Şimdi Ara

Asus GL552VL Modeli kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Asus GL552VL modelini almaya karar verdim ancak fiyatı şuanda biraz fazla . Vatanda 4837 lira fiyatı var şuanda başka yerlerde de pek fazla değişiklik göstermiyor . Sizce bu bilgisayar bu fiyata değer mi ? Asus kalitesini tartışmayacağım sizinle tabi ki ama kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum yinede. Sizce fiyatında değişiklik olabilir mi ? Bu fiyata değer mi bu bilgisayar ?

• Bu akşam aldım bilgisayarı. Çok fazla da oyun testi yapamadım. Ama normal kullanımda ısınma, gürültü olmuyor. Full ayarlarda metro 2033 oynadım 1-2 saat civarı. Fan ciddi sıcak hava üflüyodu. Kasada ısınma yoktu. Daha yüksek performans isteyen oyunlarda denemeye çalışıcam en yakında zamanda. O zaman da bilgilendiririm seni.
  • Ben H1Z1 indirdim dün ve oyunda ani fps düşüleri yaşıyorum.Sorun benim pc de mi anlamadım.
  • Alakuka A kullanıcısına yanıt
    O kadar ısınmanın normal olacağını düşünüyorum dostum . Diğer oyun deneyimlerinden sonra yorumlarını bekliyorum
  • Bende alacagim ama indirim bekliyorum vatan da mayis ayinda 2 3 gun 4200 civarina inmisti...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ani fps düşüşleri dikey eşleştirmeden (V-sync) kaynaklanıyor olabilir hocam birde onu kapatıp dene bakalım aynı sorun devam edecek mi ?
  • jonherk J kullanıcısına yanıt
    4200 süper olur valla hocam indirime düşsün hiç vakit kaybetmeyeceğim ama her geçen gün artıyor şuan fiyatı 10'ar lira
  • ylmz94 Y kullanıcısına yanıt
    Art arda 2 3 gun indirime girdi bi daha inmedi bu zamana kadar umarim en yakin zamanda düser

• jonherk J kullanıcısına yanıt
    Düşüş olduğunu görürsem burayada yazarım mutlaka
  • Hocam V-sync kapalıykende aynı sorun devam ediyor.Battlefield 3 te ultura yı geçtim yüksek ayarlarda bile bu sorun oluyor.Ki notebookcheck.net testlerine göre ultrada dahi 43 fps ile oynayabilmem lazım.H1Z1 de orta ayarlarda dahi düşüş var.Gerçekten çok moral bozucu.4900 TL veerk aldığım cihazda doğru düzgün oyun oynayamıyorum.Çözüm bilen varsa yardımcı olsun lütfen.
  • Hocam aldığınız yer ile veya asusun satın alım sonrası destek birimiyle irtibat kurabilir misini? Belki soruna çözüm getirebilirler. Belki aldığınız cihazda bir problem vardır belkide genel olarak o cihazda bir problem vardır. Bende görüşüp yardımcı olmaya çalışayım size sonuçta bende almak istiyorum aynı cihazı
  • bende bu lattopu almayı düşünüyorum

• Online destek yardımcı olmadı müşteri hizmetlerini aramadım henüz.

• Şarja takılı halde oynarken oluyor demi hocam bu sorun ?
  • valla benimde takip ettiğim bi cihaz 4850den bi anda 5300 lere fırlayıp tekrar 4900e düştü hatta umarım dahada zamlanmaz

sorunu bulmak sıkıntı zira türliyede bu modeli kullanan fazla kişi yok o yüzden mecburen telefonla heryeri aricaksın :)
  • takıykende takılı değilken var bende sorun

• Hocam bende bu ürünle msi ge62 6qf arasındayım msi şu an 5500 lere fırladı birkaç gün önce 4800 e bulunuyordu yine düşmesini beklicem ya da bu pc yi almayı düşünüyorum ikilemde kaldığım konu msi gtx970m bu gtx965m acaba çok fazla bir fark oluştururmu diye kararsızım

• quote:

Orijinalden alıntı: abriskil

Ben H1Z1 indirdim dün ve oyunda ani fps düşüleri yaşıyorum.Sorun benim pc de mi anlamadım.

20 yada 30 fps ye düşüyor dimi kronik sorun o yaw

• lexternall L kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğin model ebrarda 4700 idi en son fakat kampanya bitti. Bayramdan sonra tekrar düşüş olur dediler onu bekliyorum bu modeli almaktansa 970 ekran kartlı msi almak çok daha mantıklı. Hiç düşünme 970 tabikide daha yüksek performanslı 965'e göre
  • 960 yüzde 100 dersek
    965 yüzde 115
    970 yüzde 140 performans sağlıyor yani arada yüzde 25 fark varki bu büyük denilebilecek bir fark
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.