Şimdi Ara

Asus FX506LI-HN005 Intel i5 10300H 8GB 256GB GTX 1650Ti [Kullanıcılar Kulübü] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
11
Favori
17.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hayırlısı olsun hepinize 7800tl ye buldum şuan aynı ürünü biraz photoshop ve uygulama geliştirmek için kullanıcam beni idare eder mi 8 gb kingston ram eklesem olur mu ssd arttirmak mi lazım yada harici hdd alsam olurmu memnunmusunuz ekran nasıl oyun için değil photoshop için soruyorum parlaklığı bu ürünler arasında kaldim
    Asus FX506LI-HN005 Intel i5 10300H 8GB 256GB GTX 1650Ti [Kullanıcılar Kulübü]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alpcuvas A kullanıcısına yanıt
    photoshop kullanıyorum gayet güzel ekranı asus öneririm
  • CJ11 C kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkür ederim cevap için Lenovo creatorun ekranı begenmistim asusta güzel dediğiniz icin iyi oldu bu yorum ram ssd hdd yükseltilmesi yaptınız mı uygun almaya calisicam çünkü vu fiyatlara alicak laptoplar aşağı yukarı aynı vu fiyattayken kaçırmak istemiyorum
    hocam asusun ekranı oyun için iyi ama profesyonel photoshop için yetersiz olabilir ekran parlaklığı bence yetersiz
    Ekran: 15.6", FHD (1920x1080 16:9), 144Hz, 250 nits, IPS panel, geniş görüş açılı, NTSC %45, sRGB %62.50, Adobe %47.34, parlamayan ekran

diğer modellerin ekran değerleri nedir bakmak lazım yoksa cihazdan ben memnunum oyun odaklı kullanıyorum dediğim gibi kullanım amacıda önemli yoksa fiyat performans ürünü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    asusun parlaklığı biraz düşük kalabilir lenovo yanında ama 1650ti lenovo 9600 çok pahalı geldi bana , 144 ekran güzel ben memnunum henüz yükseltme yapmadım indirim bekliyorum hocam
  • Bu laptopta laptobun altındaki ve yandaki hava çıkışlarında tasarım sorunu var mı? Isınma problemi yapıyor mu? Bir videoda gördüm de, tuf serisiyle ilgili böyle deniyordu

• Akbell kullanıcısına yanıt
    Hocam altındaki bal peteği tasarımında birazı açık deliklerin yine arkada 2 tane hava cıkıs yeri var ben 1 aydır kullanıyorum ısınma sorunu yaşamadım. Cyberpunk oynuyorum mesela msi afterburnden sürekli takip ediyorum cpu ısı 79-85 arası fix. Normal kullanımda 3 mod var sessiz performans turbo nette surf yaparken sessizde kullaniyorum fan sesi çıkmıyor nadir 5 6 sn hafif calisip kapaniyor ya da oyunlarıda performansta oynuyorum turboda denemedim cok fan sesi cıkariyor diye

• ananas32 A kullanıcısına yanıt
    Bu bir sorun değil mi yani petekleri azının açık olması.. Almaya niyetlendik bunu görünce duraksadık.. Acaba Acer nitro nasıldır aynı özellikte olan? 512 GB 7999 TL?
    hocam çoğu açık olsa daha iyi olurdu tabi ama asusun tuf serisinde intel tarafında ısınma sorunu yok gibi daha cok ryzen tarafına yapılıyor o yorum acer nitro da alan çok bu fiyatlara hocam pek fark yok ikisi arasında artık tercih meselesi.

Anladım ben size yazarken kardeşim acele etmiş bu asusu almış hayırlı olsun inşallah bir problemi yoktur
    hayırlı olsun hocam bu forumda cihazdan memnun olmayana rastlamadim güzel cihaz yani. Ram ssd de yükseltebilirisniz kendiniz garanti dısı kalmıyor yükseltmeyede uygun. Birde şöyle bir şey var asusun ekran panelinde ölü piksel ya da ışık sızması sorunu neredeyse yok bu tip panellerde sık rastlanan bir şey bu yönden de iyi.

İnşallah hocam kenarda ssd mevcuttu zaten onu takarım garantiyi bozmuyorsa. Umarım sıkıntısız kullanırız, az para değil
  • zooma girince hiç sorun olmayan kulaklıktan çok az ses geliyordu sürekli ama idare ediyordum , şimdi de kulaklık algılamıyor hiç . ne yaptıysam düzelmedi . aldığıma pişman ediyor beni sizde de var mı böyle sorun?
  • CJ11 C kullanıcısına yanıt
    dtx yüklediyseniz bi kaldırın hocam ya da sağ altta ses simgesingen uzamsal sesten microsoft sonice alın ayarı bu da olmaz ise driverlari aygıt yöneticisinden kaldırın sonra myasustan hd realtekleri yükleyin tekrar bunlarin hiçbiri olmuyorsa jak girişi bozulduğundan eminseniz garantiye gönderin ya da geçici usb ses kartı alın işleriniz acilse
    edit: windows uptadete dende kaynaklanıyor olabilir sistem geri yüklemeyi en son çare deneyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ananas32 -- 23 Aralık 2020; 10:7:47 >
    saolun hocam , uygun bi zamanda sıfırlıcam artık hiçbişey fayda etmedi , bluetoothdan bağlanıyom şuan
  • Arkadaşlar İyi akşamlar herkese. Cihaz bugün elime ulaştı. Genel olarak çok beğendim. Kulağımı klavye kısmına çok yaklaştırdığımda eski hard disklerin çalışma sesi gibi bir ses geliyor. Herkeste var mı bu durum? normal mi?

Teşekkürler.

• ouzkaanz O kullanıcısına yanıt
    Herkeste var hocam
  • ouzkaanz O kullanıcısına yanıt
    evet var hocam

Teşekkürler yüklendi
  • Arkadaşlar şu an güncel fiyatı 8960 fiyat artmış bende niyetlendim acaba yılbaşından sonra indirim olurmu beklemeliyim 21 aralıktaki fiyatıa göre uçurum var

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.