Şimdi Ara

Asus GTX 560 Ti 448 Cores mU? Sapphire HD 7850 mi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
6.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Sorulardan kaçmak onları kabullenmek anlamına gelir. İddia ile konuşmasan daha iyi olur, ben saplantılı olsaydım son 5 kartım Ati marka olmazdı. Biri hakkında konuşurken birkaç kez düşünmen yerinde olacaktır. İlk defa Nvidia kart aldım ve memnunum. Anlamadığım nokta ise; 7850'nin 1 puan bile olsa önde olması dolayısıyla sizin gibi üyeleri aşırı derecede etkilemesi.

Beni tanıyor olsaydın eğer, sana cevap yazmak istediğimde bunu yapabileceğimi bütün forum bilir.
    Ama laf, anlayana anlatılır. Bu sebeple "he he" deyip geçtim. Sen bilidiğin doğrularınla devam et.

Bu arada, PC'imde ilk defa kendime ait bir AMD kart kullanıyorum. Hangi kartları kullandığımı merak ediyorsan dükkanıma bak.
  • Forumda yapılan karşılaştırma testlerinde 7850'nin Gtx660'ı geçtiğine şahit olduk adam haala 560ti diyor ? Enterensan bir saplantı
  • Daha öncede belirtmişsin dediklerin harfiyen doğru ve biliyordum bunları, sorun yaşamadım şuan için bu ekran kartını o an almak istedim ve gittim aldım :) pişmanlığım ne zaman başlayacak biliyor musun istediğim oyunu takılarak oynadığım vakit onun dışında pek bir şey olmaz . bu saatten sonrada o kadar para ekran kartına baymam yeterince verdik görmek istediğimizi gördük :) Üç yıl sonra maxwell veya başka bir mimari ile yola devam ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Sorulardan kaçmak onları kabullenmek anlamına gelir. İddia ile konuşmasan daha iyi olur, ben saplantılı olsaydım son 5 kartım Ati marka olmazdı. Biri hakkında konuşurken birkaç kez düşünmen yerinde olacaktır. İlk defa Nvidia kart aldım ve memnunum. Anlamadığım nokta ise; 7850'nin 1 puan bile olsa önde olması dolayısıyla sizin gibi üyeleri aşırı derecede etkilemesi.

Beni tanıyor olsaydın eğer, sana cevap yazmak istediğimde bunu yapabileceğimi bütün forum bilir.
    Ama laf, anlayana anlatılır. Bu sebeple "he he" deyip geçtim. Sen bilidiğin doğrularınla devam et.

Bu arada, PC'imde ilk defa kendime ait bir AMD kart kullanıyorum. Hangi kartları kullandığımı merak ediyorsan dükkanıma bak.

Ben bilmiyorum mesela...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün ki çocuklar bilmiyor genellikle. Bu sebeple bilmemen normal. Sen git şimdi kendi yaşıtlarınla takıl, hadi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Dün ki çocuklar bilmiyor genellikle. Bu sebeple bilmemen normal. Sen git şimdi kendi yaşıtlarınla takıl, hadi...

Kardeş, cevap verip tartışılacak adam var, he deyip geçilecek adam var, sen seviyeni bozma boşver değmez, isteyen istediği kartıda alsın artık hiç umrumda değil, zaman göstericek hangi tercihin daha iyi olduğunu
  • artık karar verdım.7800-7900 serısındekı hıcbır kartı kımseye onermeyecegım..gıttık o kadar ugrastık detaylı testler yaptık genede bazı kısılık yoksunları gelıp 2 gramlık akıllarıyla konumuzu ezmeye calıstı..ben tartısmadan yorulmam ama belden asagı vuranada altta kalmam gerekınce agız-burun yer degıstırmesı bıle yaparım..
  • Bide şu var gtx 560tl 448 oc olduğu zaman 7850 ile ayni seviyede diyorsunuz hd 7850 yetim mide oda oc oldugunda performans gösteriyor (bocekgrafik bikere muhabbetimiz oldu ama ismini hep duydum ekran kartı alacak kişinin ilk soracaği kişi sensin valla boşver onlar seni tanimiyosa onlar kaybı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurunc

cevap verip tartışılacak adam var, he deyip geçilecek adam var, sen seviyeni bozma boşver değmez, isteyen istediği kartıda alsın artık hiç umrumda değil, zaman göstericek hangi tercihin daha iyi olduğunu

Daha üye olalı 2 ay bile olmamış; bize caka satıyor yaw. Demiyor ki ben yeni olduğum için bilmiyorum; bilmiyorum diyor. Forum geçmişin ne ki bileceksin? Heralde bilmezsin. Gülsem mi, ağlasam mı?

@JustSubaru:
    Hüsn-ü teveccühün için sağol. Bende daha eski, benden daha tecrübeli ve bilgili çok arkadaşımız var. Onlar tevzularından dolayı geri plânda duruyorlar genellikle.

• neyse eski konuymuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 30 Kasım 2012; 19:25:01 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.