Şimdi Ara

ASUS FX553VD-DM160 Hakkındaki düşünceleriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
4.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ürünü 10 gündür kullanıyorum

N11 den atılım bilgisayardan aldım .sorunsuz tertemiz bir paketle geldi sıfır ürün. Paket birazdaha saglam olabilirdi

Isınma olayı kucak yakacak kadar değil şaşırtıcı bir sekilde islekciye yüklendiğimde soğuk ufluyor hatta

Bir kere bile tık demedi . Hereseye hızlı cevap veriyor. 3D modelleme yaptığım için aldım render süreleri muhteşem

Oyunda ise ekran kartını denemek için nfs rivals ı yukledim en full ayarlarda banamisin demedi. Açılış 15 saniye kapanış 30 saniye neden bu kadar uzun derseniz işletim sistemi hardiske kurulu

ssd yi depo yaptim

Hardisk yanlış hatirlamiyosam 5400 rpm

Tek eksi yani hardisk 1 tb ama biraz yavaş

Sistem uyumu cok guzel sağlanmış

Tereddütte kalan arkadaşlara sırf yararım olsun diye kayit oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de 16 GB olanı almyı düşünüyorum. Alıp kullanan var mı?

Şurada fiyatı da iyi gibi geldi;http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-fx553vd-dm160-i7-7700hq-16gb-128gb-ssd-1tb-4gb-gtx1050-156-freedos-pmu358274

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crasher^^ -- 18 Ekim 2017; 18:26:11 >
  • Benim gibi almayı düşünüp de buraya bakanlar için söylüyorum cihazın işlemcisi ekran kartı vs iyi olabilir ama üzerinde görüp görebileceğiniz en rezil ekran paneli bulunmakta renklerinden tutun görüş açısı her şeyiyle rezalet sırf bu yüzden bu bilgisayarı iade ettim ekran benim için sorun değil derseniz alınabilir

• ahmetgox A kullanıcısına yanıt
    +9 mavi çelik mi bekliyordun o kadar iyi performans istiyorsan ek monitör almalısın.

• w3xly kullanıcısına yanıt
    İade ettikten sonra 3 bin liraya msi aldım ips panelli ne kadar iğrenç olduğunu bir daha anladım koskoca asusa yakışmamış

Hocam 3 bin liraya hangi modeli aldınız? SSD var mı?
  • Hepsiburada kdv indirimi yapmıştı gv62 7rd 1617 xtr modeli ssd yok ama 240 gb western digital green ssd aldım öyle kullanıyorum

3.500~ liralık Asus FX553VD-DM310 ile karşılaştırıldığında Asus'un tek kötü yanı görüntü kalitesi sanırım. Onu da ikinci bir monitör ile çözebiliriz. Ama MSI'da 5400 RPM HDD olması ve ekran kartının 2 GB olması kötü olmuş biraz. Asus 256 GB SSD, 6 GB NVIDIA GEFORCE GTX 1050 sunuyorken MSI almak pek akıl karı gelmiyor bana.

Bu arada bir önceki yanıtınız için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: #Nurullah

3.500~ liralık Asus FX553VD-DM310 ile karşılaştırıldığında Asus'un tek kötü yanı görüntü kalitesi sanırım. Onu da ikinci bir monitör ile çözebiliriz. Ama MSI'da 5400 RPM HDD olması ve ekran kartının 2 GB olması kötü olmuş biraz. Asus 256 GB SSD, 6 GB NVIDIA GEFORCE GTX 1050 sunuyorken MSI almak pek akıl karı gelmiyor bana.

Bu arada bir önceki yanıtınız için teşekkürler.

Yalnız asus tek fan msi çift işlemci boştayken asusta 40-41 civarında gezerken msi 30-32 civarında geziyor ki önemli bir detay ayrıca 6 gb 1050 yok yani nvidia kendi sitesinde 2/4 diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetgox -- 16 Kasım 2017; 18:0:20 >

• Ayrıca 6 gb 1050 nasıl oluyor nvidia bile kendi sitesinde 2 ve 4 gb lık iki çeşit olduğunu belirtirken?

• Hangi model o 256GB SSD ve 6GB 1050 olan öyle bir model yok bildiğim kadarıyla benim 128 SSD ve 4GB 1050 var

• w3xly kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada linkinde 6 GB yazıyor. İlk başta bende şaşırdım ama bilginin doğru olma ihtimali de var.

http://www.hepsiburada.com/asus-fx553vd-dm310-intel-core-i5-7300hq-8gb-256gb-ssd-gtx1050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000007MFIV?
  • Yanlış yazılmıştır. Alanların yorumlarına bakarsanız 4 gb olduğunu belirtiyorlar. 6 gb gtx1050 yok zaten.

• Geç bi cevap olacak belki ama attığınız linkte ki ürün ve bahsettiğimiz ürün farklı birisi DM160 birisi DM310 DM160 da i7-7700HQ 1TB HDD 128GB SSD var DM310 da ise i5-7300HQ HDD YOK 256SSD var

• Acaba Fx553vd parçalarını nereden temin edebilirim ? Kasası biraz dandik ufak bir temasda hemen deforme ediyor.

• Emre_sezer kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bende arıyorum aynı bilgisayardan nereden buldun 3550tl ye ben bulamadım aynı bilgisayarın 8gb olanı var bir yardımcı olurmusunuz

• Complus96 C kullanıcısına yanıt
    Hocam umarım hala aktifsinizdir. PC'nin durumu nedir, performans kaybı var mıdır? Oyunlardaki FPS değerleriniz nedir yazabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.