Şimdi Ara

Asus GL552VW-DM463T ..:: Kullanıcılar Klubü ::.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
13
Favori
18.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • global sitede 32gb a kadar desteklediği yazıyor doğrumu bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffaarruukk

Hocam peki ekran cercevesi cok mu ince cok mu kalitesiz sizce ona bi bakabilir misiniz?

Cumartesi anca bakabilirim. Is geregi cihaz yanimda degil. Ama bana saglam geldi. Sert plastik hafif esnemesi normal. Cunku ekran menteseler hepsinin oyleydi. Bana denk gelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThEnD©

global sitede 32gb a kadar desteklediği yazıyor doğrumu bu ?

Aynen 2x16 olarak 32 gb destekliyor. M2 sata destegi var ama m2 satalar malum pahali

• Ürün ben,imde elime geldi ama şuanda çift ekran kartı sorunuyla boğuşuyorum kafayı yemek üzereyim sanki ekran tüplü monitör gibi alttan gri ışık geliyor alan arkadaşlar en başta gelen bir program var eye bilmem ne ona sakın dokunmasın mahvediyor görüntüyü. sıfırlamak zorunda kaldım bitince yazarım benden başka şuan elinde olupta görüntüsünden memnun kalmayan varmı ?
  • hako_55 H kullanıcısına yanıt
    Size gelen 8gb o zaman değil mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ThEnD© kullanıcısına yanıt
    Aynen 8gb ddr4 2133 mhz

• Kutusuda ayri bi hos duruyor.

Ekstra sogutucuda aldim. Ne olur ne olmaz

http://www.hepsiburada.com/tx-ergo500-5x-fan-li-6x-yukseklik-ayarli-2x-usb-hub-li-11-17-notebook-sogutucu-ve-stand-txacn-p-BS600254
    Bu mesaja eklenen görseller:

Asus GL552VW-DM463T ..:: Kullanıcılar Klubü ::.. Asus GL552VW-DM463T ..:: Kullanıcılar Klubü ::..

Aynı frekans ddr4 16x2 oluyor o zaman :) canavar valla ama ramlerdr pahalı

Suan zaten 8 gb yeterli. Ilerde ister ram ekstra. Hem m2 sata ssd. O zamanada duser fiyatlar :) suan 128 ssd parasina 256 alinir.

Aynen :) hayırlı olsun

Sagol hocam. Cihaz guzel ben bayildim. Tavsiye ederim.
    N551vw deki isik sizmasi ve ölu piksel sorunu bu cihazda yok. Ekran resmini siyah haldeyken attim zaten resim olarak gayet iyi. Sizma vs yok

• quote:

Orijinalden alıntı: hako_55

Kutusuda ayri bi hos duruyor.

Ekstra sogutucuda aldim. Ne olur ne olmaz

http://www.hepsiburada.com/tx-ergo500-5x-fan-li-6x-yukseklik-ayarli-2x-usb-hub-li-11-17-notebook-sogutucu-ve-stand-txacn-p-BS600254
    Bu mesaja eklenen görseller:

Asus GL552VW-DM463T ..:: Kullanıcılar Klubü ::.. Asus GL552VW-DM463T ..:: Kullanıcılar Klubü ::..

Hayırlı olsun hocam sanki metalic rengi daha bi çekici duruyordu bu renk fazla hoşuma gitmedi inşallah diğer renkte vardır

Monster bakıyordum ama son zamanlardaki sıkıntılardan asus a lenovoya döndüm bu modeli gördüm alınabilir monsterla aynı fiyattakiyle kapışır yani ve bilindik marka. Test edecekmisin ısınıyormu falan diye acaba ?

• Aynen birde isinma degerlerini test edebilirseniz eger kafada soru isareti kalmayacak

• Bu cihaz sitesindeki reklamda alt kapağı çıkarıp ram, ssd yükseltebilirsiniz diyor. Yani bunun reklamını yapıyorlar. Bu durumda nasıl garanti gider ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 75 dereceyi gecmedigi soyleniyor ekran kartinin. Oyle ise cok iyi. Benim geri verdigim monsterin ekran karti, kendine ozel fani olmasina ragmen 75 ile 85 arasinda dolanip duruyodu

• alcest kullanıcısına yanıt
    Garanti falan gitmiyor servis uyduruyor. Ama degistirme esnasinda skinti olursa gider.

• Hocam peki fan sesi cok mu gurultulu acaba? Tek fan olmasi sebebiyle sesinin fazla olcagini dusunuyorum ama tabi kullananlara sormak lazim

• Valla monsterin turbo fanini acinca cikan yuksek ses herahlde birtek benim hosuma gidiyo :D sogudugunu dusunmek hosuma gidiyo

• alcest kullanıcısına yanıt
    Bununla ilgili komik bi aciklama yapmistilar bana. Urunu teslim aldigimda kesinlikle kisilestirme yapmamami soylediler :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.