Şimdi Ara

ASUS GTX 560 Tİ İÇİN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ekran kartı soğutucusu iyi olan bir kart ama oyunlarda 85 dereyi görüyor hatta everest ultimateden biraz yorim dedim 89 derece oldu 1 dk içinde normalmidir bi garantiye götiriyim mi bu karttan kullananlar varsa yorum yapabilirlerse sevinirim

• Yardın edebilcek kimse yokmu arkadaşlar
  • 85 hele ki 89 hiç normal değil. Fanlarında toz birikintisi olmadığına emin misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the2hun

Bu ekran kartı soğutucusu iyi olan bir kart ama oyunlarda 85 dereyi görüyor hatta everest ultimateden biraz yorim dedim 89 derece oldu 1 dk içinde normalmidir bi garantiye götiriyim mi bu karttan kullananlar varsa yorum yapabilirlerse sevinirim

Selam
    Ekran kartınız zannedersem normal soğutma değerlerinde çalışıyor veya otomatik..
    Yaz sıcaklarında ve nem oranının yüksek olduğu yerlere bu ısıya ulaşmanız gayet normal..

Aynı ekran kartını kullanıyoruz ama benimkinin markası MSI. Şu yazılımı MSI Afterburner indirerek gerekli ayarları yapar ve kartınızı serin serin kullanabilirsiniz..

Şu an benim bilgisayarın sıcaklık durumları şöyle gösteriyor ve Ekran kartı fanı %50 ile çalışyor..

Sıcaklıklar
    Anakart 29 °C (84 °F)
    CPU 35 °C (95 °F)
    CPU Package 36 °C (97 °F)
    CPU IA Cores 36 °C (97 °F)
    CPU GT Cores 34 °C (93 °F)
    CPU #1 / Çekirdek #1 34 °C (93 °F)
    CPU #1 / Çekirdek #2 34 °C (93 °F)
    CPU #1 / Çekirdek #3 36 °C (97 °F)
    CPU #1 / Çekirdek #4 36 °C (97 °F)
    GPU diyot 38 °C (100 °F)
    OCZ-VERTEX3 30 °C (86 °F)
    ST750LX003-1AC154 28 °C (82 °F)

Soğutucu Fanlar
    CPU 1413 RPM
    Kasa 977 RPM
    Grafik İşlemci (GPU) 2370 RPM (50%)

• quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

85 hele ki 89 hiç normal değil. Fanlarında toz birikintisi olmadığına emin misin?

gayet temiz fanlar kasam tertemiz yan kapak açık bakabilirsiniz resimlere

resim 1 =http://u1307.hizliresim.com/1c/f/q73u3.jpg
    resim 2 =http://p1307.hizliresim.com/1c/f/q73wl.jpg
    resim 3 =http://k1307.hizliresim.com/1c/f/q73yp.jpg
    resim 4 =http://u1307.hizliresim.com/1c/f/q7423.jpg
    resim 5 =http://k1307.hizliresim.com/1c/f/q7487.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Bu ekran kartı soğutucusu iyi olan bir kart ama oyunlarda 85 dereyi görüyor hatta everest ultimateden biraz yorim dedim 89 derece oldu 1 dk içinde normalmidir bi garantiye götiriyim mi bu karttan kullananlar varsa yorum yapabilirlerse sevinirim

Selam
    Ekran kartınız zannedersem normal soğutma değerlerinde çalışıyor veya otomatik..
    Yaz sıcaklarında ve nem oranının yüksek olduğu yerlere bu ısıya ulaşmanız gayet normal..

Aynı ekran kartını kullanıyoruz ama benimkinin markası MSI. Şu yazılımı MSI Afterburner indirerek gerekli ayarları yapar ve kartınızı serin serin kullanabilirsiniz..

Şu an benim bilgisayarın sıcaklık durumları şöyle gösteriyor ve Ekran kartı fanı %50 ile çalışyor..

Sıcaklıklar
    Anakart 29 °C (84 °F)
    CPU 35 °C (95 °F)
    CPU Package 36 °C (97 °F)
    CPU IA Cores 36 °C (97 °F)
    CPU GT Cores 34 °C (93 °F)
    CPU #1 / Çekirdek #1 34 °C (93 °F)
    CPU #1 / Çekirdek #2 34 °C (93 °F)
    CPU #1 / Çekirdek #3 36 °C (97 °F)
    CPU #1 / Çekirdek #4 36 °C (97 °F)
    GPU diyot 38 °C (100 °F)
    OCZ-VERTEX3 30 °C (86 °F)
    ST750LX003-1AC154 28 °C (82 °F)

Soğutucu Fanlar
    CPU 1413 RPM
    Kasa 977 RPM
    Grafik İşlemci (GPU) 2370 RPM (50%)

kullandıgım işletim sistemi ultimate 64 bit ve crysis 3 te 90 dereceyi görüyor sanırım 80 90 arası sizin değerlerinizdemi böyle ben bide adanada oturuyorum sıcak ve nem fazla

• quote:

kullandıgım işletim sistemi ultimate 64 bit ve crysis 3 te 90 dereceyi görüyor sanırım 80 90 arası sizin değerlerinizdemi böyle ben bide adanada oturuyorum sıcak ve nem fazla

Selam
    Sistemin 32 veya 64-Bit olması ısı açısından önemli değildir. AMD işlemcilerde İntel'e göre ısı değerleri biraz daha fazladır..

Ben de İzmir'de oturuyorum. Burada da sıcak ve nem oranı oldukça yüksek sayılır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Selam
    Sistemin 32 veya 64-Bit olması ısı açısından önemli değildir. AMD işlemcilerde İntel'e göre ısı değerleri biraz daha fazladır..

Ben de İzmir'de oturuyorum. Burada da sıcak ve nem oranı oldukça yüksek sayılır..

işlemci değil gpu ısınıyor yani ekran kartım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.