Arkadaşlar Merhaba, Arkadaşımın Laptopudur.
Ürünün ilk sahibiyim, gaming laptop lakin film izleme harici kullanılmadı. Bataryası film izlerken 3 saate yakın çalışabiliyor. Klavyesi arkadan aydınlatmalı kırmızı renkli. Herşeyi orjinal, ufak tefer çizikler haricinde 2 kusuru var, bunlardan biri ekranın olduğu yerin alt kısmındaki çıtada kırık var yapıştırmaya vaktim olmadı fark edilebilir de değil. Diğeri ise sağ alt uç tarafta yere düşerek darbe aldı kıvrımlı oldu için ucu ayrıldı epoksi ile yapıştırdım taş gibi oldu üzerine bant yapıştırdım epoksi tutsun diye sökmedim dileyen çıkarabilir, bunlar harici sorunsuz bir laptop.
Windows 10 ve Wİndows 11 ikiside yüklü, dileyene bu şekilde verebilirim, dileyene sadece istediği bir sürümü yükler verebilirim tamamen alacak arkadaşın isteğine bağlı. Ekstra istenen program vs. varsa yükleyipte verebilirim. Windows lisansları orjinal lisansları herhangi bir sorun yaşamazsınız.
Ankara ve İstanbuldan elden teslim, ücret ödemesi sonrasında kargo yoluyla da alabilirsiniz. Öncelikli tercih elden teslimdir. Gökhan 0535 463 01 78
Intel® Core™ i7 i7-7700HQ 2,8 GHz
NVIDIA GeForce GTX 1050 4GB
8 GB DDR4-SDRAM - ekstra yuvası var arttırabilir.
128 GB NVME SSD + 1 TB 2.5 inch HDD
15.6 inch boyutunda Full HD mat ekran.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.