Şimdi Ara

Asus FX506LI-HN005 Intel i5 10300H 8GB 256GB GTX 1650Ti [Kullanıcılar Kulübü] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
11
Favori
17.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    300 dolar felan fark olsaydı belki ama 1660ti kesinlikle
  • Teşekkür ederim. 1660ti ve 144 Hz bulmaya çalışıyorum. Olmazsa 60 Hz de makul.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CJ11

https://www.youtube.com/watch?v=SZsKQUygqik&app=desktop
    hocam bu boost kapatma ile sıcaklık düşüyor anladığım kadarıyla oyunlarda denediniz mi bu işlemin zararı sadece fps düşüşü mü olur işlemciye zararı olabilir mi yoksa sıcaklığı oyunlarda 10 12 derece düşürmek pratikte faydalı gibi gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ananas32 -- 11 Aralık 2020; 23:39:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ananas32 A kullanıcısına yanıt
    aldığım gün 90 derecelere çıkmıştı rocket leaguede sıcaklık, sonra ayarı yaptım ne ısınma kaldı ne fps düşüşü oldu 144fps sabit oynuyorum. sıcaklık 70i geçmiyo . zarar değil faydalı oluyor açıkcası
  • cyberpunk oynayıp test eden var mı acaba? ya da ortalama kaç fps değerlerinde oynatır tahmini olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: hcicin35

cyberpunk oynayıp test eden var mı acaba? ya da ortalama kaç fps değerlerinde oynatır tahmini olan var mı?

texture yüksek diğerleri ortada bazıları düşükte son 1.04 patchden sonra 37-45 arası fps. amd fidelityfx statik diye bir ayar var bunu ben açmıyorum ama açarsam %75 oranında fps 60 oluyor bunun dısında cpu sıcaklığı 2 saat aralıksız oynadim 83-85 arası sabit nerdeyse hep. arada 79 82 oluyor nadir 87 88 oluyor ama cpu sıcaklıgı 83 de diyebiliriz yani.
    ram 16 gb a yükseltmiştim ben ram kullanımı 9.5 11 gb arası bu ayarlarda.

bence ortalama olarak iyi değerler oyun henüz optimize değil sonuçta ilerleyen zamanlarda daha yüksek fpsler görülebilir o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hcicin35 H kullanıcısına yanıt
    Evet hocam akıcılıkta sorun yok grafiklerde iyi seviyede şuan yoğun çatışmalarda bile fps drop hiç yaşamadim. Stabil laptop gerçekten. Cyberpunk için isterseniz biraz daha bugların ve performansın daha da iyileştirilmesi için bekleyebilirsiniz ama hemen oynamak isterseniz de sıkıntı olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.

Çok teşekkürler hocam

• klavyeyi bölgesel ışıklandırmanın bi yolu var mı acaba
  • CJ11 C kullanıcısına yanıt

Yok sanırım bildiğim kadarıyla. Klavyede M tuşunun altındaki aydınlatma da biraz farklı renk görünen var mı acaba?

• pcde bulunan DTS X Ultra özelliği tam olarak ne işe yarıyor bilen var mı?

hocam beats ep kulaklıkla baya verim aldım dts ultradan bilmiyorum bana mı öyle geldi ama dtsden cyberpunka girmeden evvel rpg olarak ayarlıyorum çok kaliteli bir ses veriyor oyunda pürüzsüz normalde telefonda müzik dinlemek icin kullaniyorum sıradan kulaklık gibi geliyordu dts ile baya kaliteli geldi dediğim gibi dts olmasa da böyle olur mu bilemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ananas32

hocam beats ep kulaklıkla baya verim aldım dts ultradan bilmiyorum bana mı öyle geldi ama dtsden cyberpunka girmeden evvel rpg olarak ayarlıyorum çok kaliteli bir ses veriyor oyunda pürüzsüz normalde telefonda müzik dinlemek icin kullaniyorum sıradan kulaklık gibi geliyordu dts ile baya kaliteli geldi dediğim gibi dts olmasa da böyle olur mu bilemiyorum

kulaklığın bu özelliği desteklemesi mi gerekiyor peki? çok teşekkürler bu arada.

hayır hocam dts ultrada bir çok mod var music, movie,action, rpg, shooter, voice, custom(kendinizin bas tiz vs. ayar yaptiginiz) bunları seçiyorsunuz o anki isteğinize göre anında ses modu değişiyor. kulaklık ne kadar iyiyse okadar iyi hissedersiniz farkı tabii ama normal telefondan cıkan kulaklıklarda oluyor yani farketmiyor

çok teşekkürler hocam tekrardan. Taotronics Soundliberty 53 Pro kullanıyorum bakalım bir kaç ayarla deneyeceğim.

• Ne yaptıysam da DTS x ultrayı yükleyemedim yapabilen var mı Asus FX506LI-HN005 Intel i5 10300H 8GB 256GB GTX 1650Ti [Kullanıcılar Kulübü]
  • faruking1 F kullanıcısına yanıt
    bende de aynı sorun var
  • CJ11 C kullanıcısına yanıt
    Reddite falan baktım ama çözümü hiçbir yerde yok güvenlik duvarı falan da değil
  • hocam microsoft storedan hata vermemesi için şu adımları yapıp yüklemeyi deneyin birde,
    1- Öncelikle dts unbound ve dts ultrayi yüklediyseniz kaldırın
    2- myasusun içerisinden 2 tane dts ile ilgili yüklenmesi gereken sürücü olması gerekiyor onlari yükleyin daha sonra
    3- microsoft storedan dtsyi yükleyin

ben bu adımları takip ettim şuan hata ya da sıkıntı yok.

Programı yükledikten sonra ayarlamalarınızı dts ultradan yapabilirsiniz ayrıca sağ altta ses simgesine sağ tıklayip uzamsal sestende dts ultrada olup olmadıgını kontrol edebilirsiniz

Ekleme yapayim dts unboundun içerisinde configire kısmında sizin kulaklıgınıza özel konfigirasyon varsa direk o ayarıda tanımlatabilirsibiz bazı kulaklık modelleri varken bazıları yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ananas32 -- 20 Aralık 2020; 15:13:37 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.