Şimdi Ara

Asus GL553VD-DM609T Intel Core i7 7700HQ 2.8GHz / 3.8GHz 8GB 128GB SSD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
5.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: NeviSahsiMunhasir

quote:

Orijinalden alıntı: yunuxx

Arkadaşlar bu model benim de gözüme takıldı. Hem ekran kartı 1050 hem kasa güzel. Normalde şu(g552vw-dm132t) modele bakıyordum bu çok hoşuma gidiyordu fakat ekran kartı 960. Dell önerilerini çok duyuyorum fakat kasa ve klavye hoşuma gitmiyor. Yukarda bahsi geçen model ve bahsettiğim model arasında kaldım. Bahsettiğim model; http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gl552vl-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-ram-1tb-128gb-ssd-15-6-gtx960m-4gb-w10.html Ne diyorsunuz acaba?

Tabii ki de Asus GL553VD-DM609T
    Ama 128GB SSD yeterli gelmeyecektir.

Hocam cevabın için teşekkürler. Buna hard disk eklemesi yapmam gerekecek bu birincisi(garanti tehlikeye giriyor) bir dr sanırım soğutması sıkıntılı, tek fan varmış ve ses yapıyormuş. Ne diyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

quote:

Arkadaşlar bu model benim de gözüme takıldı. Hem ekran kartı 1050 hem kasa güzel. Normalde şu(g552vw-dm132t) modele bakıyordum bu çok hoşuma gidiyordu fakat ekran kartı 960. Dell önerilerini çok duyuyorum fakat kasa ve klavye hoşuma gitmiyor. Yukarda bahsi geçen model ve bahsettiğim model arasında kaldım. Bahsettiğim model; http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gl552vl-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-ram-1tb-128gb-ssd-15-6-gtx960m-4gb-w10.html Ne diyorsunuz acaba?

16gb ramli model yokmu hocam veya sonradan 8gb ram ekliyemiyoruz. Ekleme ramler nasıl olması gerekiyor biliyormusunuz

Hiçbir bilgim yok hocam. Gerçi bunun 16 ram 256 ssd olanı vardı ama fiyat uçuyor. Asuscuyum o yüzden hep Asus baktım. Bunda ne var ne yok emin değilim araştırıyorum. Fiyat düşsün diye hep geciktirdim ama düşmek ne kelime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnseC -- 14 Nisan 2017; 13:7:56 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NeviSahsiMunhasir

quote:

Tabii ki de Asus GL553VD-DM609T
    Ama 128GB SSD yeterli gelmeyecektir.

Hocam cevabın için teşekkürler. Buna hard disk eklemesi yapmam gerekecek bu birincisi(garanti tehlikeye giriyor) bir dr sanırım soğutması sıkıntılı, tek fan varmış ve ses yapıyormuş. Ne diyorsunuz?

Sorularının cevabını şu arkadaş vermiş;

https://forum.donanimhaber.com/asus-gl553vd-dm032t-istek-inceleme--123889074

ama HDD konusu sıkıntı dediğiniz gibi.

• Kararsız kaldım hayret bir şey :) Fan durumu nasıl acaba ya.

• Yardımcı olursanız sevinirim. Bu bilgisayara hdd takılamadığını öğrendim. Hepsiburadaya özel gibi bir cihaz 128 GB ssd'yi 256 ya da 512 gb ssd'ye upgrade edebilir miyim ?
  • Söz konusu dell gelmiş stoklara fakat freedos. Yorumu olan arkadaşlar?www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7567-b7700d128f161c-i7-7700hq-16gb-1tb-128gb-ssd-4gb-gtx1050ti-156-freedos-pmu357449

• 1050Ti ekran kartı 970'ten bile iyiymişhttps://www.notebookcheck-tr.com/Mobil-Grafik-Kartlari-Benchmark-Listesi.10102.0.html

• Arkadaşlar az önce teknik servisle konuştum ram olayını. Tek kapak ise kendiniz yaparsanız garanti dışı kalır servise göndermeniz gerekiyor dedi. Maksimum 70tl işçilik alıyorlarmış ve ram'i de kendiniz alıp gönderebilirsiniz dedi. Ben gibi hdd sorun olmayacak ama ram az gelecek kişiler bu şekilde çözüm yoluna ulaşabilir. Ama cihazın fiyatı yaklaşık 4350-4400 civarına yükselecek toplamda kargo+ram+servis ücretleriyle...

Maalesef 4300'e çıktı tekrar hepsiburada fiiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekobulbul -- 18 Nisan 2017; 18:9:48 >
  • Arkadaslar bu urune hdd eklemek mümkün mü eklersekte garanti disi kalir mi? Hdd siz model hepsiburadada mevcut daha uyguna satabilmek icin boyle yapiyorlar sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan alınır mı bu ?
  • dell ile bunun arasında kaldım dell de 256gb ssd var vatanda dün 4500 dü webe özel

m2 ssd daha hızlıdır normal ssd den
  • Arkadaşlar selam biraz önce Asus TR müşteri hizmetleri ile görüştüm bu modelde hdd eklemesi yapılabildiğini arka kapağa ve anakart üzerine zarar vermeden açtığımızda herhangi bir problem olmayacağı bilgisini aldım.
  • Arkadaslar son kez asus merkezden kapak acilip hdd montajinin garantiyi bozmadigina dair teyit aldim hepsiburadada 3800 lira suan bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blacksilicon kullanıcısına yanıt
    ne taktınız acaba extradan ssd mi hdd mi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.