Şimdi Ara

Asus gl553vd -gl753vd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunlardan alan veya almayı planlayan varmı?

http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-gl553vd-dm032t-i7-7700hq-16gb-256gb-ssd-1tb-4gb-gtx1050-156-windows-10-pmu357002

5000tl

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gl753vd-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-128gb-ssd-1tb-17-3-gtx1050-w10.html

17.3 olanı çok pahalı vatan mı pahalı satıyor yoksa gelmediği için mi böyle? 17.3 olanı başka yerde bulamadım

Kullananı varsa nasıl tek fanmış sanırım ısınma sorunu yada çok fan gürültüsü var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 753vd ve almayı düşünüyorum aynı kaygılarım bende de mevcut ısınma? Bir inceleme de yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 553'ü aldım. bana mı denk geldi şanssız mıyım anlamadım
    ikinci günde 4-5 farklı mavi ekran hatası almaya başladım
    sağdaki ctrl tuşu ise problemli tam yerine oturmuyor
    sanırım iade edeceğim. doğru düzgün kullanamadım performans değerlendirmesi yapmaya fırsatım bile olmadı
  • Vatandaki %18 KDV indirimli fiyatı yani normal fiyatı şuanda asıl pahalı fiyatı pazartesi göreceksin :)

İadeden sonra bilgilendirir misiniz hocam yeni gelen üründe de hatalar var mı diye?
  • bi mail attım bakalım yarın dönüş olmazsa arayacağım direk.
    ama laptop genel olarak çok güzel.gerçekten canavar 10 saniyede açılıyor SSD farkı bariz.
    ama ilk günden bu tür şeylerin olması can sıkıcı.
    7 sene kullandığım eski tip casper bile böyle şeyler yapmamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkahmet

bi mail attım bakalım yarın dönüş olmazsa arayacağım direk.
    ama laptop genel olarak çok güzel.gerçekten canavar 10 saniyede açılıyor SSD farkı bariz.
    ama ilk günden bu tür şeylerin olması can sıkıcı.
    7 sene kullandığım eski tip casper bile böyle şeyler yapmamıştı.

benimde şuan elimde 7 senedir kullanılandığım lenovo var heralde eski bilgisayarlar daha sağlamdı :) umarım sorununuz çabucak çözülür hocam oyun felan deneyebilirseniz ilerleyen zamanlarda ısınma gibi bir problemi var mı bizi bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.
  • ilk deneyebildiğim kadarıyla ısınma sadece fan kısmında var.fanın önü açık olduktan sonra asla sıkıntı olmaz.yük altında biraz ses yapıyor ama o kadarı benim için normal.hatta sorun bile denemez. sürekli 2+1 ses sistemim bağlı.
    cs:go denedim.ara ara anlık donmalar yaptı. fakat bunu bahsettiğim mavi ekran hatalarına bağlıyorum.düzgün gitmeyen bişeyler var çünkü. hata kodlarımdan biri video_dxgkrnl_fatal_error şeklinde.
  • quote:

ilk deneyebildiğim kadarıyla ısınma sadece fan kısmında var.fanın önü açık olduktan sonra asla sıkıntı olmaz.yük altında biraz ses yapıyor ama o kadarı benim için normal.hatta sorun bile denemez. sürekli 2+1 ses sistemim bağlı.
    cs:go denedim.ara ara anlık donmalar yaptı. fakat bunu bahsettiğim mavi ekran hatalarına bağlıyorum.düzgün gitmeyen bişeyler var çünkü. hata kodlarımdan biri video_dxgkrnl_fatal_error şeklinde.

Anladım hocam teşekkür ediyorum. Fan yük altında ses çıkarır ben bu seslere fazla takılmam zaten.
  • ebrardaki cihaz fiyat olarak çok iyi özelliklerine baktığımızda.
    2 gün içinde de elimde olmuştu.öğleden önce yapsaydım siparişi ertesi gün de gelirdi hatta. o konularda sıkıntı yok.
    ama dediğim konular can sıkıcı tabi. yazılımsal bi sorunu yine kabul edebilirim ama sıfır bilgisayarda tuşun birinin hatalı olması kabul edemem.
  • quote:

ebrardaki cihaz fiyat olarak çok iyi özelliklerine baktığımızda.
    2 gün içinde de elimde olmuştu.öğleden önce yapsaydım siparişi ertesi gün de gelirdi hatta. o konularda sıkıntı yok.
    ama dediğim konular can sıkıcı tabi. yazılımsal bi sorunu yine kabul edebilirim ama sıfır bilgisayarda tuşun birinin hatalı olması kabul edemem.

ebrardan almayı düşünüyorum bende hocam korkuttunuz biraz :)
  • yok hocam hiç bi firmayı kötüleme amaçlı değilim. dediğim gibi belki de benim şanssızlığım. elektronik alet sonuçta. aksine ebrar hakkında bir sürü yorum okuyup öyle sipariş vermiştim.
    bu durum hakkındaki tavırlarına göre daha net bi yorum yapabilirim :)
    fakat imkan varsa direk şubeden almak her zaman daha faydalıdır. kargo şirketlerine hiç güvenmiyorum çünkü.izmirde yaşadığım için mecbur online sipariş verdim.
  • Merhaba. GL553VD modelini kullanıyorum ve Ebrar Bilgisayar'dan aldım. Maalesef şansız bir durum yaşanmış ama bir kişide olan sorunu firmaya bağlayamayız. Bahsedilen sorunların hiç biri bende olmadı (Şubat ayından beri kullanıyorum). Bahsedildiği gibi kargoda sorun olmuş olabilir ben mağazadan aldım. Belki de ben şanslıyım bilemeyiz tabi

Şu ana kadar oynadığım en fazla donanım isteyen oyun Tomb Raider (2013) oldu. Ultra ayarlarda saç teknolojisi kapalı iken ortalama 65 FPS alıyorum. İşlemci de, ekran kartı da ortalama 60-65 dereceye çıkıyor. Tek fan olması tabi ki dezavantaj. Şu anda havalar hala soğuk bakalım yazın belli olacak durum asıl. Şimdiden soğutucu fanım hazır ^^
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.