Şimdi Ara

Asus GL552VW-DM463T ..:: Kullanıcılar Klubü ::.. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
13
Favori
18.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alcest

Ekranı hafıften sarsıp saglamlıga bakar mısın? Birde videoda farklı açılardan ekranın nasıl gözüktüğünü merak ediyorum.

Teşekkür ederim

Tabi ki Hocam tahminimce cuma makine elime ulaşır. Kutu açılımı, testler kasa kalitesini de inceleyip büyük ihtimal pazar günü buraya link atarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mewlana_18

senin laptop geldi mi kardeş izlenimin nasıl

Geldi hocam ilk izlenimlerim güzel, problemli bir husus yok üst kapağa bende basınç uyguladım o internetteki videodaki gib çökme olmuyor hatta benim eski bilgisayarlar mukayese ediyorum asus f3sc daha fazla çökme yapıyor kapağın üst sağ sol taraflarından olan sallanma da aynı f3 te ki gibi yani genel anlamda sorun yok

mediamarkt ta olan bize gelen kasalardan yani o fiyata yuh diyorum...

Arkadaşlar ben şahsım adıma söylüyorum 1.5 aydır bilgisayarımın ekran kartı yandığı için bilgisayar bakıyordum tercihim asus tan yana oldu nedense 9-10 yıl bir f3sc kullanmama rağmen bana mısın demedi tercihte gene asustan yana oldu önce x serisi gözüme çarptı 950 ekran kartlı olan sonra n551vw onu mağazada görmeye gittim bile bilgisayar bir türlü sarmadı akabinde GL552 yi görünce araştırdım olumsuz gelmedi aldım bu arada şunuda söyleyeyim bilgisayarın üstüne çıkıp zıplayacak değilim elimden geldiğince hor da kullanacak değilim tabi ki metal vs olması daha güzel olur fakat olan bu fayda / fiyat eğrisi bunu benim açımdan öne çıkradı iyiki de öne çıkarmış bence tek kötü yanı yakında çocuklar elimden almak için çaba sarfederler ;) Ben gönül rahatlığı ile tavsiye ederim makine güçlü bilgisayarı son noktasına kadar kullanmak yerine %90 da kullansak bile (oyunlar için) bence makine o kadar yorulmaz. O yüzden tavsiye ederim. Beni tek korkutan w10 un aşırı denetleme isteği onuda bir şekilde bertaraf edeceğiz artık.

bir de üst kapaktaki asus yazısının altındaki logo karanlıkta çok şık bir ışığa sahip nazar bile değdiri Allah göstermesin. tuşlar arası % 5 daha ayrık olsaydı iyi olurdu fakat alışılmayacak kadar da yakın değil. Bios olayı yerli yerinde (yazılım olarak) sadece pasword )şifre) kısmında biraz karıştırmışlar gibi çok fazla seçenek mevcut çözeriz gibi...

touchpad mükemmel kolay geldi n551 de gibi ses oynama vb yok ve ben 3 saate yakın scroll fonksiyonu yok diye hayıflanırken Amerikayı keşfetmiş kadar sevineceğin yeni fonksiyonlarını görünce çok çok sevindim benim olması güzel olurdu diyebileceğim şey mini display port tur o da çok gerekli bir çıkış değil usb 3.1 gen 2 daha öncelikliydi o da mevcut Ayrıca bir diğer artısı da usb protlardan 1 inin 2.0 olması zira bazı kullanıcılardan bildiğime göre 3.o portlar bazı 1.1 veya 2.0 cihazlarda sorun çıkartıyormuş bu bilgisayarda 3 nesilde mevcut sorun yaşamayız...

Alcest hocam o testleri yapamam da notebookcheckte

Srgb resmi

• Arkadaşlar benimde bir sorum olacak bu dahili ekran kartı intel HD 530 un kullandığı ram miktarını ayarlayabiliyor muyuz?
  • Yakında bu bilgisayar icin kullanıcılar kulübü açacağız gibime geliyor. Bugün kargolarlar benim makineyi de yarın elimde olur. Alan arkadasın yorumlarından sonra bir tik daha heyecan verici oldu benim icin

• hocam başlığı değiştireyim istersen ;)
  • dartanyan113 kullanıcısına yanıt
    Kasa tasarımını beğendim. Plastik-Metal karışımı farklı bir iş olmuş.

İyi günlerde kullanmanızı dilerim.
  • Teşekkür ederim eğer aynıysa srgb paleti gayet yeterli.

Kasada metal kısım var mı hiç?? Yoksa komple plastik mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dartanyan113

hocam başlığı değiştireyim istersen ;)

Hehe :) Olabilir Hocam, halihazirda herşeyimiz mevcut

• Ekran kartı dahili mi harici mi

• alcest ; yok gibi hocam kapaktaki logonun oluğu kısmıda anlayamadım ama biraz kibar kullanımla sorun olmaz

B-AsSaSsİn ;

Predator17 ; hocam intel hd 530 dahili + 4gb ddr5 gtx 960 harici var ve bu en mutlu eden özelliklerden birisi ddr3 le ddr5 arasındaki fark +4gb yemede yanında yat çoklu ekranlar şenlenecek

---
    Benim sistemde anlamadığım bir husus birde korkutan ancak sonradan çözüm bulduğum 1 durum var

1- Bios sürüm 216 ki bu sürüm sitede bile yok ilginç geldi
    2- Sistem bilgisi (bilgisayarıma sağ tıklayıp özelliklere girdiğimizde) ekranına baktığım ekranın sağ ortanın biraz üstünde ,windows logosu ile asus logoları arasında, sanki ölü pixel var gibi geldi korktum açıkcası sonra kontrol ettiğimde ölü pixel olmadığını sistem bilgisi ekranında o kısımda yazılımdan bir nokta olduğunu gördüm önce üzüldüm sonra çok şükür dedim bildireyim

Unutmadan birde asus roglar için programı donanım ayarlarıyla profil oluşturmanıza izin veriyor hoşuma gitti; işlemci hafıza boşaltma win tuşunu kapatma ses ayarları ekran görüntü ayarları vb.

*** bir de arkadaşlar bu market olayında yeniyim 3d performansı test edebileceğim bir oyun program (ücretsiz + offline) biliyor musunuz

• Merhaba,

Ürünü 2 gün önce aldım bugun iade ediyorum. Kimsenin hevesini kırmak istemiyorum belki bana gelen üründe hata vardır.

Ürünün ekranında alt taraftan gelen bir gri saydım bir ışık var ve gözümü inanılmaz yordu 1 saat bakmama rağmen. Bilgisayar açılırken asus yazısında da siyah yerine resmen her taraf gri oluyordu. Açıkçası ekran beni hayal kırıklığına uğrattı. Alan arkadaşlardan rica ediyorum ekranla alakalı deneyimleriniz nedir. Ben hız olarak lol'de full ayarlarda 120-150 gibi fps bide wifi den aldım çok iyiydi. Ssd olmamasına rağmen pc gerçekten çok hızlı ama ekran benim için hayalkırıklığı oldu. Alan arkadaşlardan yorum bekliyorum gerekirse yenisini alıcam çünkü.
  • Dartanyan113, hayırlı olsun kardeşim hepsiburada.comdan mı aldın

• Kardeş yaşadığın sorun ile ilgili resim var mı? varsa bizimle paylaşabilir misin?
  • Malesef Resim yok. Şöyle söylüyeyim ekranda gri bir renk saydamlaştırılmış sanki hafif bir tabaka var.
  • Belki kargo esnasında hasar görmüş olabilir.İade değil değişim isteseydin.
  • Ürün elime geçeli 3 gün oldu. İlk izlenimlerim güzel. Bazı kişilerde ışık hüzmesi gibi sorunlar varmış ama bende böyle bir problem olmadı.

Ürün sert plastikten yapılmış ve gayet iyi görünüyor. Üst yani ekran kasası ince. Bunu bazı kişiler olumsuz olarak görüyor olabilir ama bu durum benim için iyi. Olabildiğince küçük bir laptop istiyordum çünkü. Bunun dışında üst kasa öyle kolay kolay bükülmüyor. Ekran kapalıyken bastırıldığında içeriye doğru eğilmesi üst kasanın tamamen eğilmesinden kaynaklı. Klavye tuşları tam ekrana denk geliyor. Ekran çerçevesi içinde kalıyor. Ayrıca çerçevede kauçuk ayaklar var ki ekran kapağı kapalıyken baskı olmasın diye. İşte tam bu yüzden üst kasaya baskı uyguladığınızda eğilme oluyor. Plastik olmasından kaynaklı. Çok bir sorun olacağını düşünmüyorum ama sert darbe alırsa tabiki sorun çıkacaktır

Isınma problemi genel kullanımda yok. Don't Starve Together, Rocket League, CS:GO, H1Z1, ARMA III gibi oyunları bir süre oynadım. Gayet akıcı bir şekilde aşırı ısınma olmadan oynadım. Tabi bu oyunlar sistemi ısındıracak kadar yüklenme yapmıyordur orası ayrı bir konu. Normal kullanımlarda gayet başarılı. Fan sesi çok gelmiyor. Aşırı yüklenildiğinde ısındığında belki fan sesi gelebilir ama kulaklık takılı olunca zaten dışarıyla bağlantınız kesiliyor.

Dahili mikrofonu aşırı ama aşırı kötü. Çok berbat. Her sesi alıyor ama kaliteli bir aktarım yapmıyor. En azından bende berbat. Teamspeakten konuşurken çok bir problem hissetmedi arkadaşlar. Ama CS:GO'da iletişime geçemedim. Ses tam bir leşdi. Aynı şekilde Mikrofon ayarlarından kendi sesimi dinleyincede iyi gelmiyordu. Çift jak girişi var kullaklık ve mirofon için. Ben telefon kulaklığını taktım ve jak ayarlarmasını yapamadım. Ayarını bulamadım. Haliyle Tek jak girişinden hem kulaklık hem mikrofon alamadım. Yani telefon kulaklığının mikrofonunu kullanmayı başaramadım. (Yazılımsal bir güncelleme ile gelebilir yada o ayar varsa ben bulamadım.)

Ürün tasarımı çok şık. Tamamen plastik gibi geldi ama emin olamıyorum. Klavye yüzeyinde ki kasa alüminyum olabilir. Değişik bir yapısı var çözemedim. Ama geri kalan her yeri plastik olduğu kesin.

Bu arada klavyeden yazarken bilekleriniz aşağısı kolunuz acıyabilir. Çünkü kasa kenarlarını oval yapmamışlar. Kolunuzu koyunca acıtıyor.

Hoparlörler klavyenin hemen üst tarafında yer alıyor. Yani kasa altında değil.

Klavye aydınlatması 4 Kademeli. İlk kademesi kapalı diğer kademeler ışık yoğunluğu.

3 Günlük kullanımımdan memnunum gayet başarılı. Şuan için bir problemim yok.

Oyun performasını merak edenler diğer 960m ürünlerinden farkı yok. İnternetteki 960m test videolarına bakabilirsiniz bu konu için.

• Geri iadede eger kutu acilimi yapilmissa geri iade yapilmiyor. Hepsiburadanin geri iade kurallarina bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o9m8e7r6 -- 18 Şubat 2016; 12:17:59 >
  • o9m8e7r6 O kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini aradım kullandığımı söyledim onlarda bana içinde bilginiz olmadan göndermemi söylediler bir sıkıntı cıkmıyaktır diye bilgi verdiğiler
  • Ben bu asus ile dell 7559 arasında kaldım çok kararsızım yardımcı olurmusunuz

• Arkadaşlar ürünün ekranı felaket kötü. Sanıyorum ki ips değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.