İhtiyacı olan varsa içinde ki m2 SSD satmayı düşünüyorum |
Asus FX506LI-HN005 Intel i5 10300H 8GB 256GB GTX 1650Ti [Kullanıcılar Kulübü] (9. sayfa)
-
-
hala Satılıksa Alabilirm
-
Yükseltme yapmak için asus müşteri hizmetleri ile konuştunuz mu , nereden mail atabilirim ?
-
merhaba satıldı
-
Merhaba Samet Bey;
Yükseltmeler de cihaza fiziksel veya donanımsal hasar vermediğiniz taktir de garanti dışı kalmamaktadır, dilerseniz onarım talebi oluşturarak 108 TL servis ücreti karşılığında Yetkili Teknik Servislerimizden yararlanabilir yada Online Onarım Talebi Oluşturabilirsiniz.
Yetkili Teknik Servis ve Online Onarım Talebi linki aşağıda bulunmaktadır.
Onarım Talebi : rma.asus.com/tr
Hizmet Noktası Bul : asus.com/tr/support/service-center/turkey
Asus'u Tercih Ettiğiniz İçin Teşekkürler.
Saygılarımızla,
Alpay_B
ASUS Müşteri Hizmetleri,
-
ASUS a yazdım bu şekilde cevap verdiler
-
Bende bu remi aldım taktım bugun Dual da uyumlu şekilde çalışıyor. https://www.n11.com/urun/crucial-ballistix-ntb-bl8g32c16s4b-8-gb-ddr4-3200-mhz-cl16-notebook-ram-1636901?magaza=startechnology
-
İ
İçinden çıkan ssd merak edenler için:) Satılık FİYAT:400TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihadtknbs -- 7 Aralık 2020; 23:2:41 > -
Ram yükseltirken içerisindeki 8gb 3200mhz nın yanına tekrardan 8 GB mı almamız gerek yoksa ilerisi için 16gb almamız daha mantıklı ve uygun olur?
Almayı düşündüğüm ram Kingston 16gb ddr4 3200mhz 577tl
https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/kingston-kvr32s22d8-16-16-gb-ddr4-3200-mhz-cl22-ram_pdp_621835891
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güç seçenekleri kendiliğinden değişiyor dengeli veya yüksek performans seçmeme rağmen pcyi kapatıp açınca power saver a geçiş yapıyor. Nasıl çözebilirim? tahminimce armoury crate uygulaması değiştiriyor ama çözümünü bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
-
Armoury crate de profil oluşturdun mu? -
Hayır oluşturmadım, oluşturunca düzeliyor mu? bir de fan bazen gereksiz hızlanıyor sessiz modda kullanmama rağmen sizde de oluyor mu?
-
Sessiz mod kullansan bile uygulama yada oyunlarda otomatik mod değiştirebiliyor güç kullanımına bağlı olarak, armoury crate den detayli senkronize etmeniz ve profil oluşturman lazım diye biliyorum. -
Beyler merhaba. Yurtdışındayım. Bulunduğum yerde çok fazla konfigürasyon yok. 2 model arasında kaldım. Birinde gtx 1660ti ve 60 Hz ekran diğerinde GTX 1650 ve 144 Hz ekranlı modeller var. Sizce tercih hangisinden yana olmalı. 1660 ti mı yoksa 144 Hz ekran mı. Amacım sadece oyun.
fiyatları ne -
quote:
Orijinalden alıntı: CJ11
fiyatları ne1650 olan 850 dolar 1660ti 1000 dolar
bence her ne kadar 144 hz daha güzel olsa da daha iyi bir ekran kartı hem uzun süre götürecektir hem de daha iyi verim sağlayacaktır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X