Şimdi Ara

ASUS FX505DD-BQ114 KULLANICILARI KULÜBÜ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
14
Favori
22.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hope05

Başa baş gidiyorlar. Bazen 1050 bazen 560 fps olarak öne cıkıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=cTnLouyHb8I&feature=youtu.be buyrun test.
    Peki bundaki 1050 max q!nun diğer 1050'lerden daha performanslı olduğu söyleniyor bu doğrumu?
  • blackcat67 kullanıcısına yanıt
    technical.city
    GeForce GTX 1050 Mobile vs Radeon RX 560X Mobile [in 6 benchmarks]
    https://technical.city/en/video/GeForce-GTX-1050-mobile-vs-Radeon-RX-560X-mobile
    ( buyrun buradan bakabilirsiniz
    Buradaki GTX 1050 2 GB olanı. 3 GB 5 -10 FPS daha fazla alır )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sipariş ettim bugün, çok fazla beklentim yok eski laptopum i57200u-R5430 Ekran Kartlıydı WoW Classic çıkmasa ihtiyacım yoktu aslında yeni laptopa, ama en düşük ayarda bile rahatça oynayamıyordum discord-spotify arkada açık olunca kasma yapıyordu. Bu PC'yi aldım hem belki Retail'da oynarım diye. Bu fiyatlara bu ayarda iyi bir ürün yok sanırım.
  • Bu laptop'un ekranı IPS imiş ışık sızması sorunu varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcat67 -- 18 Ocak 2020; 18:48:44 >
  • blackcat67 kullanıcısına yanıt
    İPS ışık sızması 2 3 kişi daha önce belirtmişti bendede mevcut siyah ekran da belli oluyor rahatsız etmiyor
  • Laptopu satın alan arkadaşlar, laptoptan memnun mu?
    Şarjı nasıl? Isınma oluyor mu?

• RaSGooL kullanıcısına yanıt
    Isınma sorunu kesinlikle yok ASUS'un en büyük özelliği ısınmaması daha önce cok asus kullandım en ufak hiç birinde ısınma olmadı, şarj ı 4 5 saat gidiyor genelde sarjda kullanıyorum 3 5 kez sarjsız denedim baya uzun gitti cihazda mennun kalmadım her hangi bi özellik yok
  • Ben yazılım ve render gerektiren uygulamalar için tercih etmek istedim. i5 u işlemci, Mx ekran kartlı bilgidayarlarda aşağı yukarı aynı paraya satılıyor. Ben suanlik sadece LoL oynuyorum ama başka bir oyun oynamak istediğimde de hayal kırıklığına uğramak istemiyorum o yüzden Mx kartlı yerine bunu almak daha mantıklı gibi. Sizce almalı mıyım?

• RaSGooL kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bunu tavsiye ederim özellikle işlemcisi bakımından i5 U lardan cok daha iyidir. Lol de de ultra da 120 fps alıyor ben 60 a sabitledim pc gereksiz yorulmasın diye. Başka oyunlar için örnegin Rainbow six de hight da 90 fps alıyorum. Kart Mx den iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hope05 -- 20 Ocak 2020; 20:26:18 >
  • Ben bunlari vindows yaptim ne ise yariyoki windows olunca

ASUS FX505DD-BQ114 KULLANICILARI KULÜBÜ

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaSGooL

Laptopu satın alan arkadaşlar, laptoptan memnun mu?
    Şarjı nasıl? Isınma oluyor mu?
    Bugün geldi ölü piksel, ışık sızması falan yok bende. Driverları kurup güncellemeleri yapıyorum şu an, programlarımı yüklüyorum. Dış malzeme güzel duruyor, ekran ve ses kalitesi beni tatmin etti ama ekran biraz soluk sanki full aydınlık değilmiş gibi. Oyun denemediğim için performans ve ısınma konusunda yorum yapamam, ama diğer işlerle uğraşırken makine buz gibi, görmesem ekranı klavyeyi kapalı derim. Klavye herkese hitap etmeyebilir, RGB açıkken ekrandan sarı tutku çıkacak sanırsın. Kamerası epey kötü 6610 kamerası gibi. Şimdilik söyleyebileceklerim bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hetşat -- 20 Ocak 2020; 23:53:46 >
  • Arkadaşlar kafayı yiyeceğim. Fifa 19 oynamaya başladıktan 1-1.5 saat sonra ekranda titreme başlıyor ve şiddetlenerek artıyor. Ekran kartını,diğer tüm sürücüleri güncelledim ama sorunu çözemedim.
    Bilgisayar Mühendisliğiyoutube
    Monitör Titreme Sorunu - Ekran Titremesi
    https://www.youtube.com/watch?v=zKOQ_r5I-2s
    bu videodaki gibi oluyor

• intiklam İ kullanıcısına yanıt
    Oyunu Amd nin tümleşik ekran kartından acmayı deneyin. Titreme olmaz ise sorun Gtx 1050 de olabilir. Olursa büyük ihtimalle sorun monitörde olabilir. Geçmiş olsun teknoloji şans işi. Servise göndermeden önce bir kere format atmayı ve bios güncellemelerini yapıp temiz bir driver kurmayı tekrar deneyin. Nvidia için Nvidia experince üzerinden driverleri kurmayı deneyin. Sorun devam ederse servise gönderin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hope05 -- 22 Ocak 2020; 0:1:20 >
  • KaderDemir7 kullanıcısına yanıt
    Windows kendi karar verecek demek

• Hocam dahili ekran kartının güncellemesini kaldırınca düzeldi gibi bakalım sorunla tekrar karşılaşırsam servise göndereceğim.

Fifa'Da kaç fps alıyorsun hocam
    Geforce experience yi indir sürücülere gel ekran kartı driverini indir kendisi bildirim atıyor zaten
    Sonra temiz kurulum yap sorunun düzelecektir.
    But arada ekran kartını guncelleyince ve birkaç ayar yapınca farcry5 ulrta da 38 FPS alırken FPS 48 e cikti

• 1055enes 1 kullanıcısına yanıt
    bendede aynı durum 38 fps alıyodum ekran kartını guncelleyınce 48 oldu
  • Gaming laptop ama giriş sınıfı ekran kartı ve single channel RAM ile geliyor.

Asus’un tasarımlarını ve kullandığı soğutma sistemlerini başarılı buluyorum ama bilgisayarın içini doldurma konusunda çok cimri olmaları enteresan.

• Bu bilgisayar olmamış. Asus iyi elden çıkardı gitti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.