Şimdi Ara

Asus GL552VW-DM463T ..:: Kullanıcılar Klubü ::.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
13
Favori
18.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satın alan arkadaşlar, ürün çok güzel gözüküyor, hayırlı olsun. Yanında ssd bile alınsa fiyatı uygun bence. yalnız iki sorum olacak:

1. Türkiye'de satılan modelde de USB-C var mı?
    2. Wi-fi AC destekli mi yoksa N mi?

Satın alan arkadaşlar bizi aydınlatabilirse sevinirim.
  • alcest Normal ssd takılmıyor mu? --- HDD nin yerine takılabilir diye biliyorum ayrıca M2 var

o9m8e7r6 >hepsiburadayada tam guvenemiyorum. --- bu üründe sorun yaşatmadılar

ffaarruukk >Hocam urunun iki renk secenegi var. --- 2 renk seçeneğini yerli yabancı hiçbir sitede görmedim, 2 tip plastik ve metal plastik karışım kasa var görünüşleri aşağı yukarı aynı

begamermc >ısınma konusu --- oyun testlerinde çekirdeklerden 1 90 nı aşabiliyor...

uuyanik >Türkiye'de satılan modelde de USB-C var mı? --- var gen2
    uuyanik >Wi-fi AC destekli mi yoksa N mi? --- Wireless AC Intel 7265

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dartanyan113 -- 16 Şubat 2016; 9:53:46 >
  • dartanyan113 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim bilgi için.
  • Ürünü alan arkadaşlardan eline ulaşan var mı? Hepsiburada'da satılan hangi kasa acaba, plastik olan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dartanyan113

alcest Normal ssd takılmıyor mu? --- HDD nin yerine takılabilir diye biliyorum ayrıca M2 var

o9m8e7r6 >hepsiburadayada tam guvenemiyorum. --- bu üründe sorun yaşatmadılar

ffaarruukk >Hocam urunun iki renk secenegi var. --- 2 renk seçeneğini yerli yabancı hiçbir sitede görmedim, 2 tip plastik ve metal plastik karışım kasa var görünüşleri aşağı yukarı aynı

begamermc >ısınma konusu --- oyun testlerinde çekirdeklerden 1 90 nı aşabiliyor...

uuyanik >Türkiye'de satılan modelde de USB-C var mı? --- var gen2
    uuyanik >Wi-fi AC destekli mi yoksa N mi? --- Wireless AC Intel 7265

Hocam hangi oyunlarda kaç fps aldınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam bilgisayar bugün veya yarın gelecek. Diğer alım yapanlardan aldığım bilgiler bunlar bir de notebookcheck te yapılan testler var oralardan öğreniyorum

Ayrıca bütçeyi biraz aştık oyun alımları uygun fiyat bulursam yaparım... oynamak isteyeceğimiz oyunlar biraz pahalı gibi alınır da şimdi değil demo dvd leri temin edersem şöyle bir bakarım

bir de bilgisayarı ben oyun için almadım, alım mantığım iyi ve güçlü bir sistem alırsam benim kullanım tarzıma göre bu makineyi yormam ve ısı sorunum ortadan kalkar dolayısıyla uzun ömürlü olmasını sağlarım diye seçtim tabi hiç oyun oynamam değil fakat bu alımdan sonra biraz toparlanalım hocam :)
  • quote:

hocam bilgisayar bugün veya yarın gelecek. Diğer alım yapanlardan aldığım bilgiler bunlar bir de notebookcheck te yapılan testler var oralardan öğreniyorum

Ayrıca bütçeyi biraz aştık oyun alımları uygun fiyat bulursam yaparım... oynamak isteyeceğimiz oyunlar biraz pahalı gibi alınır da şimdi değil demo dvd leri temin edersem şöyle bir bakarım

bir de bilgisayarı ben oyun için almadım, alım mantığım iyi ve güçlü bir sistem alırsam benim kullanım tarzıma göre bu makineyi yormam ve ısı sorunum ortadan kalkar dolayısıyla uzun ömürlü olmasını sağlarım diye seçtim tabi hiç oyun oynamam değil fakat bu alımdan sonra biraz toparlanalım hocam :)

Anladim hocam korsan oynuyorsunuzdur sandım

• quote:

hocam bilgisayar bugün veya yarın gelecek. Diğer alım yapanlardan aldığım bilgiler bunlar bir de notebookcheck te yapılan testler var oralardan öğreniyorum

hocam güle güle kullan.

kasa sert plastikten üretildiği yazıyor, internette de yabancı arkadaşlar bi test videosu çekmişler.

burada ki video dahttps://www.youtube.com/watch?v=2TMFPFUVe34
    ekranı sağa sola çeviriyor. tuşlara bastıkça ekran sallanıyor.

sana pc geldiğinde bunlara bakarmısın. sağlamlık nasıl diye.

izlenimlerini bekliyoruz.

• gl752 üst görüntüsü sağlam olandan muhtemelen gl552 de aynı tiptir bekliyoruz bakalım, gl752 gibi olanlarda sorun yok demişler yurtdışında...
  • Benimde ilgimi çekti bu notebook. 4 5 gündür alsam mı almasam mı diye arada kaldım. Alan arkadaşlar inceleme ya da yorumlarını yazabilirse çok iyi olacak.Bu fiyata daha mantıklı seçim yok yok yok.

Sormak istediğim en fazla kaç Mhz e kadar drr4 ram destekliyor ve içinde gelen ram in Mhz i kaç bilen var mı ? Sitede 1600 demiş ama drr4 1600MHz ram yok benim bildiğim 2133Mhz den başlıyor drr4 ramler.

Bu arada alan arkadaşlar SSD yi en az 250GB alın sonra pişman olmayın.
    Ram konusunda da 2X8 drr4 Yüksek Mhz li ramleri tercih edin. Oyun ve Uygulamalarda hissedilir derecede fark oluşur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swcedays -- 16 Şubat 2016; 16:51:34 >
  • ffaarruukk F kullanıcısına yanıt
    Kahverengi
  • 4.000 tl mi olmuş bana mı öyle geliyor?
  • intracat İ kullanıcısına yanıt
    Hocam siyah ve gri renk secenekleri var diye biliyorum ben bu modelin. Kahverengi nerden cikti anlamadim dogrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: sonyereksiyon

4.000 tl mi olmuş bana mı öyle geliyor?

Yok hocam hala 3.600 lira siz baska modele baktiniz sanirim. Zaten 4.000 olsa monstera yonelirim

• Laptomuzum hayirlisiyla geldi. Ekran isik sizmasi olu pixel yok. Gayet şık goruntusu. Test etme sansım suan yok.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Asus GL552VW-DM463T ..:: Kullanıcılar Klubü ::.. Asus GL552VW-DM463T ..:: Kullanıcılar Klubü ::.. Asus GL552VW-DM463T ..:: Kullanıcılar Klubü ::..

• sonyereksiyon kullanıcısına yanıt
    http://www.hepsiburada.com/asus-gl552vw-dm463t-intel-core-i7-6700hq-2-6ghz-3-5ghz-8gb-1tb-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602035

• hako_55 H kullanıcısına yanıt
    Hocam peki ekran cercevesi cok mu ince cok mu kalitesiz sizce ona bi bakabilir misiniz?

• ffaarruukk F kullanıcısına yanıt
    GL752 için söyleyeyim, belki ekranın büyüklüğündendir ama kapatmak-açmak için köşelerden kaldırınca kolay bükülüyor çok hırpalamamak lazım.
  • Bukulmemesi anormal olurdu zaten. Bunlarda eskisi gibi ekranin icinde celik kasa yok. Ips panel ince esnek. Zaten herhangi bir magazaya git neredeyse hepsi bu sekilde...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.