Şimdi Ara

Asus FX505DT-BQ051 Dizüstü Bilgisayar 4.400 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.106
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kazananlar kulubüne 4400e geliyor. Normal fiyatı
    4600 oluyor

Özellikler:
    Asus tuf ryzen 3550h
    Gtx1650
    8 gb ram
    512 gb ssd
    Full hd ips(açıklamada yazmış pek bilgim yok)
    Freedos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lepton355 -- 10 Şubat 2020; 22:18:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Harika fiyat

• Kazananlar kulübü nasıl oluyor dostum? Almayı düşünüyorum da bunu

• Gta 5 fs19 performansı nasıl olur ki bunun

• 40 50 fps verir ultra da

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sky_warrior S kullanıcısına yanıt
    Gittigidiyorda belli miktarın üzerinde alışveriş yapanşara verdiği ayrıcalık. Forumun çek satış bölümünde cuzi ücrete kullandıranlar var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gittigidiyor'dan bir toplu iğne bile almam. Bir ekran koruyucu aldık bozuk çıktı ekrana yapışmadı bile, "siz takamamı?sınızdır ürünün jelatinini çıkardığınız için iade alamayız" dediler. "Jelatinini çıkarmadan yapışmama gibi bir kusuru olduğunu nasıl anlayabilirim" diyorum cevap yok. Telefonda biraz olay çıkarmasam, üstlerine gitmesem ayıplı mallarını yamayacaklardı neredeyse. Sonuç olarak alt limitsiz hediye çeki verdiler ürün değerinde ama o yarım saatlik stres bile yeter adama.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bunun 1050 olan modeli var. Fanında problem çıktı sanki bir şeye sürtüyormuş gibi ses çıkıyor. Biraz araştırdım bu konuda yalnız değilmişim. 3 haftalık cihaz servislik oldu. Bunu da göz önünde bulundurun, malesef.

• Teknorya adlı satici aşırı sıkıntılı. 1 haftadir ugrastiriyorlar, 1650 li ust modelini aldik yegene, geldi, açtik space tuşu ledi yanmiyor, geri gonderdik 3 gun dolmadan, dedik değişim istiyoruz, yok dediler servise yollacayacaz servisten gelen bilmem ne yapacaz, dedik tamam para iade istiyoruz, sonra yok kutunun icinde naylon bilmem nesi eksik, her sey tam halbuki, gittigidiyoru arayip paranin saticiya aktarilmamasini, tarafimiza iade edilmesini soyledik, kargo saticiya ulasinca iade olur dediler, kargo saticiya ulasmis olmasina ragmen TEKNORYA adli binlerce urun satan ve %98 olumlu puani bulunan satici bize urunu geri gondermis.
    Sonuç olarak kargo yeniden geldiğinde biz de yeniden geri gonderecekmişiz sonra para aktarilacakmiş gittigidiyor temsilcisinin soylediğine gore. 5650 tl lik ürün bir yana çektirdiği sıkıntı da bir o kadar eder ve insanin hevesinin kirilmasi da cabasi.
    Yillardir internet alisverisi yapiyorum, Kural basit kanun ortada, hic sorun olmasa dahi internet alışverişinde cayma hakkim var. Uymuyorsa hiç girmeyeceksin bu işe.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rain..

Teknorya adlı satici aşırı sıkıntılı. 1 haftadir ugrastiriyorlar, 1650 li ust modelini aldik yegene, geldi, açtik space tuşu ledi yanmiyor, geri gonderdik 3 gun dolmadan, dedik değişim istiyoruz, yok dediler servise yollacayacaz servisten gelen bilmem ne yapacaz, dedik tamam para iade istiyoruz, sonra yok kutunun icinde naylon bilmem nesi eksik, her sey tam halbuki, gittigidiyoru arayip paranin saticiya aktarilmamasini, tarafimiza iade edilmesini soyledik, kargo saticiya ulasinca iade olur dediler, kargo saticiya ulasmis olmasina ragmen TEKNORYA adli binlerce urun satan ve %98 olumlu puani bulunan satici bize urunu geri gondermis.
    Sonuç olarak kargo yeniden geldiğinde biz de yeniden geri gonderecekmişiz sonra para aktarilacakmiş gittigidiyor temsilcisinin soylediğine gore. 5650 tl lik ürün bir yana çektirdiği sıkıntı da bir o kadar eder ve insanin hevesinin kirilmasi da cabasi.
    Yillardir internet alisverisi yapiyorum, Kural basit kanun ortada, hic sorun olmasa dahi internet alışverişinde cayma hakkim var. Uymuyorsa hiç girmeyeceksin bu işe.
    Hocam belki de space tuşunun direk ledi yoktur. Bende de aynı model pc var space tuşunda yok yani.

• FHD - IPS - 120 Hz ekran olan model ise gayet iyi fiyat gibi.
    Şu oyuncu notebookların klavye alt kısmına keşke sticker falan yapıştırmasalar zamanla kalkıyor iz kalıyor hep.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.