Arkadaslar laptop alıcam uzun arastırmalarım sonunda uc pc arasında kaldım..kafam cok karıstı napcagımı bılemıyorum kafayı sıyırcam yakında..sızden yardım ve onerılerınızı ıstıyorum..
Model Marka HP Dizi ENVY Model 17-1011NR Bölüm # WQ831UA # ABA Genel İşletim Sistemi Windows 7 Home Premium 64-bit CPU Türü Intel Core i7 720QM (1.6GHz) Ekran 17,3 " Bellek 8GB DDR3 Sabit Disk 640 GB'a Optik Sürücü BD Combo Ekran Kartı ATI Mobility Radeon HD 5850 Video Belleği 1GB Iletişim Gigabit LAN ve WLAN Boyutlar 16,38 x 10,83 x 1,25 "- 2,15" Ağırlık £ 7,51. Diğer Özellikler Kensington MicroSaver kilit yuvası Açma şifresi Kabul 3. parti güvenlik kilidi cihazlar CPU CPU Türü Intel Core i7 CPU Hızı 720QM (1.60GHz) Ekran Ekran Boyutu 17,3 " Geniş Ekran Desteği Evet Kararlılık 1920 x 1080 LCD Özellikler Tam Ultra BrightView Infinity Ekran LED HP HD İşletim Sistemleri İşletim Sistemi Windows 7 Home Premium 64-bit Grafik GPU / VPU ATI Mobility Radeon HD 5850 Video Belleği Adanmış 1GB Grafik Türü Adanmış Kart Sabit Disk HDD 640 GB'a HDD RPM 7200 HDD Arayüzü SATA HDD Spec HP ProtectSmart Sabit Sürücü Koruma ile 320GB + 320GB Hafıza Hafıza 8GB Bellek Spec 4GB x 2 Bellek Türü 204-Pin DDR3 SO-DIMM Bellek Slot (Toplam) 2 Bellek Slot (ABD) 0 Max Bellek Destekli 8GB Optik Sürücü Optik Sürücü BD Combo Optik Sürücü Arabirimi Entegre Optik Spec Sürücü SuperMulti DVD ± R / RW Çift Katman desteğine sahip Slot-Loading Blu-ray ROM İletişim LAN 10/100/1000Mbps WLAN 802.11b/g/n WLAN Bluetooth Evet Limanlar Video Port 1 VGA (15-pin) mini-Display port HDMI 1 Ses Limanlar Headphone-out/Microphone-in combo jack (stereo ses ve mono mikrofon ile 3,5 mm 4-iletken jack uyumlu) Ses Ses Beats Ses ve HP Triple Bass Reflex Subwoofer Entegre mikrofon Sözcü İç Hoparlörler Giriş Cihazı Touchpad HP Clickpad Açma / Kapama düğmesi Klavye entegre sayısal tuş takımı ile tam boyutlu arkadan aydınlatmalı ada tarzı klavye Ek Sürücü Kart Okuyucu 5-in-1 tümleşik Dijital Medya Okuyucu Secure Digital kartlar, MultiMedia kartlar, Memory Stick, Memory Stick Pro veya xD Picture kartlar için Webcam HP TrueVision Webcam HD Güç AC Adaptör 120 watt'lık AC adaptör Pil 6 Hücreli 62WHr Lithium-Ion Battery + 9-Cell 93WHr Lityum-İyon pil Fiziksel spec Boyutlar 16,38 x 10,83 x 1,25 "- 2,15" Ağırlık £ 7,51.
Ürün Özellikleri bizim geliştirilmiş online çeşit itibaren, bütün Best Buy mağazalarında mevcut değildir Intel ® Core ™ i7-720QM işlemci Özellikler 1333MHz sistem veriyolu, 8MB L2 önbellek ve Turbo Boost ile 1.6GHz işlemci hızı kadar 2.8GHz. Intel ® Core ™ i7 işlemci Mükemmel akıllı performans için Özellikler 8 yönlü işleme. Intel ® Turbo Boost Teknolojisi ekstra performans ihtiyacınız sağlar ve enerji verimliliği artmış zaman yok. 6GB DDR3 bellek 8GB multitasking güç için, genişletilebilir için. çift katmanlı ile Multiformat DVD ± RW / CD-RW sürücü desteği Records kadar 8,5 GB veri veya video 4 saat uyumlu DVD + R DL ve DVD-R DL medya kullanarak. 17,3 "LED-LCD, yüksek çözünürlüklü artı geniş ekran 1600 x 900 çözünürlük showcases filmler ve oyunlar çarpıcı netlik ile birlikte. 500GB Serial ATA sabit disk (7200 rpm) Teklifler geniş depolama ve hızlı / kere yazma. ATI Mobility Radeon HD 5870 grafik gür görüntüler için 1GB GDDR5 video belleği ile. HDTV bağlantı için HDMI bağlantı noktası. 3D Ses EAX Advanced HD 4,0 ve 2 dahili stereo hoparlörler. 1.3MP dahili webcam Kolaylaştırır, video aileniz ve arkadaşlarınızla sohbet. Yüz tanıma teknolojisi Korur hassas bilgileri. 8-in-1 medya okuyucu Destekler Secure Digital, MultiMediaCard, Memory Stick, Memory Stick PRO, Memory Stick Duo, SmartMedia ve xD-Picture Card oluşum. 4 yüksek hızlı USB 2.0 port hızlı dijital video için ses ve veri aktarımı. kablosuz LAN Dahili (802.11b/g/n) Internet'e bağlanma telleri yoktur. 10/100/1000 Mbps Dahili Fast Ethernet LAN hızlı ve kolay kablolu Web bağlantısı için RJ-45 konnektörü ile. Ağırlığında 7,5 £. ve tedbirler sadece 2,2 "ince taşınabilir güç için. düşük ışık koşullarında rahat yazmak için sırt chiclet klavye. pil ömrü Good Kadar 2 saat ve 27 dakika.
Ürün Özellikleri 1.6GHz Intel i7-720QM Dört Çekirdekli İşlemci 8GB DDR3 1066MHz; 4 SODIMM Yuva; 8GB'a kadar 1TB (500G 7200RPM x2) HDD; Super-Multi DVD Sürücü, 802.11 b / g / n 17,3-inç Full HD LED Ekran, ATI 1G GDDR5 ile 5870 Grafikler; 2.0m Webcam Windows Home Premium 64-bit İşletim Sistemi; Gaming Sırt Çantası ve Mouse Dahil İşlemci, Bellek ve Anakart Donanım Platform: PC İşlemci: 1.6 GHz Intel Core i7 İşlemci Sayısı: 4 RAM: 8 GB RAM Türü: SODIMM Bellek Yuvaları: 4 Sabit Disk Boyut: 1 TB Tipi: Serial ATA Hız: 7200,0 rpm Grafik ve Görüntü Graphics RAM: 1000,0 MB Çantalar ve Genişletilebilirlik Boyutu (LWH): 16,6 inç, 12,8 inç, 2,3 inç Ağırlık: 8 £
arkadaslar benım ıstedıgım hp asırı begendım pc yı ama cevremdekıler cok para oldugunu asusun 1300 dolarlık olan pc sının daha uygun oldgnu soyledıler.. benım ıcın dızayn onemlı..asusun dızayn da ortda yanı.. sız ne onerırsınız ne yapmalıyım..
hp yı secmek ıstysm dızayn+ hd+ blry asus ise ekran kartı+fıyatı ama ucuz olanında da hd + blry yk
normalde para sıkıntı deıl ama ustune bırde ıphone 4 almak ıstıyorum ozmn da fatura kabarıyor oldukca.. oyuzden napıcam bılmıyorum ıyıce karıstı kafam .. cok kararsızım sızın onerılerınızı beklıyorum... 2. pc nın sıte lınkı acılazsa 3. ye bakın gorsel olarak aynı lar.. Tesekkur ederım..
Blueray'in yaygınlaşması uzun bir zaman alacak. Bence donanıma para yatırmalısın. G73'ün alttaki modeli daha mantıklı geldi bana..
3ncü laptopun özellikleri en ii onu alırdım
tabiki g73
g73 tabiki sistem olarak ama dızayn da cok onemlı benım ıcın oyuzden kafam karısıyor zaten ... hp den vazgecemıorm hala ..
ağırlıklara dikkat ettiysen hp 'ında ağırlığı asusla aynı ..yani onunda toroman bi yapısı war... bence en iyisi eylülün ilk haftası elime geçecek olan asus g73 a1(senin 3.olarak yazdığın a2 'nin Blue rayli versiyonu .) fiyatta fazla yanlız..nakitse şu linki kullan bence;
ağırlıklara dikkat ettiysen hp 'ında ağırlığı asusla aynı ..yani onunda toroman bi yapısı war... bence en iyisi eylülün ilk haftası elime geçecek olan asus g73 a1(senin 3.olarak yazdığın a2 'nin Blue rayli versiyonu .) fiyatta fazla yanlız..nakitse şu linki kullan bence;