Şimdi Ara

ASUS GİTTİGİDİYOR ?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/asus-n56vz-s4299h-i7-3630qm-8g-1tb-15-6-w8-2gb-96044822

arkadaşlar bu sizce fiyat performans olarak nasıl değerlendirebilirmisin şimdiden sağolsun yorumlar için..

• yok mu bi fikri olan ya o kadar kişi bakmış :S

UPUPUPUPUPUUPUPUPUPUPUPUPUPU++++++++++++++++++++++++++++++++
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_man_17

yok mu bi fikri olan ya o kadar kişi bakmış :S

UPUPUPUPUPUUPUPUPUPUPUPUPUPU++++++++++++++++++++++++++++++++
    Banada ilginç geldi beyler baya avantajlı gibi duruyor siz ne diyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

Banada ilginç geldi beyler baya avantajlı gibi duruyor siz ne diyorsunuz

Alıntıları Göster
    Ben sipariş verdim ama bu kadar uygun olması beni düşündürüyor biraz bi tuhaflık olmasın ?
  • quote:

Ben sipariş verdim ama bu kadar uygun olması beni düşündürüyor biraz bi tuhaflık olmasın ?

elinde kalan son malları olabilir bi ihtimal ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    bence uygun. yeni modeli çıktığı için indirime gitmişler. zaten yeni seri modeli 2500. fiyat normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemosass

bence uygun. yeni modeli çıktığı için indirime gitmişler. zaten yeni seri modeli 2500. fiyat normal.

• quote:

quote:

neye takıldın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qonrul

quote:

quote:

neye takıldın

Alıntıları Göster
    bu özelliklerde + birde yeni model 2500 dedin ya kafam karıştı o zmn bunu boşuna sipariş ettim ben :s ama şöyle bi şey de var ben nette baktığım bi çok yerde bu özellikler en az 2500 bana bu pc çok çok uygun gibi geldi yanlışım varsa affola

• quote:

bu özelliklerde + birde yeni model 2500 dedin ya kafam karıştı o zmn bunu boşuna sipariş ettim ben :s ama şöyle bi şey de var ben nette baktığım bi çok yerde bu özellikler en az 2500 bana bu pc çok çok uygun gibi geldi yanlışım varsa affola

bilgisayar güzel sen piyasa fiyatından 300 400 lira ucuza aldın bu laptop'u daha ucuzunu bulamazsın zaten bende almayı düşünüyorum ama biraz daha bekleyeceğim acelem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

quote:

bilgisayar güzel sen piyasa fiyatından 300 400 lira ucuza aldın bu laptop'u daha ucuzunu bulamazsın zaten bende almayı düşünüyorum ama biraz daha bekleyeceğim acelem yok.

Alıntıları Göster
    peki son bi sorum daha olacak ben GG den ilk defa alışveriş yaptım dha önce HB yı kullanıyordum ondan ne gibi bi farkı var GG un yani özellikle dikkat etmem gereken bişey var mı kargo hakkında ürün hakkında elime ulaşımı vs. yani ?

• Arkadaşlar ürünün 16 gblık modeli şuan 2500 küsürde doğal olarak bu şahıslar küçük firma veya şahıslar oldukları için ve disbütörlerden ürünü aldıkları için ucuza satıyorlar.Üründe sıkıntı yoktur.Ayrıca ürünlerin fiyatı dolarla çok fazla yükseldiği için elindeki ürünü de satabilir.Satıcının profili sağlam sıkıntı olmaz.Garanti disbürütör garantisi çıkabilir

GG nin çalışma şekline gelince;
    GG bir avm gibi birçok şahıs küçük firma orada dünkkan açmış veya ürününü satışa çıkarmış.satıcının ne kdar iyi ve güvenilir olduğunu profil puanından ve yorumlarından öğrenebilirsiniz.

Ürünü alınca ödeme ve para GG şirketinde kalıyor satıcıya gitmiyor.Satıcı 3 gün içinde kargolamak zorunda.Ürün kargolanınca sayfanızda kargo bilgileri yazar.Sizde ürün elinize geçtikten sonra sıkıntı problem yoksa ürünü onaylıyorum diyorsunuz ve para ondan sonra satıcıya aktarılıyor.Sizinde ürün karholandıktan sonra 3 gün süreniz var onaylamak için onaylamazsanız GG hatırlatma yapıyor sonra kendi onaylar otomatik.Ama kargo süresi olsun,yanlış Kargo bilgisi gibi durumlarda 3 günü geçme durumu varsa GG ye mesaj atarak otomatik ödemeyi bekletebiliyorsunuz

Yani GG sağlam.Uğraşmamak için se alacağınız satıcının profilini incelemek gerek.Zaten iyi satıcıların binlerce satışı oluyor

• Bu arada bu ürün ortalama 2200 tl.Eğer peşin alacaksan bu ürünün yeni kasası ve ekran kartlısı birçok sitede peşin alıma 2400 e geliyor.İşletim sistemsiz ama o işi çok ucuza veya anlıyorsan hemen kendin halledersin.Dediğim ürünün taksitli halleriyse 2500 civarında bütcen varsa düşün

Asus N550jv-cn211d(notebook bölümü asus sayfasında detaylı incelemeler var)
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.BAKAN

Arkadaşlar ürünün 16 gblık modeli şuan 2500 küsürde doğal olarak bu şahıslar küçük firma veya şahıslar oldukları için ve disbütörlerden ürünü aldıkları için ucuza satıyorlar.Üründe sıkıntı yoktur.Ayrıca ürünlerin fiyatı dolarla çok fazla yükseldiği için elindeki ürünü de satabilir.Satıcının profili sağlam sıkıntı olmaz.Garanti disbürütör garantisi çıkabilir

GG nin çalışma şekline gelince;
    GG bir avm gibi birçok şahıs küçük firma orada dünkkan açmış veya ürününü satışa çıkarmış.satıcının ne kdar iyi ve güvenilir olduğunu profil puanından ve yorumlarından öğrenebilirsiniz.

Ürünü alınca ödeme ve para GG şirketinde kalıyor satıcıya gitmiyor.Satıcı 3 gün içinde kargolamak zorunda.Ürün kargolanınca sayfanızda kargo bilgileri yazar.Sizde ürün elinize geçtikten sonra sıkıntı problem yoksa ürünü onaylıyorum diyorsunuz ve para ondan sonra satıcıya aktarılıyor.Sizinde ürün karholandıktan sonra 3 gün süreniz var onaylamak için onaylamazsanız GG hatırlatma yapıyor sonra kendi onaylar otomatik.Ama kargo süresi olsun,yanlış Kargo bilgisi gibi durumlarda 3 günü geçme durumu varsa GG ye mesaj atarak otomatik ödemeyi bekletebiliyorsunuz

Yani GG sağlam.Uğraşmamak için se alacağınız satıcının profilini incelemek gerek.Zaten iyi satıcıların binlerce satışı oluyor
    arkadaşlar bu ürünü media markt da aynı fiyata satmış 1-2 hafta önce benim bildigim kasası full plastık klavye kısmı filan alimunyum degil diye biliyorum alacak arkadaşlar bence bi ürünü magazalarda görsünler. hatta ben bugün samsunda bimeks te tam fiyatını hatırlamıyorum ama2200-2300 tl gibiydi ama kasa çok kötü 550jv deki kasaylan aynı kasa degil yani 550jv kendini belli ediyor. ama siz kendi gözünüzle görürseniz daha iyi olur ben almayı düşünmedigimden tam dikkatli bakmadım ama farkettiklerim bunlarç. ben 550jv yada s46cb-wx044h ı düşünüyorum vatanda 2780 jv 1900 tl de s46 bilmiyorum ne yapıcam jv ye o kadar para vermek dogrumu acaba.

• quote:

Bu arada bu ürün ortalama 2200 tl.Eğer peşin alacaksan bu ürünün yeni kasası ve ekran kartlısı birçok sitede peşin alıma 2400 e geliyor.İşletim sistemsiz ama o işi çok ucuza veya anlıyorsan hemen kendin halledersin.Dediğim ürünün taksitli halleriyse 2500 civarında bütcen varsa düşün

Asus N550jv-cn211d(notebook bölümü asus sayfasında detaylı incelemeler var)
    bu bilgisayarın sahip olduğu özelliklerin aynısının toshiba markalısı teknosada(dolar 1.95lere çıkmadan önce tabi ) 2299du aradan bu kadar zaman geçmesine rağmen aynı fiyatla görünce şaşırdım.bence biraz daha beklenilmesi lazım laptop için nedense fiyatları kolay kolay aşağı çekmiiyorlar artık

• Arakadaşlar s46cb güzel ürün tamam ama hem işlemcisi hem ekran hem ekran kartı yönünden olsun n550jv serisiyle farklı kategorilerde.Sen bence ultrabook tarzı bişeymi olsun yoksa notebook mu olsun ona karar vrrmelisin ve Asus n550 incrlik yönünden çok kaba olmadığı için benimde düşüncemi değiştirdi ve performans için ben onda karar kıldım.

Fiyatlar dolatın yükselmesiyle yükseldi.

Asus n550jvnin şuan üç modeli var Türkiye de.
    Asus N550jv-cn211d modeli 8gb ramli tüm özellikler aynı ve işketim sistemsiz 2400 lerdr bulabilirsiniz.

12gblık ve işletim sistemli modeli 2700-2900 arasında

16 gblık modeli 3200 civarlarında
    İşletim sistemli modellerde blu ray var.
  • Ayrıca Toshiba demişssin de Toshibaların özellikleri aynı oluyor fiyatta aynı olabilir ama ekran kartlarına bakarsan bu fiyattakiler ya ikinci sınıfın sonlarına yakın veya 3.sınıf sıralarında geziyor.n550 nin kartı gt750 ikinci sınıfın ilk üçünde n56 ise gt650 ve ikinci sınıfın 16-17 gibi tam hatırlamıyorum.Ekran kartının sınıfı ve sırasıda performansını gösterir
  • quote:

Ayrıca Toshiba demişssin de Toshibaların özellikleri aynı oluyor fiyatta aynı olabilir ama ekran kartlarına bakarsan bu fiyattakiler ya ikinci sınıfın sonlarına yakın veya 3.sınıf sıralarında geziyor.n550 nin kartı gt750 ikinci sınıfın ilk üçünde n56 ise gt650 ve ikinci sınıfın 16-17 gibi tam hatırlamıyorum.Ekran kartının sınıfı ve sırasıda performansını gösterir
    toshibaların ekran kartının da gt650m idi ondan dedim tabii yanılıyor da olabilirim (bu arada ocak 2013 de aynı ntbook 2400 mus )ama şu an için fiyat gayet iyi alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: demon_rock

toshibaların ekran kartının da gt650m idi ondan dedim tabii yanılıyor da olabilirim (bu arada ocak 2013 de aynı ntbook 2400 mus )ama şu an için fiyat gayet iyi alınabilir

Alıntıları Göster
    iyi bilgisayar almışsın hocam hayırlı olsun. Haswell işlemcili bir laptop almak istemesem hiç düşünmem bende alırdım
  • S.BAKAN kullanıcısına yanıt
    sen aldınmı n550jv yi ben alırsam vatandaki modeli alıcam 12 gb lık bluray lı olan ben mühendislik programlarında kullanıcam ama 2-3 sene sonra gibi gözüküyor ondan dolayı alacagım pc beni5-6 sene idare etmeli onun için n550 yi düşünüyorum ama maddi yönlü belimi büküyor biraz yoksa s46cb yi alıcam oda az para degil ama n 550 ye göre bayagı fark var. bakalım akla kara yarın belli olucak nasipse :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.