Şimdi Ara

Asus Google Nexus 7 HD 2013 32 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
4
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Asus Google Nexus 7 HD 2013 32 GB - Full Kutulu + Kılıf

Asus tarafından üretilen Google Nexus 7 HD 32 GB 2013 modelidir. Arkadaşlar cihaz 1080p full hd ekran çözünürlüğü, mükemmel donanım ve batarya performansı ile piyasanın en iyi Android tabletidir. Bunun üzerine gerçekten şüphe yok. Cihaz kılıfı ile birlikte kullanıldığından kozmetik olarak sıfırdan farksızdır, kılcal çizik dahi yoktur. Cihazı paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum bu yüzden takas tekliflerine kapalıyım.

Fiyat : 500 TL

Asus Google Nexus 7 HD 2013 32 GB
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALO® -- 26 Ekim 2014; 22:29:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

Kutu aksesuar fatura gercek resim kac aylik

ve hangi ulke urunu

??????

ürün yurtdışından alınma, garantisi ve faturası yoktur. hangi ülke üretimi olduğunu bilmiyorum ancak birden fazla ülkede üretildiğini sanmıyorum bu ürünün. eve gidince kutusundan bakarım hangi ülkede üretildiğini. orijinal fotoğrafını da akşam ekleyebilirin.
  • En son fiysaatınız nedir? 450'ye gayet uygun bir cihaz buldum ama yer Avcılar. Açıkcası hiç gitmek içimden gelmiyor. Kadıköydeyim.
  • Fiyat takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.