Şimdi Ara

Asus FX506LI-HN005 Intel i5 10300H 8GB 256GB GTX 1650Ti [Kullanıcılar Kulübü] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
11
Favori
17.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

reis link sıkıntılı tekrar atar mısın?

• hcicin35 H kullanıcısına yanıt
    Asus FX506LI-HN005 Intel i5 10300H 8GB 256GB GTX 1650Ti [Kullanıcılar Kulübü]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yükseltme yapan arkadaşlar nasıl bir tornavida almalıyım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • krdgonr5 K kullanıcısına yanıt

ortalama bir yıldız tornavida açıyor bütün vidaları.

• Ben de 60hz led panel modelini almayı düşünüyorum . Eksi yönlerini yazar mısınız?

• tişikkirlir sipirmin T kullanıcısına yanıt
    Param olsaydı 1660ti li ve daha iyi işlemcili olanı alırdım kasa kalitesi tasarımi v.s herşeyi güzel bence.

hocam abd üzeri alacam indirim var şu an. 5000 tl gibi bir fiyata denk geliyor. Diğer seçeneğim hp daha ucuz ama çok önyargılıyımAsus FX506LI-HN005 Intel i5 10300H 8GB 256GB GTX 1650Ti [Kullanıcılar Kulübü] çok fazla inceleme videosunu bulamadım bu modelin

Ürün fiyat performans kalite olarak çok güzel işlemci ve ekran kartı yeter dersen gönül rahatlığıyla alabilirsin.(Ram yükseltme yapcak arkadaşlar benim gibi acemiyseniz dikkat edin şarjlı tornavida kullanmayın, vidaların uzunluğuna kısalığına bakın, rami yükselttim montajı yaptım ya vidaları çok sıktım ya da yerlerini karıştırmışım touch pad in ordan vida izleri oluştu :( ama delinme yok plastigi sağlammış, 16 gb yaptığıma pek sevinemedim ben ettim siz etmeyin)

Teşekkür ederim. Performans arttıkça sevinirsiniz hocamAsus FX506LI-HN005 Intel i5 10300H 8GB 256GB GTX 1650Ti [Kullanıcılar Kulübü] 

Buruk bi sevinç oldu :) performans güzel.
  • Herkese merhaba , bilgisayarı hdd ile yükseltmek istiyorum ama bilgisayar parçalarından çok anlamıyorum acaba bilgisi olanlar https://www.hepsiburada.com/seagate-barracuda-1tb-2-5-5400rpm-128mb-cache-sata-3-notebook-diski-st1000lm048-p-HBV000002QLZE şu diskin bu bilgisayara uyumlu olup olmadığını söyleyebilir mi girişleri uyumlu mu pek bir bilgim yok bu nedenle sizlere sormak istedim.Daha iyi bir önerisi olanda önerisini paylaşabilir.

Bir sorum daha olacak bilgisayar sessiz modundayken oyun oynarsam bilgisayar daha mı az ısınır yoksa turbo modda mı daha az ısınır bu konuda da bilgisi olanlar paylaşabilir mi ?

• Arkadaşlar bende laptopu aldım pztsi gelecek sanırım. Gelince ekran kartını deneyebileceğim bir şey var mı ücretsiz oyun falan grafikleri iyi olan. Cod warzone varmış boyutu epey yüksek gta v ide yılbasında alırım diyorum gereksiz para vermek istemedim şu aşamada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • raptor2334 R kullanıcısına yanıt
    yukarda link attım , o videodaki işlemleri yapın ısınma diye bişey kalmıyo
  • ananas32 A kullanıcısına yanıt
    gta 5 epic games ücretsiz dağıtımından ucuza hesaplar vs bulursunuz fazla para vermeyin boşuna
  • CJ11 C kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim o işlemi yapıcam ancak meraktan sordum sessiz modda mı daha az ısınır oyunlarda yoksa turbo modda mı aynı şey normal programlar içinde geçerli bu modların ne gibi farkları var onu merak ediyordum.

Bu arada verdiğim linkteki hdd bu bilgisayara uyumlu mu şimdiden teşekkürler.

turboda daha az ısınır , msi afterburn yükleyin gösteriyor zaten ısınma durumunu
    ayrıca hdd hakkında bilgim yok ama 400e hdd alacağınıza 550e 500gb m2 ssd almanızı öneririm ben öyle yapmayı düşünüyorum
  • CJ11 C kullanıcısına yanıt

Almayı düşündüğünüz ssd nin linkini atabilir misiniz ?

SanDisk Ultra 3D 500GB 2400MB-1750MB/s NVMe M.2 SSD SDSSDH3N-500G-G25https://www.hepsiburada.com/sandisk-ultra-3d-500gb-2400mb-1750mb-s-nvme-m-2-ssd-sdssdh3n-500g-g25-p-HBV00000WEC2W?magaza=GpnTeknoloji
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.