Şimdi Ara

ASUS GL753VD incelemem yakında burada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Salı günü ASUS GL753VD-GC024T modelini sipariş verdim ve bugün bilgisayarcıma geldi ve teslim aldım. Sağolsunlar dükkan dan ayrılmadan kontrol etmeme ve kurulumu orada yapmama izin verdiler.

Şu an windows 10 işletim sistemini usb yedek alıyorum. O bitince akşam deneyip yarın bu saatlerde ilk izlenimleri mi yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 7 Eylül 2017; 16:41:55 >

• İlk izlenimler.

1.Cihaz görüntü olarak çok güzel.
    2.Touchpad kullanmayı pek sevmem ama bu cihazın Touchpad'i kullanım olarak güzel geldi.
    3.Cihaz'ın usb portlarına usb kablo ve usb çıkışlı cihazları katarken nedense zorlandım ama cihaz henüz sıfır olduğu için olsa gerek. Abim ondan dır dedi.
    4.Klavye tuşlarıda sert gibi ama zamanla alışınca sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
    5.Nette bazı yabancı kaynaklarda ve bir kaç kaynakta 17.3'' bir cihaza göre klavyesi ufak resmen 15.6'' klavyesi kullanılmış diye eleştiriler okumuştum ama o eleştiriler kesinlikle hatalı. Klavye boyutu gayet iyi
    6.17.3''çok mu büyük acaba 15.6'' olan G553'mü alsam diye kafamda soru işareti vardı hatta başka markaların 17.3'' görmüştüm mağazalarda ve 17'' dizüstüler büyük gibi gelmişti ama G553 değilde G753 almakla doğru yapmışım çünkü diğer markaların bazı modelleri gibi çok büyük ve kapa durmuyor.

Şimdilik izlenimlerim bunlar. Devamı gelecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 8 Eylül 2017; 11:55:50 >

• Oyunlarla test edecektim ve onla da ilgili yazı yazacaktım fakat origin hesabıma giremediğim için ona ait oyunlarla test edemiyorum. Steam ile yapacağım testi.

EDİT: Az önce 20-25 dakika Crysis 2 oynadım. Fan hızını %60 çıkardım bir de Zalman ZM-NC3 200mm Fan 12"-17" Ultra Sessiz Notebook Soğutucu kullandım bilgisayarım Ekran kartlı ısısı en fazla 70 dereceyi gördü. Bence gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 8 Eylül 2017; 19:3:53 >
  • Oyun Testlerine başladım:

1 saat civarında Rise of the Tomb Raider oynarken İşlemci ve Ekran Kartı 65 dereceleri gördü. Bu test sırasında cihazın kendi ısı ölçme yazılımına baktım. Bilgisayarı kendi Fan ayarı %40 çıkardım. Fan hızı 4000 Rpm kadar çıktı. Ayrıca Zalman marka 17'' fanı da çalıştırdım. Ona ayar yapmadım çünkü o direk çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.