Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Asus Gaming Masaüstü Anakart Tamircisi Arıyorum Satın Al 11 Aralık 2023 22:17 1 1 Asus Gaming Masaüstü Anakart Tamircisi Arıyorum Merhabalar, Asus ROG serisi Gaming Anakart Tamiri yapanlar varsa bana ulaşabilirler mi?Asus ROG Maximus XI HERO WIFI Z390 model anakartım var.Anakarta güç kablosu bağladığımda anakart üstündeki ledler yanıyor ancak üstündeki Start tuşu ışığı sönük vaziyette kalıyor., fişi bir kaç kere çıkarıp taktığımda bazen ışık yanıyor ve anakart çalışıyor ancak bilgisayarı kapattığımda tekrar açmaya çalıştığımda açılmıyor.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Hatay Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] ASUS ROG MAXIMUS XI HERO (WI-FI) Z390 LGA1151 Oyuncu Anakartı [SATILDI] Modern Warfare III - Modern Warfare II - Black Ops Cold War - Modern Warfare 2019 [SATILDI] FIFA 23 ULTIMATE ( + FIFA 22 ) İyi Kadrolu 4.350 FUT Coins Mevcut Asus Gaming Masaüstü Anakart Tamircisi Arıyorum