Şimdi Ara

ASUS GİTTİGİDİYOR ????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sear55

sen aldınmı n550jv yi ben alırsam vatandaki modeli alıcam 12 gb lık bluray lı olan ben mühendislik programlarında kullanıcam ama 2-3 sene sonra gibi gözüküyor ondan dolayı alacagım pc beni5-6 sene idare etmeli onun için n550 yi düşünüyorum ama maddi yönlü belimi büküyor biraz yoksa s46cb yi alıcam oda az para degil ama n 550 ye göre bayagı fark var. bakalım akla kara yarın belli olucak nasipse :)

Kardeş ben almadım daha bende bu kadar bilgiyi yaklaşık üç haftalık değerlendirmeler sonucunda elde ettim.Çünkü bende uzun vadeli bir pc düşünüyorum.Sadece performans değil görselliği de göz önüne alınca N550 de kalıyorum.Bende s46-s56 diyordum başta küçük diye ama verdiğim paraya bakıp yarın bazı şeyleri yapamıycağımı biliyorum sonuçta ub işlemcili.

Size şunu söyleyeyim bu modelin 12 gblık modeli 2700 küsürden başlıyo 16 lık modeli 3000 lerde bunlarda işletim sistwmi ve bluray var.
    Asus N550jv-cn211d modeli ise peşin alımda 2400 taksitlilerde 2550 civarına gelecek şekilde satılıyor.Diğerlerinden farkı 8 gb ram,işletim sistemi yok,dvd okuyucu yazıcı olması.

Şimdi size birşey diyeceğim 8gb ramden fazlasını kullanacak ne çalıştıracaksınız?!
    Veya bluray takıp filmmi izleyeceksiniz?!
    Cevaplar hayır..
    İşletim sistemsiz geliyor evet.Ama format artık o kadar kolayki dosyalar nette geziyor yarım saati ayırıp indirip bir dvdye attıktan sonra tıklamalarla işi bitirecek kadar kolay.Hiç olmadı bir bilgisayarcı çok cüzi miktara bu işi halledebiliyor.Öyle sorun problemde çok çıkarmıyor.

Yani gidip 2700 -3000 i boşa vermeye gerek.Bunlara vereceğiniz para cebinizde dursun.

Uzun vadeli olsun diyoruz,notebookun işlemcisi değişmez,ekran kartı,sistemi,ekranı...Ama ram ihtiyaç olduğunda 2-3 yıl sonra bile eklenir,işletim sistemi bir formata değişir,bluraylerden arşiviniz olsa bile sürücüsü eklenebilir.Daha sonrada yükseltebieceğimiz şeylere daha sonra para ayırabiliriz diye düşünüyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• S.BAKAN kullanıcısına yanıt
    evet haklısın bütün söylediklerinde ama s46 i7 modeliyle arasında 500-800 tl farkı var degermi diye düşünüyorum birde yeni bir pc bakalım bende s46 dan yana kullanıcam şansımı galiba fakat birdahaki pc alışımda en iyisini alıcam işime baglı olarak
  • abi çok iyi yaa
  • ürün kargoa verilmiş büyük ihtimal yarın elime ulaşır.Arkadaşın biri kasası çok kötü demiş gerçekten öyle mi kasa metal değil mi ? birde ürünü kargodan teslim alırken dikkat etmem gereken nedir yani kargocuyla birlikte açacam ilk başta daha sonradan sıkıntı olmasın diye nelere dikkat etmeliyim..@
    cemosass@ taha_54@ Zeen@ demon_rock @sear55 @
    pocoloco@ S.BAKAN
  • Arkadaşlar ürün dün geldi ben şimdi fark ettim ekran kartı nvidia yazıyordu sitede ama dxdiag da baktığımda intel görünüyor :S Aygıt yöneticisinden baktığımda ise aşşağıdaki resimde de olan hem nvidia hem intel yazıo ürün linki yukarda isterseniz birde siz bakın
     ASUS GİTTİGİDİYOR ?????

• bir yanlışlık yok içini ferah tut aldığın ürün çift ekran kartlı Oyun, photoshop full hd film vs.. çalıştırdığın zaman nvidia ekran kartı devreye girer basit uygulamalarda intel ekran kartı ile çalışır bu şekilde pilden ciddi anlamda tasarruf edilir
  • Ya bu bilgisayar cok donuyo neden daha hic bisey yuklemedim bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @dark_man_17.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_man_17

Ya bu bilgisayar cok donuyo neden daha hic bisey yuklemedim bile

Bende dün aldım bu cihazı ama yarın geri vericem çünkü harddiski bozuk . Harddiskten sesler geliyodu ve yavaş çalışıyodu bir yazılımla hardiski tarattım sorunlar çıktı .
  • aynen bende bu laptop u bi düzene sokamadım şimdi de toucpad kaydırma özelliği çalışmıyor bu nasıl bişey ya neden oldu bi fikri olan var mı acil cevap bekliyorum

• dark_man_17 D kullanıcısına yanıt
    touchpad sorununu çözmek için tochpadin güncel driverleri yüklemeyi dene dikkat et eski yüklediklerinle çakışmasın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.