep aktif olurdu. Daha 2 hafta önce oradan Realtek driverimi güncellemiştim. Uyarın için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omen1710 -- 22 Mart 2020; 21:24:45 >
  • Bende kontrol ettim, linkler çalışmıyor. İnternette aynı dosyayı arıdım ama bulamadım. Dosyaya sahip biri upload yapabiir mi?

Driveri kurdum. Bakayım bilgisayarıma, eğer indirilenlerden kurulum dosyasını silmediysem yarın foruma atarım.

• Çalışıyor mu dts

Çalışıyor sıkıntısız şekilde.

Bilgisayarımda driver kurulumunu bulamadım. Fakat üstteki linkte açılan sayfanın en altında realtek driver linkini buldum ve hala çalışır vaziyette. Umarım bu link sıkıntını çözer.

• Sizin mesajınızdan önce araştırmaya devam ediyordum ve bu forumda bulduğum 'APO DRİVER 2.6.8' uygulamasını kurunca çalışmaya başladı. Sizin üsteki mesajda verdiğiniz linki de indirip kurdum. Ses driverı silindi :) Tekrar yükledim. Şuan düzgün şekilde çalışıyor. Yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

Rica ederim, sorununuz çözüldüyse ne mutlu bana. ☺️

• Beyler dts sorununun çözümü konusunda pek çok başlıktaki yazıyı toparlıyor ve bir amme hizmetiyle nete yüklediğim linkleri paylaşıyorum.

Güncel realtek driver ve Apo yazılımı 2.6.8 : Realtek and apo 2.6.8

DTS Headphone x : DTS Headphone X

1- Laptopunuzdaki realtek driverini aygıt yöneticisinden kaldırın ve bu esnada çıkan uyarıdaki "bu cihazın sürücü yazılımını sil" kutucuğunu işaretleyerek eski sürücüyü silin.

2- Laptopun internet bağlantısını kapatın ve yukarıdaki linkten indirdiğiniz en son realtek sürücüsünü bilgisayarınıza kurun.

3- Apo 2.6.8 programını (64bit windows için); kurulum aşamasında çıkan kutucuklardan dolby ve dts yazılı olan tüm seçenekleri işaretlemeyi atlamadan kurun.

4- Dts headphonex linkine tıklayın ve aplikasyonu yükleyin.

Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 29 Mart 2020; 17:25:16 >

• Arkadaşlar ben bilgisayarımı satıyorum. Bu cihazı isteyen varsa İstanbul içi bana ulaşsın 31 Aralık 2019'da aldım garantisi devam etmekte.https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-asus-fx505dd,gtx1050,amd-ryzen5-3550h,ssd-480gb-oyun,web-806878812/detay/
  • Benim cihazda DTS Realtek(R) Audio 6.0.1.8639 sürümü ile birlikte sorunsuz çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.