Bildirim
asus gtx 295 tek pcb vs asus eah5830 directcu sizce hangis ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
GTX 295 iyidir tabiki ama o na göre de güç tüketimi yüksektir. Güç kaynağı nedir ve işlemci -
ikiside alınabilir kart değil, bütçe söylerseniz öneride bulunabiliriz. -
İkisi arasında tabiki gtx295 ama işlemciyide güç kaynağınıda çok zorlar mantıklı olan o fiyatlara 5870 almanızdır -
butçe mak. 400 tl gtx 295 in 896 bit olması ve bellek kapesıtesı benı etkılemedı degıl :)
sistem: i5 2500k
geil 8 gb 1850 mhz
anakart asus p8z68 v-le
power suply hıgh power 650 watt absolute -
quote:
Orijinalden alıntı: kaplan_20
butçe mak. 400 tl gtx 295 in 896 bit olması ve bellek kapesıtesı benı etkılemedı degıl :)
sistem: i5 2500k
geil 8 gb 1850 mhz
anakart asus p8z68 v-le
power suply hıgh power 650 watt absolute
Herşey teoride göründüğü gibi değildir maalesef o sebeple boşuna heveslenmeyin o karta, bütçeniz elverseydi GTX560 alın diyecektim fakat 400tl ye Sapphire HD6870 alınabilir. -
hd5870 bulursanz kaçırmayın. webdenal a stoklara girmiş bugün ama hemen tükenmiş. Bende alacaktım kaçırdım. -
çift gpulu kart biraz sıkıntılı olabılır. ms olayı bide her oyunun destek vermemesi gibi. 5830 da kart değil, kart değil derken performanssız bir kart.ben yaklaşık 1.5 sene önce 5870 kullandım onu bile beğenmedim. o sisteme bence gtx560 yada forumda ikinci elde gtx480 alman daha mantıklı. -
quote:
Orijinalden alıntı: iktyas
çift gpulu kart biraz sıkıntılı olabılır. ms olayı bide her oyunun destek vermemesi gibi. 5830 da kart değil, kart değil derken performanssız bir kart.ben yaklaşık 1.5 sene önce 5870 kullandım onu bile beğenmedim. o sisteme bence gtx560 yada forumda ikinci elde gtx480 alman daha mantıklı.
5870 dediğiniz kart gtx560 dan iyi bir kart Bilginize biraz yazarken dikkat edelim burda yazdklarımızı sonucta hep ciddiye alıyorlar ve insanlar boşa para vermesinler. -
quote:
Orijinalden alıntı: SeSioN
quote:
çift gpulu kart biraz sıkıntılı olabılır. ms olayı bide her oyunun destek vermemesi gibi. 5830 da kart değil, kart değil derken performanssız bir kart.ben yaklaşık 1.5 sene önce 5870 kullandım onu bile beğenmedim. o sisteme bence gtx560 yada forumda ikinci elde gtx480 alman daha mantıklı.
5870 dediğiniz kart gtx560 dan iyi bir kart Bilginize biraz yazarken dikkat edelim burda yazdklarımızı sonucta hep ciddiye alıyorlar ve insanlar boşa para vermesinler.
+1 -
quote:
HD 5870 beğenmeyip nasıl GTX 560 öneriyorsunuz hayret ettim -
-
quote:
quote:
5870 dediğiniz kart gtx560 dan iyi bir kart Bilginize biraz yazarken dikkat edelim burda yazdklarımızı sonucta hep ciddiye alıyorlar ve insanlar boşa para vermesinler.
mantıksız mantıksız şeyler yazmayın, iki kart arasında aman aman fark yok hatta bazı oyunlarda 560 önde, dolayısıyla arkadaşın önerisinde yanlış birşey yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: drkayzer
quote:
quote:
mantıksız mantıksız şeyler yazmayın, iki kart arasında aman aman fark yok hatta bazı oyunlarda 560 önde, dolayısıyla arkadaşın önerisinde yanlış birşey yok.
Mantıksız cevap yazan sensin Bilgin yoksa yorum yazma biz aman aman farktan bahsetmedik sen zaten anlayamassın şuan farkı ama gdipte 560 daha iyi gibi yazı yazılmaz şunu dersin ben nvidia driverler konusunda daha iyi o nedenle nvdia tercih ederim atide sıkıntı var dersin anlarız ama gidipte gtx 560 daha iyidi denmez.
-
iyi iyi haklısın, çok biliyorsun belli -
quote:
quote:
benım gtx560 al dememdeki neden fıyat konusunda kota koymasındandır. ben orda gtx560 5870 den daha iyidir falan dedım mi? bu arada hangi kart daha iyi veya değil çok iyi bilirim bana bilgi vermenize gerek yok
ayrıca arkadaşın verdiği linke bakarsan gtx560 26 testte önde 5870 ise 21 testte önde. yani benzer perfomans veren kartlar. benim 5870 önermememdeki sebep 5870 in gtx560 dan daha kötü bir kart diye değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iktyas -- 11 Ocak 2012; 23:12:59 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X