< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Asus FX506LI-HN005 Intel i5 10300H 8GB 256GB GTX 1650Ti [Kullanıcılar Kulübü] (5. sayfa)
-
-
fanı nerden kapatıyoz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar,
Aşağıda yazdıklarım herkesin başına gelmeyebilir ancak ihtimal olarak yazıyorum.
Windows 10 uefi kurulum usb’si hazırlamak için fat32 formatında biçimlendirilmiş en az 8gb usb bellek hazırlayın. Ardından media creation tool programını çalıştırarak kullanacağınız usb’ye dosyaları indirin.
Bilgisayarınızın kurulumunu yaparken sürekli fan sesi duymanız normal çünkü Windows 10 arkaplanda sürekli güncelleme ve kurulum yapmakta. Bu bir hata değil, kurulum aşamaları tamamen bitince fan sesi kayboluyor.
Kurulumdan sonra Wi-fi de sürekli kopma ve ağ hatası alırsanız bilgisayarınızı ethernet kablosu ile modeme bağlayın ve driver booster yazılımını kurarak tüm sürücüleri güncelleyin düzelecektir.
Kurulum sonrası nvidia ekran kartınız için indirdiğiniz sürücü “uyumlu değil” hatası veriyorsa windows 10 güncellemelerini denetleyin, güncelleme yapılmamış windows 10 da böyle bir hata ile karşılaşabilirsiniz.
Armoury crate yazılımını kurmayı unutmayın, bu yazılım ile bilgisayarınızın ayrtıntıları ile oynayabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 18 Kasım 2020; 21:52:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
FPS daha az aldım yaklaşık 30 FPS hangi ayarlarda oynadınız
oyun içinde en düşükte her şey ve nvidia denetim masasından da performans odaklı ayarlamalar yapıp oynadım. şeyi de ekleyeyim 4:3 1280x960 da oynuyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hcicin35 -- 18 Kasım 2020; 23:36:42 > -
Ha ondandır o zaman bilgisayarın ısısına bakmadım ama csgoda PC buz gibi fanları kısmama rağmen
Merhaba ben windows 10 kurdum ama diğerlerini bulamadım yardım edebilirmisiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de hissetmedim açıkçası. klavye kısmında zaten hiç sıcaklık hissedilmiyor sadece klavyenin üst kısmındaki ızgara kısmı ısınıyor ama öyle aşırı ısınma yok normal seviyede
-
Armoury crate i bir yukleyemedim nereden indiricez
https://www.asus.com/supportonly/Armoury%20Crate/HelpDesk_Download// buradan indirebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
boş ssd slotu var sanırsam , ssd ve 3200 ram fırsatı görürsek paylaşalım
quote:
Orijinalden alıntı: cihadtknbsBİLGİSAYARIN İÇİNİ MERAK EDENLER İÇİN ALIR ALMAZ 32 GB RAM VE 1 TB HDD TAKTIM HDD KABLOSU GEREKSİZ KISA TEK HOŞUMA GİTMEYEN O :)
Hocam 2.5" HDD yerin üzerindeki fazladan M.2 NVMe slotu mu?
-
Ethernet kablosunu tak Windowsu güncelle otomatik driverlarda yüklenir ya da Asusun sitesine gir ordan driverlari indir
Merhaba , bu bilgisayarı kullananlar oyunlardaki ısı değerlerini ve hangi ayarlarda oynarken bu ısı değerlerine sahip olduğunu da yazarsa çok iyi olur merak ediyorum.Ayrıca boştaki ısı değerlerini de yazarsanız daha da iyi olur.
-
cs go: en düşük ayarlarda oynuyorum max 80-85 arası gördüm
rocket league: ultra ayarlar 85 civarı döndü o da
valorant: ultra ayarlar 88-89 ü gördü.
boştaki değerler: 45-60 arasıbendeki ısı değerleri böyle şimdilik bunlarda bakabildim warzone kurduktan sonra ondaki ısı değerlerini paylaşırım
cinebench testlerinde max 83 dereceye çıktı. daha 90 ve üzeri dereceleri görmedim. sıcaklık klavyede hissedilmiyor sadece üst kısmındaki ızgarada hissediliyor ve öyle abartılı bir sıcaklık olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hcicin35 -- 19 Kasım 2020; 15:48:5 > -
Sanırım ısı değerleri biraz yüksek.Bende aldım bu bilgisayarı ancak ısı değerlerinden ötürü iade edip etmemek arasında kaldım.Bu yazdığınız sıcaklıklar sürekli bu aralıklarda mı devam ediyor yoksa nadiren o sıcaklığa çıkıp sonra düşüyor mu ?
Çok teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptor2334 -- 19 Kasım 2020; 15:48:30 > -
Arkadaşlar başka oyunlardan veya testlerden deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim , sizlerin yorumlarınızı bekliyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: berks_6Hocam 2.5" HDD yerin üzerindeki fazladan M.2 NVMe slotu mu?
Alıntıları Gösteraa evet hocam bende siz diyince fotoğrafı yakınlaştırıp baktım. "2nd PCIe SSD" yazıyor o zaman bir ssd daha almamız şart :)
-
Hocam zaten doldurmuşsunuz cihazı Bu arada hayırlı olsun 👏
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X