Şimdi Ara

ASUS FX553VD-DM160 i7-7700HQ 8GB 128GB SSD+1TB 4GB GTX1050

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sipariş verdim bu laptopu sizce nasıldır fiyatına göre,alıp kullananlar yorum yapabilir mi?Bazı arkadaşlar kronik sorun yoktur inş demiş kronik sorun ne oluyor bu seride olur mu aydınlatırsanız sevinirim.http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-fx553vd-dm160-i7-7700hq-8gb-128gb-ssd1tb-4gb-gtx1050m-P200531307

• Bende dün sipariş verdim ama fiyatının bu kadar uygun olması kıllandırmadı değil :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün fx753vd olan sürümü aldım. Bilgisayarda ssd sesı gelmiyor. Daha hiç ısınmadı ancak ısınsa sol taraf(klavyenin sol alt tarafı) ısıncak gibi geliyor. Ekran gayet güzel. Hatta mağazadaki en canlı ekrandı. Klavye biraz garip, ama alışıyor insan. Oyun daha yüklemedim hiç, aynı şekilde mühendislik uygulamalarıda yüklemedim. Yükleyince haber veririm inşaallah.
  • Ebusyldrm E kullanıcısına yanıt
    Ürün eline ulaşınca yorumlarını bizimle de paylaşırsan çok sevinirim bende almayı düşünüyorum ama pek yorum bulamadım
  • sağolun hocam hemen hemen benziyor galiba tasarımı.kasası felan nasıldır sağlamlığı böyle alınca hissediliyor mu klavye ne açıdan garip bi de ben inceleyemedim mağazada yoktu direk aldım.inş kötü yapmamışımdır.
    son olarak kronik sorun hakkında bilginiz var mıdır o da korkutuyor beni biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcuzmanii -- 24 Ağustos 2017; 17:20:43 >
  • pcuzmanii P kullanıcısına yanıt
    Benim Bildiğim kronik sorun denilen şey mesale laptoplarda belli bi seride belli bir yerin sıkıntılı olması yani o seride üretilen tüm laptoplarda aynı sıkıntının olmasına deniliyor. Ama inşallah bu fx553 lerde herhangi bir sıkıntı yoktur çünkü bende almayı düşünüyorum
  • aynen inşallah bi sorun çıkmaz çıkmamalı yani çünkü ben aldım bile kargoda şuan
  • Hayırlı olsun eline geçince ürün bizede yorumlarını paylaşırsan çok sevinirim 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolasın hocam gelsin bi inşallah sıkıntısız ilk yorumlarımı aktarırım.Yarın asus tr desteğe sormayı planlıyorum ürünü çünkü asusun sitesinde gördüm ama tr olanda ürün yoktu.Bakayım ordan da ürün hakkında bilgi alabilirsem yazarım yine.
  • pcuzmanii P kullanıcısına yanıt
    Normal klavyede elime A tuşu gelirken bunda capslock geliyor dar yani. Ama çok önemli değil, en kötü bir klavye alırsın. Üstelik ben kod yazmama rağmen şikayetçi değilim elhamdülillah. Bilgisayar gerçekten sessiz. 17.3 inç olanı tavsiye ederim. Ancak birşey izlerken kalitenin GERÇEKTEN iyi olması gerekiyor. Aksi takdirde görüntü GERÇEKTEN düşük. Şuanlik oyun olarak kendi mağazasındaki Asphalt Extreme i yukledim. Gerçekten çok canlı bir görüntüye sahip.Mühendislik uygulaması olarak dev-c++, android studio, python idle, visual studio yükledim, gayet hızlı. Kasaya gelince bana göre fena değil, fırçalanmis bir yapıya sahip, orta seviye kalitede, ancak optik sürücü yeri gerçekten çok dandik hissi veriyor. Alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imammmm -- 25 Ağustos 2017; 3:33:42 >
  • imammmm İ kullanıcısına yanıt
    Hocam ısınma flan varmıdır aceba ?

• 7200RPM neden olmaz anlamıyorum. böyle bilgisayara 5400 yakışmıyor.

Daha oyun oynamadım, optik sürücü yeri iyi değil, çoğu dvd üzerinden yükleme yapmıyor, belki güncelleme falan lazım olabilir. Oyun oynamadığım için(ağır oyun kastediyorum, yoksa mağazadaki dandik oyunlarda bir ısınma yok(Asphalt in oyunları)) herhangi bir ısınmayla karşılaşmadım. Yani herhangi bir mühendislik uygulamasını sessizce, ısınmadan kullanabilirsiniz.

Edit: Optik sürücü olayı hakkında diğer cevabıma bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imammmm -- 25 Ağustos 2017; 15:33:46 >
    Hocam ilk oyunu oynayabildim elhamdülillah. Nfs hot pursuit oynadım. Optik sürücü de sıkıntı yok ama gerçekten yavaş çalışıyor, biraz sabırlı olmak gerekiyor. Oyun oynarken grafikleri fulle aldım. Birtek gamma ile ilgili olan ayarları yukseltmedim. Ne olduğunu bilmiyorum o ayarların. Oynarken arasira nadiren hafif takilmalar yaşadım, ancak gerçekten çok hafif, ekran kartının güncellemesi var onu yapınca düzelir belki. Onun haricinde gayet akıcı. Fps yi bilmiyorum, onu ölçen program kurmadım. Ama rahat 60 fps vardır. Oynarken dediğim gibi klavyenin sol tarafı ve mouse un sol tarafı ısındı. Ancak çok hafif bir ısı veriyor. Sıcaklık yok diyebiliriz yani. Bilgisayarın sol tarafında fan çıkışı var. Orası birazcık ısınıyor. Zaten oradan sıcak hava geliyor. Genel anlamda ısınma yok diyebiliriz yani.

• Ürün benimde elime geçti malzeme kalitesi olarak gerçekten iyi ancak el izi bırakabilir ama bunun çok problem olacağını düşünmüyorum. Bilgisayarda lol oynadım en yüksek ayarda 250 fps i geçiyor ve ısınma olmuyor. Bilgisayardan genel anlamda memnun kaldım bunu almasaydım abra a5 alcaktım ama iyiki bunu almışım kesinlikle tavsiye ediyorum bu fiyata bu işlemci bu ekran kartı yok !

Varda cs go da bi fps denemesi yapabilirmisin bende alicam inşallah sanada hayırlı olsun

• syflhg S kullanıcısına yanıt
    Zamanım olunca yaparım kardeşim sanada iletirim :)

Gerçekten çok parmak izi tutuyor. Zaten silmek için yanında bezde vermişler.

• Aynen el izi bırakıyor baya ama problem değil bence csgo fps en yüksek ayarlarda 130-170

• Bende almayi dusunuyorum bu cihazi.Detayli olarak gorusunuzu alabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mach2 -- 27 Ağustos 2017; 21:8:28 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.