Şimdi Ara

Asus GTX 1050 Ti Strix OC 4GB Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Asus GTX 1050 Ti Strix OC 4GB Ekran Kartı
    Ekran kartı ihtiyacım olmadığı için satılıktır. Kutusu faturası bulunmamaktadır. Bilenler bilir piyasadaki en güçlü 1050 ti dır. 1060 3gb a yakın performans gösterir. Tekirdağ içi elden teslim edebilirim, şehir dışına önce havale sonra kargo şeklinde alışverş yapabiliriz. Cüzi miktarda pazarlık olabilir alıcısına hayırlı olsun
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 13 Aralık 2021 Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1060 3 GB ile %40 tan fazla performans farkı var nasıl yakın performans gösteriyormuş hem fiyat olarak bile 1060 3 GB modeli ile kıyaslanabilecek düzeyde tutmamışsınız

• 3300 ?

• cüzi bir miktar pazarlıkla 2100 lira eder bence

• Mesela kartı aldık 3300ten.

1ay sonra bozuldu diyelim. Bu benim talihsizligimmi olmuş olur Sonuçta 2016Üretim kartı yani 6.yılına girecek

Bu öyle düşük bir oranda değil yani Hem Risk alıp 2016üretim kartı alıosn hemde 3300 lira para ödemen gerekiyor. Bu işte bi gariplik var.

Risk alıosan fiyatının düşük olması gerekmezmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus geforce gtx 1070 8 gb
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.