Şimdi Ara

ASUS G75 VW -- DELL ALİENWARE MX17

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu laptopların ikisinden birin almayı düşünüyorum sizce hangigisi alınmalı ? Artıları eksileri neler ? yazarsanız sevinirim

• Paran varsa Alienware al ama Türkiye'deki Dell servisinin Alienware konusundaki yeterliliğini bilmiyorum. Asus G serisi kullandım ve kalite eskiye göre çok düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Ocak 2013; 19:20:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasa kalitesi ve soğutmasını bilmiyorum ama g75vw de kullanılan kart (gtx670m) eski nesil, fermi mimari bir kart. G75 in devamı olan VX serisi çıkmış bir de. Bu model de kullanılan kart yeni nesil, kepler mimari, gtx670mx. Biraz daha yüksek performansa sahip ve biraz daha az ısınır. G75VW yerine G75VX modeli daha yerinde bir tercih olur bence. Ayrıca birkaç yerde alienware in biraz fazla ısındığını okumuştum. Bu konuları da araştırırsan iyi olur.
  • Alienware yurtdışından gelmesi lazım evet ama sanki alienware'ın özellikleri daha doyurucu geldi bana, bi yandan da asus kalitesi var kararsız kaldım o yüzden
  • Biraz beklersen samsungun oyuncu serisi de alternatif olabilir. Amd 7970m li modelinin geleceği söyleniyor ama ne zaman gelir bilemem. Ayrıca alienware ile g75 in donanımları aynıdır ama alienware in ekran kartı biraz daha yüksek olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.