Şimdi Ara

Asus GL552VW-DM463T ..:: Kullanıcılar Klubü ::.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
13
Favori
18.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • senin laptop geldi mi kardeş izlenimin nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcest

http://www.hepsiburada.com/asus-gl552vw-dm463t-intel-core-i7-6700hq-2-6ghz-3-5ghz-8gb-1tb-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602035

Pardon ben 17.3 inç olanına bakmışım. yani hepsiburada da chip para ile 3500 liraya gelebilir artı 150 lirada hediye çeki var . Ne dersiniz bu fiyata bende asus-n551vw-cn007t modelini düşünüyordum fakat fiyatı 3500 ken falan almadım şimdi de düşmek bilmiyor.

• parsan kullanıcısına yanıt
    Kasa kalitesi fark eder sanırım. Dediğiniz modelde usb 3.1 ve ddr4 ram yok bildiğim kadarıyla; bu da gl552'nin artısı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Media markt'taki metal kasa mı acaba? 5 bin liraya 1 TB hdd ve 128 ssd var ek olarak bir de ram 16 gb. Metal değilse bu kadar verilmez bence gidip incelemek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pinwheel kullanıcısına yanıt
    W10 da yanında olduğu için fiyat normal bence. Ha ben vermem o ayrı.

• mewlana_18 M kullanıcısına yanıt
    Hepsiburadakinden farki;
    2 tb olmasi (fark 50tl)
    16gb ram (220tl 8gb ddr4)
    128 ssd olmasi. (240tl 850 evo)

Yinede cok pahali. Neden derseniz o parcalari alip kendimizde takabiliriz. Cunku kolay yukseltme oluyor bu bilgisayar ve max 500 tl tutarinda parca fiyati tutar. Buda 4100 tl ye aynisi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: hako_55

Hepsiburadakinden farki;
    2 tb olmasi (fark 50tl)
    16gb ram (220tl 8gb ddr4)
    128 ssd olmasi. (240tl 850 evo)

Yinede cok pahali. Neden derseniz o parcalari alip kendimizde takabiliriz. Cunku kolay yukseltme oluyor bu bilgisayar ve max 500 tl tutarinda parca fiyati tutar. Buda 4100 tl ye aynisi olur.

Aynısını düşünüyorum ve katılıyorum.

• Ekran kalitesi hakkinda yorum yapabilecek srgb uzayinin yuzde kacini karsiliyor test edebilecek var mi?

• Internet sitelerine guvenilebilinir belki ama, aradaki parca dahil olmak uzere 1000 tl fiyatfarkinda illaki bir sey vardir. Sanirim alsam media marktan alirim.ayrica yaza belki duser.

• 4 gundur ekran karti islemci ssd hdd rpm o bu su derken cozumlemem ve fiyat performans olarak asus karar kildim. ne var ki maddi durumum su an almaya musait olmadigi icin mecburen bekleyecegim. Tek kafama takilan kasa yapisiydi saolsun arkadaslar aciklamis. Ben alana kadar bu laptop ne olur daha iyisi cikarmi bilmem artik. Alan arkadaslara hayirli olsun gule gule kullansin

• Alan arkadaşlar arka kapağı yakın çekip atabilir mi?
  • Laptopu alanlar şimdi bi güzel oyun oynuyorlardır

• Nedense tek fan beni fazla korkutuyor. Sonucta her parcasi temiz daha once kullanilmamis bir laptop illaki en basta isinma yapmayacak ama ya 3 ay sonra nolucak?

• quote:

Orijinalden alıntı: ffaarruukk

Nedense tek fan beni fazla korkutuyor. Sonucta her parcasi temiz daha once kullanilmamis bir laptop illaki en basta isinma yapmayacak ama ya 3 ay sonra nolucak?

Aynen hocam sırf bu yüzden dell 7559 a bakıyorum. Onunda ekran ips değilmiş. Kaldık ortada

• falovmi kullanıcısına yanıt
    Hocam bende monster ile bu model arasindayim ama tek fan cidden canimi sikiyor ilerde illaki sorun teskil edecek gibi geliyor bana

• Dun bu makineyi sipariş ettim simdi yorumlara bakıyorum. Fiyat performans ve şıklık bakımından cok fazla leptop bakıp günlerce kafa yordum. En mantıklı olarak buna karar kıldım. Özellikleri gerçekten yüksek. Plastik kasa büyük ihtimalle fakat bu özellikleri göz önünde bulundurulursa 4000 tl civarı fiyat ile anca metal kasa bir cihaz alınıyor. Hepsiburada indirim Çek'i alırsanız biraz daha makul seviyelere iniyor. Su anki fikrim kesinlikle bu fiyata daha iyi bir cihaz bulunamayacağı. Ayrıca bu fiyatın bir sure sonra 4000 civarına çıkacağını düşünüyorum yeni geldiği için piyasa yoklamasi yapiyor olabilirler, deneyip göreceğiz bakalım, su an sipariş verdigim icin gayet memnunum.

Monsterlar'in ips ekran olmaması(ips ekranlı modeli v5.3 oluyor ekstradan 100 tl ips parası alıyorlar 4bin tl oluyor) ve kaba kasaya sahip olmasını göz önünde bulundurursak fiyat görsel performans üçlüsünde daha iyisi su anda yok. Urun gelince inceleme videosu çekeceğim ona göre bilgi ediniriz arkadaşlar.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raveka -- 18 Şubat 2016; 2:42:57 >

• Ekranı hafıften sarsıp saglamlıga bakar mısın? Birde videoda farklı açılardan ekranın nasıl gözüktüğünü merak ediyorum.

Teşekkür ederim

• Arkadaşlar benim merak ettiğim hepsiburada.com da ekran kartı dahili yazıyor hatalı mı bu

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.