Şimdi Ara

Asus FX506LI-HN005 Intel i5 10300H 8GB 256GB GTX 1650Ti [Kullanıcılar Kulübü] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
11
Favori
17.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler

• cihadtknbs C kullanıcısına yanıt

Hocam ben HDD kablosunu takamadım yetişmedi siz nasıl bir yol izlediniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ram yükseltirken dual chanel olması için 2993 mhz mi 3200 mhz mi almalıyız 🤔 Dual chanel çalısması için marka farkeder mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FLCL F kullanıcısına yanıt

ben de zor taktım, baya gerilmiş şekilde kalıyor. önce kabloyu takıp sonra hddyi oturtmayı deneyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: hcicin35

ben de zor taktım, baya gerilmiş şekilde kalıyor. önce kabloyu takıp sonra hddyi oturtmayı deneyebilirsin

Hocam siz hangi model SSD/HDD taktınız?

• berks_6 B kullanıcısına yanıt

https://www.webdenal.com/toshiba-hdwl110uzsva-dsk-2-5-1gb-5400-sata3-8mb-l200_993326.html bunu aldım hocam. memnunum,şu ana kadar bi sıkıntı yaşamadım ama rahatsız edecek kadar değil ama biraz sesli çalışıyor.

• hcicin35 H kullanıcısına yanıt

Acaba HDD modelinden mi fark ediyor. Benim yetişme şansı yok hocam hddnin bağlantı noktası terste kalıyor yani alt tarafta. Ram ekleyebildim sadece

normal 2.5 sata hdd taktıysan olması lazım. üzerinde yumuşak bir kısım var o yukarı bakacak şekilde olmalı.

Sizin yerleşimde HDD nin girişleri alt tarafa mı yakın duruyor üst tarafa mı hocam

Asus FX506LI-HN005 Intel i5 10300H 8GB 256GB GTX 1650Ti [Kullanıcılar Kulübü]

şurası hocam girişi.

• Hocam onu sormak istemedim. HDD yuvasına HDD yi yerleştirdiğinizde kablo işaretlediğiniz kısma mı yakın yoksa alt uca mı yakın? Benim çıkış laptobun alt kısmına doğru kablo imkanı yok yetişmiyor

hocam kablo okla gösterdiğim kısımdan yuvaya geçiyor. yani işaretlediğim tarafa yakın

• Merhaba,

Bestbuy Black friday kampanyasından linkteki https://www.bestbuy.com/site/asus-tuf-gaming-15-6-laptop-intel-core-i5-8gb-memory-nvidia-geforce-gtx-1650-ti-256gb-ssd-black/6425894.p?skuId=6425894 notebooku aldım ama daha bana ulaşmadı.

Ram olarak hangisini almam gerekiyor, bu ram uygun mudur ? Kingston 8GB 3200MHz DDR4 Ram KVR32S22S8/8

• mathelfix kullanıcısına yanıt

evet uygundur.

teşekkürler.

fiyat neydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CJ11

fiyat neydi

notebook fiyatı 600 $ ancak vergiler ve kargo dahil değil ,onları da dahil edersek 800$ - 810$ ı buluyor.

60hz modeli galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: CJ11

60hz modeli galiba

sanırım hocam 60hz olabilir.

• Asus FX506LI-HN005 Intel i5 10300H 8GB 256GB GTX 1650Ti [Kullanıcılar Kulübü]

ramleri yükseltiğim için içinde ki 8 gb hiç kullanılmamış ramı satıyorum Fiyat: 400tl

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.