< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Asus FX506LI-HN005 Intel i5 10300H 8GB 256GB GTX 1650Ti [Kullanıcılar Kulübü] (4. sayfa)
-
-
Yeni SSD mi taktınız ? Ben flashdan boot edip direk yükleyebildim.
-
-
Security den Secure Boot kapayıp denersen Flashdan yükleme başlatması lazım içindeki SSD de zaten hiçbir şey yok, boot edemez.
-
BİLGİSAYARIN İÇİNİ MERAK EDENLER İÇİN ALIR ALMAZ 32 GB RAM VE 1 TB HDD TAKTIM HDD KABLOSU GEREKSİZ KISA TEK HOŞUMA GİTMEYEN O :)
-
Kapattım hocam ama başlamiyor tekrar biosa atıyor bios version 306, sizde boot nasıl gözüküyor acaba
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bende direk siyah ekran çıktı ve windows yüklemeye başladı. Seninki ile aynı gözüküyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam flash ntfs formatında ise görmüyor bende de öyle oldu fat32 olması gerekiyor windows flashının öyle bir deneyin
-
Şuan Fat 32 yapamam başka pc yok maalesef
Hayırlı olsun benimki hala istanbul aktarmada gözküyor bir kavuşabilirsek artık
aldığınız hddnin linkini bırakabilir misiniz acab?
-
Flaş gözüküyor ama win kurulum başlamiyor
(içindeki win bozulmuş sanırım yeni bir win atınca düzeldi)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krdgonr5 -- 18 Kasım 2020; 15:22:31 >
hocam ben martta 190 tl almıştım nasip bugüneymiş daha yeni kutusunu açtım
-
Oyunlarda performansı nasıl test edebilen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cs go da ve rocket leagude denedim şu ana kadar.
csgo: ayarlar max iken ortalama 150-180 fps aldım min iken (ben bunda oynuyorum şahsen 250-350 hatta bazen 400ü gördüğü oldu.
rocket league ise ultra da sıkıntısız oynatıyor donma drop vs olmadı. fps değerini bilmiyorum.
-
Driverları elle mi yükleyelim yoksa otomatik yüklensin mi arada fark oluyor mu?
Herkes benim gibi max 82-83 dereceyi mi görüyor arkadaşlar? sizce nasıl performansı iyi mi? yorumlarınızı bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hcicin35 -- 18 Kasım 2020; 14:39:1 > -
Ben sadece nvidia güncel driver ve Armory Crate yükledim. Ses otomatik buldu. Wireless da da bir sıkıntı yaşamadım.
-
biosta ne yapmak gerekiyo ilk başta
ben hiçbir ayar yapmadan flashı takmıştım direkt windows yükleme ekranı gelmişti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X